Filters sluiten
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
15% GESPART
AnyDroid
AnyDroid
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 38,95 * € 45,99 *

  Producten van iMobie

  iMobie

  Veilig en efficiënt gegevensbeheer voor smartphones met iMobie

  Smartphones zijn een onmisbaar deel van ons moderne leven geworden. Hoe meer functies ze bieden en hoe beter hun camera's worden, hoe belangrijker de gegevens worden die zich in de loop van de tijd op de toestellen verzamelen. Ze zijn voor veel gebruikers niet alleen belangrijk in professioneel of financieel opzicht, maar ook om heel particuliere en sentimentele redenen.

  Bij het overstappen op een nieuwe smartphone of tablet, door verlies, diefstal of gewoon een upgrade naar een nieuwer model, blijken de mogelijkheden van de fabrikant voor gegevensoverdracht vaak ontoereikend te zijn. Dit is waar iMobie om de hoek komt kijken met zijn innovatieve en veilige oplossingen voor modern en snel gegevensbeheer op mobiele toestellen. Het doel van de onderneming was het veilig en ongecompliceerd overbrengen van gegevens naar smartphones met eenvoudig te gebruiken software. Vele miljoenen klanten hebben sindsdien de producten AnyTrans voor iPhone en zijn Android tegenhanger gekocht en gebruiken ze met enthousiasme. Tot de functies die iMobie met deze programma's biedt, behoren onder meer:

  - Overdracht van gegevens in elke richting
  - Beheer van mobiele telefoon gegevens op een PC of Mac voor meer duidelijkheid
  - Veilige gegevensversleuteling ter bescherming tegen toegang door onbevoegden
  - Gemakkelijk te gebruiken voor gericht en snel lokaliseren van bestanden

  AnyTrans maakt gegevensbeheer voor iOS en Mac nog eenvoudiger

  Hoe innovatief de apparaten van Apple ook mogen zijn, veel gebruikers wanhopen vaak aan de omslachtige boordgereedschappen van Mac, iPhone en iPad als het gaat om eenvoudige gegevensoverdracht of gegevensherstel. Vooral het overzetten bij de overstap van Android toestellen naar de Apple varianten wordt vaak een onoplosbaar probleem - tenminste als een volledige migratie van de gegevens naar het nieuwe toestel gewenst is.

  Individuele mappen en bestanden met de hand kopiëren is niet alleen erg tijdrovend en omslachtig, maar kan ook volstrekt ontoereikend zijn omdat belangrijke dingen snel vergeten worden of door beperkingen van het besturingssysteem niet gemakkelijk naar het andere toestel overgebracht kunnen worden. Met AnyTrans kun je de inhoud van alle iOS apparaten handig organiseren en beheren. Of het nu gaat om foto's, video's of berichten - veilige overdracht is altijd gegarandeerd.

  Gegevensoverdracht is bijzonder gemakkelijk dankzij de integratie van alle belangrijke en gangbare cloud diensten. Backups worden snel gemaakt en kunnen heel gemakkelijk hersteld worden. Een bijzondere eigenschap is de mogelijkheid om specifiek afzonderlijke bestanden binnen een backup te zoeken, wat lange zoektochten en frustrerende resultaten bij het terugzetten voorkomt. Zet je gegevens over van iPhone naar PC of omgekeerd, maak je eigen ringtones of beheer downloads van media overzichtelijk en efficiënt.

  AnyDroid is iMobie's oplossing voor Android toestellen

  Wist je dat er meer Android toestellen zijn dan welk ander mobiel besturingssysteem ook? Of het nu een tablet of smartphone is - Android is wereldwijd het meest verspreide besturingssysteem voor mobiele toestellen. De fabrikant iMobie heeft daarom het succesvolle concept van perfecte software voor gegevensoverdracht voor smartphones en tablets voor iPhones overgebracht naar het Android besturingssysteem en biedt met AnyDroid een succesvolle oplossing voor gebruikers. Met één klik kun je inhoud van je vorige Android toestel overzetten op een nieuwe smartphone of tablet. Natuurlijk is overzetten naar een PC ook mogelijk. Als je overstapt van een Apple iPhone of iPad op een Android tablet of smartphone, kunnen deze gegevens ook veilig en snel overgezet worden met AnyDroid. Alle gegevens kunnen handig bekeken en beheerd worden vanaf je laptop of desktop, wat een veel beter overzicht geeft dan wanneer je bestanden en mappen rechtstreeks op de mobiele telefoon hanteert.

  Andere handige kenmerken van de iMobie oplossingen voor Android en iPhone zijn

  - Download video's en muziek van websites als Instagram of YouTube naar je PC of Mac
  - Zet zulke bestanden om in het juiste formaat van je mobiele toestel (inclusief overzetmogelijkheid)
  - Maak individuele ringtones zonder beperkt te worden door het besturingssysteem van je smartphone
  - Veilige overdracht van allerlei soorten inhoud tussen alle eindtoestellen
  - Handig mediabibliotheekbeheer voor video's, muziek en films

  Eenvoudige download van iMobie software direct van ons

  Als je in de toekomst je gegevens veilig van de ene smartphone naar de andere wilt overbrengen, of als je alles op je computer wilt reorganiseren, kun je nu je licentie voor iMobie producten bij ons kopen. Download dan de installatiebestanden en ga meteen aan de slag, zonder te hoeven wachten op software die op gegevensdragers wordt geleverd. De uitstekende kwaliteit van iMobie producten is hetzelfde op elk besturingssysteem en elk eindtoestel - je kunt dus individueel te werk gaan volgens het systeem van je voorkeur en altijd het beste resultaat krijgen bij gegevensoverdracht voor mobiele toestellen.

  Laatst bekeken