Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
49% GESPART
iolo System Mechanic Ultimate Defense 21 | voor Windows
iolo System Mechanic Ultimate Defense 21 | voor Windows
 • 1 PC
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 43,95 * € 85,90 *
  iolo System Mechanic 21 | voor Windows
  iolo System Mechanic 21 | voor Windows
 • 1 PC
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 35,95 *
  29% GESPART
  iolo System Mechanic Professional 21 | voor Windows
  iolo System Mechanic Professional 21 | voor Windows
 • 1 PC
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 39,95 * € 55,90 *

  Producten van iolo

  iolo

  Systeem optimalisatie en systeemherstel met software van iolo

  Bij elke update hebben besturingssystemen de neiging nog meer gegevens op te hopen. Hoe meer opslagruimte we op de schijven ter beschikking hebben, hoe onzorgvuldiger ontwikkelaars en programmeurs er mee om lijken te gaan. Behalve de resulterende verspilling van geheugen, tast onnodige gegevensrommel na verloop van tijd ook de prestaties van het hele systeem aan. Particuliere gebruiker, professionele gebruiker of bedrijf - in elke IT infrastructuur zijn er vroeg of laat componenten die niet meer nodig zijn, die vergeten zijn of die gewoon niet helemaal uit het systeem verwijderd kunnen worden.

  De on-board opruimgereedschappen die hiervoor beschikbaar zijn laten regelmatig te wensen over, zelfs bij de huidige besturingssystemen. In extreme gevallen vertragen zulke gegevensresten, vooral in het gevoelige register, niet alleen het hele systeem, maar kunnen ze ook crashes of zelfs complete systeemstoringen veroorzaken. Dan is er nog de dreiging van gegevensverlies en tijdrovende herinstallaties, die men zich bij het dagelijkse werk niet kan veroorloven. Als specialist voor reparatieprogramma's en systeemoptimalisatie heeft iolo diverse oplossingen in zijn gamma waarmee je aan je individuele optimalisatiebehoeften kunt voldoen - ongeacht of je een professionele gebruiker bent of een privé gebruiker. Onze licenties zijn toegesneden op je specifieke behoeften en kunnen ook uitgebreid worden, bv. voor bedrijven.

  Bestseller onder de afstemprogramma's: iolo System Mechanic

  Zonder twijfel is iolo System Mechanic een van de meest succesvolle en populaire systeem optimalisatie producten die op de markt zijn. Het schoonmaken, stabiliseren en versnellen van PC's vereist veel deskundigheid, want verkeerde maatregelen kunnen enige schade aanrichten. Omdat maar weinig gebruikers tegenwoordig de geheimen kennen in de diepte van systeeminstellingen en reinigingsmaatregelen, is handmatige optimalisatie niet aan te raden. Het is niet alleen riskant, maar ook uiterst onhandig en tijdrovend, zelfs als het correct gedaan wordt. Laat dit werk van optimalisatie en regelmatig systeemonderhoud dus over aan een beproefd programma als iolo System Mechanic.

  In zijn verschillende versies biedt het een breed scala aan opties en instelmogelijkheden die zelfs professionele gebruikers tevreden stellen. De software zorgt er niet alleen voor dat de computer permanent bevrijd wordt van gegevensrotzooi, maar brengt ook de belangrijkste stuurprogramma's op de nieuwste stand. Hoewel het besturingssysteem tegenwoordig zelf voor bijgewerkte stuurprogrammaversies moet zorgen, zijn verouderde stuurprogramma's nog steeds een belangrijke oorzaak van problemen met hardware en software. Natuurlijk worden ook alle bijbehorende configuratiebestanden up to date gebracht, want zonder juiste configuratie of verouderde waarden lopen programma's verkeerd of tenminste niet optimaal.

  Verdere kenmerken van iolo System Mechanic

  - Drive Scrubber verwijdert niet alleen gegevens, maar vernietigt ze ook betrouwbaar, zodat onbekenden onder geen beding toegang kunnen krijgen tot gevoelige gegevens zoals foto's, video's, documenten en andere vertrouwelijke bestanden.
  - Seach & Recover is een handige functie die onder bepaalde omstandigheden lang vergeten gegevens kan terugvinden of zelfs herstellen na verwijdering. Mappen gaan snel verloren in de chaos van complexe bestandspaden of je vergeet op welke schijf ze opgeslagen waren. Doorzoek je opslagmedia snel en gemakkelijk.
  - Bescherming tegen spyware, virussen en andere Internet bedreigingen dankzij System Shield Antivirus & Antispyware. Of het nu gaat om vervuilde e-mails of pogingen tot fraude met internetbankieren, met dit programma ben je beter beschermd.

  Welke versie van iolo System Mechanic is de juiste?

  iolo System Mechanic 21 voor standaard gebruik Niet alle gebruikers hebben evenveel behoefte aan systeemoptimalisatie en speciale functies. Voor particuliere gebruikers zijn de prestatieverbeterings- en optimaliseringsfuncties van iolo System Mechanic 21 meestal volledig voldoende. Je kunt de laaggeprijsde licentie van ons krijgen en meteen na de transactie beginnen met downloaden. Maak je systeem efficiënter, sneller en betrouwbaarder - en verhelp problemen voor ze hun volle effect kunnen hebben.

  iolo System Mechanic Professional 21 voor gevorderde gebruikers

  Als je een gevorderde of professionele gebruiker bent die ook handmatige aanpassingen wil doen, dan is iolo System Mechanic 21 Professional de juiste keuze. De meer dan 50 gereedschappen en functies kunnen intuïtief bediend worden met een gebruiksvriendelijke interface. Het is bijzonder geschikt voor gebruikers die krachtige PC's willen gebruiken voor spelletjes of resource-intensief werk zoals videobewerking en die altijd afhankelijk zijn van een schoon, snel en veilig besturingssysteem. Als er iets mis is met je PC, helpt het programma je al bij het oplossen van problemen met geavanceerde diagnostische routines.

  iolo System Mechanic Ultimate Defense als een complete oplossing voor alle gebieden

  De absoluut complete bescherming en all-round oplossing voor systeemoptimalisatie is iolo System Mechanic Ultimate Defense 21. Met dit pakket krijg je niet alleen alle optimalisatiefuncties en gereedschappen van de andere versies, maar ook veel andere nuttige functies om je systeem te beschermen. Deze omvatten bijvoorbeeld gemakkelijk gegevensherstel, bescherming tegen malware en identiteitsdiefstal, veilig wachtwoordbeheer en nog veel meer. Vooral bedrijven vertrouwen graag op de perfect complete bescherming van iolo System Mechanic Ultimate Defense 21 om hun hele IT infrastructuur te beschermen.

  Laatst bekeken