Certificaten en zegels

Lizenzstar's overtuigende referenties

Voor Lizenzstar is klanttevredenheid de hoogste onderscheiding. Feedback op TrustedShops zoals "Lizenzstar: De ster onder de licentiewinkels" is onze drijfveer en motivatie voor voortdurende verdere ontwikkeling. Maar naast onze klanten waarderen ook gerenommeerde instellingen onze veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke software ondersteuning. Daarom is Lizenzstar bekroond met gerenommeerde certificaten en zegels van de industrie. We zijn een gecertificeerde TrustedShop, die ook beloond werd met een gouden ShopVote zegel en die ook gecontroleerd werd door de IT-Recht Kanzel. De onderscheidingen en zegels bevestigen uitstekende service en de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. In het volgende willen we de betekenis van de certificaten en zegels en de hoge criteria voor een onderscheiding meer in detail uiteenzetten.

TrustedShops

Het in Keulen gevestigde bedrijf TrustedShops test al tientallen jaren online winkels op hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Met name de gebieden consumentenbescherming, klantenservice, gegevensbeveiliging, prijstransparantie en kredietwaardigheid zijn elementaire onderdelen van het intensieve onderzoek. Lizenzstar heeft tot onze volle tevredenheid aan alle criteria voldaan en heeft daarom het begeerde TrustedShops certificaat ontvangen. Onze software winkel biedt, zoals gebruikelijk voor TrustedShops, een duidelijk, transparant en begrijpelijk aankoopproces. Bij ons krijg je duidelijke en begrijpelijke informatie over het betreffende product, de leveringsomvang en de kosten. Bovendien hechten we de hoogste waarde aan gegevensbeveiliging, en daarom wordt de modernste versleutelingstechnologie gebruikt. Lizenzenzstar overtuigt met een uitgebreide en klantgerichte ondersteuning, die zowel via chat, telefoon als e-mail te bereiken is en bekwame hulp biedt bij de meest uiteenlopende vragen. Zoals gebruikelijk bij TrustedShops bieden we onvoorwaardelijke prijstransparantie voor optimale vergelijkbaarheid. Uw aankopen kunnen verzekerd worden bij Lizenzstar tot een bedrag van 20.000 euro - we staan dus voor uitgebreide kopersbescherming.

ShopVote

Lizenzstar draagt het gouden ShopVote zegel van de in München gevestigde Blickreif GmbH en daarmee de waardering "zeer goed" voor extreem hoge klanttevredenheid. ShopVote is een gratis, betrouwbaar en onafhankelijk beoordelingsportaal met uitgebreide bescherming tegen manipulatie, waardoor uiteindelijk alle beoordelingen van consumenten onvoorwaardelijk te vertrouwen zijn. In tegenstelling tot andere portalen kunnen beoordelingen niet gekocht worden. Alle feedbacks zijn verzameld en zijn een gevolg van onze diensten en uitstekende voorwaarden. We bekijken de feedback met een zekere trots en zijn dankbaar voor elke feedback.

IT advocatenkantoor

Na een grondig onderzoek heeft Lizenzstar het IT-Recht Kanzlei keurmerk gekregen. Dit keurmerk garandeert onze klanten dat de wetteksten bijgewerkt zijn. Behalve laaggeprijsde producten en een uitgebreide service, bieden we dus ook absolute rechtszekerheid bij het kopen van product sleutels. Sinds 2006 heeft het advocatenkantoor Keller-Stoltenhoff en Keller de beoordelingscriteria herzien en uitgebreid, waaraan Lizenzstar volledig heeft voldaan. Ons privacy beleid, onder andere, komt van de juridische experts en garandeert een uitgebreide bescherming van je persoonlijke gegevens. Lizenzstar legt bijzondere nadruk op veiligheid, transparantie en betrouwbaarheid.

Laatst bekeken