Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
43% GESPART
AVG TuneUp 2022 | voor Windows / Mac
AVG TuneUp 2022 | voor Windows / Mac
 • 1 PC
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 7,95 * € 13,90 *
  40% GESPART
  AVG Ultimate 2022 | für Windows/Mac
  AVG Ultimate 2022 | für Windows/Mac
 • 1 / 3 / 5 / 10 eenheden
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 14,95 * € 24,90 *
  73% GESPART
  AVG Internet Security 2022
  AVG Internet Security 2022
 • 1 / 3 / 5 / 10 eenheden
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 7,95 * € 29,90 *
  35% GESPART
  AVG Ultimate 2022 | für Windows/Mac
  AVG Ultimate 2022 | für Windows/Mac
 • 1 / 3 / 5 / 10 eenheden
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • € 25,95 * € 39,95 *

  Producten van AVG CZ s.r.o.

  AVG CZ s.r.o.

  AVG - de nummer 1 voor pc tuning en antivirussoftware

  Het Tsjechische softwarebedrijf AVG is niet alleen bekend om zijn betrouwbare antivirussoftware zoals AVG Internet Security, maar heeft ook de markt voor PC tuning stormenderhand veroverd. De opruimsoftware AVG TuneUp is een uitstekend voorbeeld van hoe je je systeem in een handomdraai weer in orde kunt maken als het na verloop van tijd te traag werkt of geplaagd wordt door talloze foutmeldingen. Misschien overweeg ook jij of het zin heeft om AVG TuneUp te kopen of te investeren in een AVG antivirus programma, en waar je op moet letten bij je aankoop.

  Wat maakt AVG beter dan andere software-ontwikkelaars?

  Natuurlijk kan het zinvol zijn te investeren in software van bedrijven die op bepaalde gebieden gespecialiseerd zijn. Dat kan virtualisatie zijn, anti-virus software, opruimingssoftware of andere aspecten van informatietechnologie. Daarentegen waagt AVG zich op twee belangrijke terreinen die de softwaremarkt op dit moment bijzonder verrijken: Gegevensbescherming of anti-virus software en systeem optimalisatie. Maar op welke gebieden worden AVG programma's eigenlijk gebruikt? Om deze vraag te beantwoorden, moet je eerst begrijpen waar de noodzaak ligt om te overwegen of, bijvoorbeeld, het kopen van AVG TuneUp een optie is.

  De thuisomgeving

  Het zal je zeker niet ontgaan zijn dat het gebruik van het Internet zich niet alleen uitstrekt tot de professionele omgeving, integendeel. Vooral tegenwoordig bezit bijna iedere burger die in een moderne maatschappij leeft een computer met bijbehorende toegang tot Internet. Het spreekt vanzelf dat dit dag in dag uit voor allerlei doeleinden gebruikt wordt. Intussen is het internet het belangrijkste communicatiemiddel geworden. Op talrijke sociale media platforms communiceren mensen uit de hele wereld met elkaar, delen hun meningen, foto's en berichten in forums en op persoonlijke profielen.

  Omdat vooral op het Internet de veiligheid verzekerd moet zijn, spelen anti-virus programma's zoals AVG Internet Security hier een belangrijke rol. Software-oplossingen zijn echter niet alleen nodig in verband met communicatie en Internet; ook andere vrijetijdsactiviteiten kunnen de aanleiding zijn voor een overeenkomstige investering. De spelgemeenschap groeit voortdurend, en daarmee ook de prestaties die systemen moeten leveren om de nieuwste spellen op hoog niveau te kunnen draaien. Systeem optimalisatie software, zoals AVG TuneUp, kan de spelervaring optimaliseren.

  De professionele omgeving

  Vooral in de professionele omgeving zijn de voordelen van overeenkomstige software oplossingen duidelijk. Vooral hier is het niet ongewoon te werken met gevoelige gegevens die beschermd moeten worden, wat anti-virus software noodzakelijk maakt. Maar de beschikbaarheid van gegevens moet ook gegarandeerd zijn, en dat is waar typische opruimsoftware kan helpen.

  Hoe draagt AVG bij aan gegevensbescherming en systeemoptimalisatie?

