Filters sluiten
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
31% GESPART
Avira Antivirus Pro 2022
Avira Antivirus Pro 2022
 • 1 / 3 / 5 eenheden
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 19,95 * € 28,90 *
  33% GESPART
  Avira Internet Security Suite 2022
  Avira Internet Security Suite 2022
 • 3 Apparaten
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • € 59,95 * € 89,90 *
  29% GESPART
  Avira Optimalisatie Suite 2022
  Avira Optimalisatie Suite 2022
 • 1 / 3 toestellen
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 24,95 * € 34,90 *

  Producten van Avira GmbH & Co. KG

  Avira GmbH & Co. KG

  Avira - hoogwaardige software voor meer veiligheid

  Omdat online bedreigingen voortdurend toenemen, kan geen enkele gebruiker tegenwoordig zonder hoogwaardige beveiligingssoftware. Naast de virussen en wormen die er al lang zijn, duiken er voortdurend nieuwe bedreigingen op. Daarom biedt de bekende fabrikant Avira interessante softwareproducten aan waarmee de beveiliging aanzienlijk kan worden verhoogd. Hiertoe behoren de tools Antivirus Pro, Internet Security Suite en de Optimisation Suite. De voordelen die deze software biedt worden hieronder meer in detail beschreven.

  Avira Antivirus Pro

  Dit krachtige antivirus programma beschermt je computer tegen alle malware. Dit betekent dat malware niet langer de kans krijgt om het bestandssysteem op je computer te infecteren en daar schade aan te richten. Dit beschermt je ook tegen de vrij nieuwe ransomware die de laatste tijd vaker opduikt. Je merkt zo'n infectie aanvankelijk niet op omdat ze zich ongemerkt op de achtergrond afspeelt. Na een bepaalde tijd verneem je van sommige diensten dat er ongeoorloofde handelingen met je toegangsgegevens zijn verricht. Ervaren hackers kunnen met zulke zwendelpraktijken heel snel veel geld verdienen. Als je echter Avira Antivirus Pro gebruikt, hoef je je over zulke dingen geen zorgen meer te maken.

  Deze antivirussoftware van hoge kwaliteit biedt je echter nog verscheidene andere voordelen. Een ervan is de eenvoudige installatie. Je hoeft alleen maar de instructies van het installatieprogramma te volgen en alles wordt automatisch ingesteld. Configuratie is ook niet nodig, maar is op elk moment mogelijk. Je PC is dan meteen beschermd omdat elk bestand op schadelijke codefragmenten wordt gecontroleerd voordat het geopend of opgeslagen wordt. Niets ontsnapt aan de Avira virusscanner. Je kunt er op vertrouwen.

  Bovendien geeft de software automatisch updates. Dit betekent dat het altijd actueel is. Het mooiste is echter dat je ook bescherming hebt tegen malware die nog niet bekend is. In geval van twijfel worden de bestanden naar een cloud geüpload en daar door andere hulpmiddelen onderzocht. Soms zorgen ervaren specialisten er dan voor.

  Avira Optimalisatie Suite

  Deze suite bevat ook Avira Antivirus Pro. Het bevat echter ook de afstemmingssoftware Avira System Speedup Pro. Dit zorgt voor een betere prestatie van de computer. Dit omvat het decimeren van overbodige autostart ingangen. Dit betekent dat je computer veel sneller opstart. Tijdens de werking vinden ook talrijke processen plaats die tot prestatievermindering leiden. Deze worden ook automatisch geoptimaliseerd.

  Verder worden alle overbodige bestanden verwijderd. Bij het installeren of verwijderen van programma's blijven altijd talrijke bestanden achter die niet meer nodig zijn. Maar omdat ze in de index voorkomen, gaan deze overbodige bestanden ten koste van de prestaties. Hetzelfde geldt voor tijdelijke internetbestanden. Elke webbrowser maakt zulke bestanden aan. De reden hiervoor is dat de pagina sneller laadt als hij weer opgeroepen wordt. Deze bestanden hebben echter ook invloed op de systeemprestaties. De Avira Optimalisatie Suite bevat geschikte hulpmiddelen die alle data rotzooi volledig verwijderen. Hetzelfde geldt voor foute snelkoppelingen en overbodige vermeldingen in de registerdatabase, die meestal gewoon het register genoemd wordt.

  Er is ook een bestandsvernietiger. Hiermee wis je niet gewoon bestanden, maar vernietig je ze onherroepelijk. Bij een normale verwijdering worden bestanden niet van de harde schijf verwijderd, maar wordt alleen de toewijzing doorgeknipt. Het gewiste bestand verdwijnt pas voorgoed van de harde schijf als de opslagruimte met andere gegevens overschreven wordt. Met geschikte hulpmiddelen kunnen conventioneel verwijderde bestanden dus hersteld worden. Als je de bestanden met Avira's Shredder verwijdert, worden ze meerdere malen overschreven, zodat ze nooit meer teruggehaald kunnen worden.

  Veilig surfen met Avira Internet Security Suite

  Er zijn talrijke gevaren bij het surfen op het Internet. Daartoe behoren moderne technieken als tracking en phishing. De gegevens van de gebruiker worden afgetapt om de surfgeschiedenis te kunnen bekijken. De gegevens worden onder meer gebruikt om gepersonaliseerde reclame te plaatsen of om gebruikers te bespioneren op basis van hun interesses. Dit is het voornaamste doel van volgen.

  Bij phishing gaat het er meer om de gegevens van gebruikers in handen te krijgen. Om dit te doen gebruiken de misdadigers e-mails die eruit zien als bedrieglijk echte brieven van bekende banken of andere aanbieders. Daarin wordt de ontvangers gevraagd persoonlijke toegangsgegevens in te voeren, bijvoorbeeld om te voorkomen dat een account geblokkeerd wordt. Maar omdat deze methode al wijd en zijd bekendheid gekregen heeft, gebruiken de daders nu ook valse websites. De bezoeker denkt dat hij een bijzonder interessant koopje bestelt, maar het wordt nooit geleverd. In plaats daarvan wordt zijn rekening leeggehaald of wordt zijn credit card tot de limiet afgeschreven. Met de krachtige Avira Internet Security Suite kan zo'n ongeluk je niet meer overkomen. De software herkent of de e-mails echt zijn en of ze van gerenommeerde websites komen.

  Je bent bijzonder veilig als je Avira Internet Security Suite gebruikt in combinatie met Avira Optimization Suite. Dit betekent dat je tegelijk ook de Avira Antivirus Pro versie op je computer geïnstalleerd hebt. Een groot voordeel van deze beveiligingssoftware van Avira is dat het onopvallend op de achtergrond werkt zonder veel systeembronnen te verbruiken. Dit betekent dat je profiteert van een hoge mate van bescherming zonder dat je hoeft te vrezen voor prestatieverlies.

  Laatst bekeken