Over ons

De hoogste onderscheiding: uw tevredenheid

Lizenzstar staat voor klantgerichte ondersteuning, gunstige prijzen en onvoorwaardelijke betrouwbaarheid. Dankzij deze combinatie van diensten kunnen we nu terugkijken op meer dan 100.000 tevreden klanten en bijbehorende feedback op TrustedShops, Shopvote en Google. In de feedback op TrustedShops staat o.a. de uitspraak dat Lizenzstar "de ster onder de erkende winkels" is. Zulke feedback moedigt ons aan in ons werk en inspireert ons om ons aanbod voortdurend te verbeteren. We zijn erg blij met de verschillende certificaten en zegels die onze software winkel van gerenommeerde instellingen kreeg, maar de tevredenheid van onze klanten is de hoogste onderscheiding die iemand kan worden toegekend.

Lizenzstar's doelen - altijd gericht op jouw tevredenheid

Alle doelen van Lizenzstar streven uiteindelijk één allesoverheersend doel na: jouw tevredenheid. We willen al onze klanten de software aanbieden die het beste bij hun behoeften past. Lizenzstar biedt zowel particuliere gebruikers als commerciële klanten op maat gemaakte software oplossingen tegen de best mogelijke prijs. We bieden veel verschillende betalingsmogelijkheden om je maximale flexibiliteit te geven. Daarom bieden we Amazon Pay, Giropay, ONMIDDELLIJKE TRANSFER / Klarna, iDEAL, Bancontact en vooruitbetaling aan als betaalmethoden. Bovendien kunnen bedrijven, universiteiten, verenigingen en soortgelijke organisaties ook bij ons op rekening kopen. Bij het zien van onze lage prijzen kun je je afvragen of het nog wel legale productsleutels kunnen zijn, gezien de zo lage prijzen. Zelfs met een blik op de bevestigende certificaten en zegels kunnen we garanderen dat je bij ons alleen legale en functionele licenties koopt. De uitstekende prijzen worden mogelijk gemaakt door de aankoop van grote hoeveelheden en de digitale verkoop, die geen opslagkosten met zich meebrengt. Het is onze missie alle klanten kwaliteitssoftware te leveren tegen de best mogelijke prijzen.

Lizenzstar - de juiste software voor elke behoefte

Op geen enkel moment berusten we op positieve recensies en de status quo. Omdat we voor elke klant de juiste software willen aanbieden, breiden we onze productcatalogus voortdurend uit en voegen we nieuwe en extra software oplossingen toe voor privé gebruikers, bedrijven, zelfstandigen en freelancers. Onze clientèle wordt, net als de doelgroep, steeds groter en diverser. Besturingssystemen, Microsoft Office toepassingen, spraakherkenningsoftware, antivirus programma's, server software en bijbehorende toegangslicenties, grafische programma's en andere software oplossingen maken allemaal deel uit van ons uitgebreide gamma, dat we blijven ontwikkelen met jouw tevredenheid in gedachten.

Kwaliteit en hoge waarde zijn ons uitgangspunt

Elk product verlaat ons pand pas na een grondige inspectie, zodat je van Lizenzstar alleen veilige, functionele en onberispelijke producten ontvangt. Het verzenden van een ongetest product zou niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Wij kunnen alleen tevreden zijn als jij, de klant, tevreden bent. Daarom zijn we ook onmiddellijk beschikbaar bij problemen en bieden we je gratis, klantgerichte ondersteuning.

Lizenzstar - we leggen altijd grote nadruk op verantwoordelijkheid

Als er problemen zijn bij de eerste installatie of activering, staan we je terzijde met een oplossingsgerichte service. Je kunt de zeer gemotiveerde software-experts van Lizenzstar bereiken via chat, telefoon of e-mail. Als je via chat contact met ons opneemt, krijg je een snel antwoord en deskundige ondersteuning voor je probleem. Als je de voorkeur geeft aan een telefooncentrale, zul je geen wachtrij vinden, maar een deskundige servicemedewerker. Een afspraak of een terugbelafspraak kan op een ongecompliceerde manier geregeld worden. E-mails worden door ons binnen 8 uur beantwoord met nuttige oplossingen. Wij bieden uitgebreide zekerheid en geven daarom een herroepingsrecht, hoewel dit eigenlijk niet gebruikelijk is bij de verkoop van digitale download producten.

Laatst bekeken