  Zoals reeds gezegd blinkt AVG uit op het gebied van antivirussoftware en systeemoptimalisatie en levert het betrouwbare software.

  Antivirus software

  Als je regelmatig IT systemen gebruikt, moet beveiliging een hoge prioriteit hebben. Vergeet niet dat, of je nu in een professionele of privé omgeving werkt, het niet ongewoon is dat je met bijzonder gevoelige of persoonlijke gegevens werkt die beschermd moeten worden. De georganiseerde misdaad heeft veel nieuwe methoden ontwikkeld om gegevens te stelen en de gestolen gegevens tegen je te gebruiken. Om dit doel te bereiken is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om nep-websites of nep-e-mails te maken.

  Deze zijn vaak zo gestructureerd dat ze zo veel lijken op originele websites of e-mails, bijvoorbeeld van je bank, dat het bijna onmogelijk is het verschil te zien. Hier wordt je ofwel gevraagd je persoonlijke gegevens in te voeren, ofwel op bepaalde links te klikken die je computer infecteren met malware. Hoe dan ook, dit geeft cybercriminelen toegang tot je persoonlijke gegevens. Of ze versleutelen het terwijl het nog op je computer staat, zodat een grote som geld van je kan worden geëist om het vrij te geven, of ze krijgen rechtstreeks toegang tot je rekeningen.

  Antivirussoftware, zoals AVG Internet Security, gebruikt allerlei hulpmiddelen om onrechtmatige toegang tot je gegevens te voorkomen. Realtime scans, die altijd op de achtergrond lopen, controleren elke website die je bezoekt en elke mail die je ontvangt. Als er malware aanwezig is of als al bekend is dat de URL kwaadaardige software bevat, wordt die onmiddellijk geblokkeerd, zodat geen schade kan worden aangericht. Als er al malware op je systeem aanwezig is, kan die met behulp van een handmatige scan worden opgespoord en verwijderd.

  Opschonen van software en systeemoptimalisatie

  AVG TuneUp is een zogenaamde opruimsoftware die je systeem bevrijdt van onnodige gegevensresten en verouderde stuurprogramma's up to date brengt. Deze zijn vaak de oorzaak van systeemcrashes en daarop volgend gegevensverlies. Bij elk programma dat je installeert en verwijdert, blijft er wat data rommel op je systeem achter, die in principe niet schadelijk is.

  Maar als steeds meer ervan zich ophoopt en een enorme hoeveelheid werkgeheugen verbruikt, kan het systeem massaal vertraagd en zelfs gehinderd worden in zijn werk. Dit kan zo ver gaan dat je computer een complete crash ondergaat en alle gegevens verloren gaan. Verouderde stuurprogramma's die enorme compatibiliteitsproblemen met het systeem hebben kunnen ook zulke crashes en andere fouten veroorzaken.

  Als je AVG TuneUp koopt, krijg je een opruimprogramma dat precies deze problemen aanpakt. Je systeem wordt grondig gescand op data junk en deze wordt desgewenst onmiddellijk verwijderd. Verouderde stuurprogramma's staan ook tot op zekere hoogte op de hitlijst, hoewel die niet verwijderd worden maar van updates worden voorzien. Zo blijft je systeem ook op lange termijn functioneel.

  AVG Ultimate - het all-round zorgeloze pakket

  Als je geïnteresseerd bent in een complete oplossing die je systeem beschermt tegen zowel netwerk- als interne bedreigingen, dan is AVG Ultimate aan te bevelen. Het bevat de twee beste anti-virus en systeem optimalisatie programma's, zodat je op alles voorbereid bent. AVG Ultimate biedt betrouwbare diensten in zowel professionele als privé-omgevingen en ondersteunt je bij gegevensbescherming en gegevensbeveiliging.

  Tegelijk is de bediening van de twee topprogramma's geenszins ingewikkeld, maar kan zelfs door niet-professionals onder de knie worden gekregen. AVG is zich ervan bewust dat niet elke IT gebruiker een expert is, daarom heeft elke software een gebruiksvriendelijke lay-out die een duidelijke structuur volgt en gemakkelijk te begrijpen is. Bijgevolg maakt het niet uit of je een IT specialist bent of een complete beginneling op dit gebied, de aanschaf is altijd de moeite waard.

  Laatst bekeken