Filters sluiten
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
75% GESPART
BullGuard Antivirus 2022
BullGuard Antivirus 2022
 • 1 PC
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 5,95 * € 23,95 *
  75% GESPART
  BullGuard Internet Security 2022
  BullGuard Internet Security 2022
 • 1 / 3 / 5 / 10 eenheden
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 4,90 * € 19,99 *
  50% GESPART
  BullGuard Premium bescherming 2022
  BullGuard Premium bescherming 2022
 • 5 / 10 apparaten
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 29,95 * € 59,99 *

  Producten van BullGuard GmbH

  BullGuard GmbH

  Koop top beveiligingssoftware van Bullguard

  Als je betrouwbare bescherming voor je computer zoekt en geen kant-en-klare oplossing wilt gebruiken, kan de bekende fabrikant BullGuard de juiste keuze voor je zijn. Hoewel er grotere en bekendere fabrikanten van anti-virus software en andere beschermingsprogramma's zijn, wordt Bullguard door veel professionals beschouwd als een van de beste oplossingen voor naar verhouding weinig geld. Dit geldt vooral als je je Bullguard licentie direct bij ons koopt en de programma's meteen op je computer wilt installeren. Geen wachten op verzending en geen gedoe met gegevensdragers - gewoon downloaden en aan de slag zodra de aankoop voltooid is. Maar welke betrouwbare oplossingen biedt Bullguard in detail?

  BullGuard heeft de juiste bescherming voor je systeem

  Bij BullGuard zijn er verschillende soorten beveiligingssoftware die samen in verschillende pakketten verkocht worden. Zo kun je producten kiezen die het meest geschikt zijn voor je behoeften. Wie alleen goedkope basisbescherming nodig heeft, vindt wat hij zoekt, net als gebruikers die all-round bescherming met premium functies op hun computer willen installeren. We geven je een kort overzicht van de kenmerken en voordelen van de verschillende software oplossingen van BullGuard.

  BullGuard Internet Security beschermt je tijdens het surfen

  De meeste bedreigingen van de cyberveiligheid komen tegenwoordig van het internet. Hoewel de infectie van systemen via de klassieke kanalen zoals externe gegevensdragers (b.v. CD's, DVD's of zelfs USB sticks en geheugenkaarten) nu eerder uitzondering dan regel is, is het binnendringen van malware via het Internet en e-mail gebruik een alledaags probleem op alle eindtoestellen. Bovendien heeft de toenemende verspreiding van online handel en online bankieren de toegangspoorten voor misdadigers nog talrijker gemaakt. BullGuard Internet Security biedt betrouwbare bescherming tegen de gevaren van surfen op het Internet. De reeks functies omvat:

  - Anti-Phishing
  - Spyware-Bescherming
  - Ouderlijk toezicht
  - Betrouwbare Firewall
  - Kwetsbaarheidsanalyse

  Met anti-phishing bescherming weersta je aanvallen van Internet pagina's en e-mails die uiterlijk nauwelijks verschillen van de aanbiedingen van de echte aanbieders. Dit maakt ze zo gevaarlijk, want veel gebruikers laten zich snel verleiden door het vertrouwde uiterlijk van een e-mail van hun bank of een valse website van een online handelaar om gevoelige gegevens en inloggegevens prijs te geven. De gevolgen kunnen kostbaar zijn wanneer misdadigers je gegevens gebruiken om je rekening leeg te halen of in je naam (en op je rekening) aankopen doen waar je niets mee te maken had. Met BullGuard Internet Security ben je goed beschermd tegen alle gangbare bedreigingen van het net, zowel huidige bedreigingen als toekomstige listen die criminelen zouden kunnen verzinnen.

  BullGuard Antivirus verdedigt je systeem tegen malware

  Geen enkel systeem zou zonder een goede virusscanner moeten zijn. Dit geldt ongeacht welk besturingssysteem je gebruikt. Door de hoge prevalentie worden echter vooral PC systemen met Windows aangevallen. Virussen, Trojaanse paarden en andere malware, en ook zogenaamde snuffelprogramma's die je persoonlijke gegevens bespioneren en ze illegaal doorgeven, behoren tot de talrijke bedreigingen die tegenwoordig helaas maar al te gewoon zijn bij het gebruik van een computer. Een goede virusscanner moet vooral aan twee eisen voldoen.

  Enerzijds moet het natuurlijk alle nieuwe bedreigingen betrouwbaar kunnen opsporen en afweren, om de meest complete bescherming te bieden die mogelijk is. Anderzijds mag een anti-virusprogramma het systeem niet vertragen door buitensporig veel middelen te vragen, want in de praktijk leidt dit ertoe dat veel gebruikers de beschermingsomvang verminderen of het anti-virusprogramma zelfs helemaal uitschakelen om ongestoord te kunnen werken. Het evenwicht tussen prestaties en hulpbron besparende werking is bijzonder goed met BullGuard Antivirus, want ondanks zijn uitstekende beschermingsprestaties voert de software zijn activiteiten bijna ongemerkt op de achtergrond uit, zodat je niet gestoord wordt tijdens het werken of gamen.

  BullGuard Premium bescherming - als je net dat beetje meer nodig hebt

  Als je niet van deeloplossingen houdt of gewoon een complete oplossing van een enkele bron wilt, dan raden we BullGuard Premium Protection aan. Met dit pakket krijg je een complete all-round bescherming die alle gebieden bestrijkt. Dit geldt niet alleen voor PC systemen, maar ook voor Apple's macOS of Android eindtoestellen zoals tablets en smartphones. Omdat de meeste huishoudens tegenwoordig producten van verschillende fabrikanten over systemen heen gebruiken, is deze aanpak vooral voordelig als je meerdere apparaten wilt beschermen. De uitstekende premium bescherming omvat gratis updates die volledig automatisch in de achtergrond draaien, een royaal bemeten online opslag in de cloud voor back-ups en diverse opties om je thuisnetwerk te bewaken en je systeem te optimaliseren.

  Lopende processen worden net zo betrouwbaar gecontroleerd als mogelijke andere bedreigingen, die worden geïdentificeerd als onderdeel van de real-time scans van BullGuard Premium Protection. Dankzij moderne beveiligingstechnologieën worden zelfs nieuwe malware creaties die nog niet in de huidige databanken voorkomen betrouwbaar opgespoord. Dit wordt mogelijk gemaakt door verfijnde gedragsanalyse voor het opsporen van verdachte activiteiten door malware. Natuurlijk is de afweerreactie even betrouwbaar als snel om je computer tegen schade te beschermen. Naast de uitgebreide basisfuncties dekt Premium Protection ook activiteiten op sociale media platforms, waarvan de gebruikers steeds vaker het doelwit van cyberaanvallen worden.

  Laatst bekeken