Filters sluiten
 
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
77% GESPART
Sticky Password Premium
Sticky Password Premium
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 45,95 * € 199,95 *

  Producten van Lamantine

  Lamantine

  Bescherm je informatie met Lamantine Sticky Password Premium

  Bijna alle gebruikers zijn bekend met het probleem dat steeds weer in de media en door tijdschriften over consumentenbescherming wordt behandeld. Veel wachtwoorden zijn onveilig en worden bovendien meer dan eens gebruikt. Sommige gebruikers stellen zelfs maar één wachtwoord in dat ze voor alle diensten gebruiken. Of het nu voor online bankieren is, inloggen op Facebook of de e-mail account - steeds hetzelfde wachtwoord gebruiken is allesbehalve slim. Want criminelen hoeven je wachtwoord maar één keer te kraken of te raden om de controle over je digitale identiteit over te nemen en mogelijk afschuwelijke financiële schade aan te richten.

  In feite heeft het nauwelijks iets te maken met klassiek hacken als wachtwoorden met een veel te eenvoudige structuur geraden kunnen worden. In feite hebben hackers geen bijzonder ingewikkelde software of ingenieuze kennis nodig om de wachtwoorden van de gemiddelde gebruiker te leren kennen. Het feit dat veel mensen gewoon combinaties gebruiken als "password123", de geboortedatum van hun kind of "1234" als pincode, betekent dat een groot aantal accounts gekraakt en overgenomen kunnen worden door puur giswerk.

  Maar waarom gedragen gebruikers zich zo riskant als ze op de hoogte zijn van de gevaren van eenvoudige wachtwoorden en het meervoudig gebruik van hetzelfde wachtwoord? Het antwoord ligt voor de hand: veel mensen kunnen of willen geen ingewikkelde, lange wachtwoordcombinaties onthouden - en zeker niet meerdere ervan. Omdat je tegenwoordig bijna overal extra moet inloggen om veilig toegang te krijgen tot sociale media, online winkeliers en andere diensten, is dit een echt probleem. Gelukkig kan het opgelost worden.

  Gebruik niet zomaar een wachtwoordbeheerder

  Er zijn talloze wachtwoordbeheerders in omloop. Zelfs internet browsers bieden functies om wachtwoorden te genereren en op te slaan. Hier is weinig tegen in te brengen, maar browsers zelf zijn regelmatig het doelwit van cyberaanvallen en niet iedereen wil zijn toegangsgegevens blindelings toevertrouwen aan de grote bedrijven. Dus als je controle wilt houden en toch veilige wachtwoorden wilt gebruiken, moet je een goede wachtwoordmanager gebruiken.

  Maar je moet niet zomaar elk product gebruiken, want ze zijn niet allemaal even efficiënt, veilig of betrouwbaar. Met Sticky Password van Lamantine heb je deze problemen niet. De software genereert automatisch veilige wachtwoordcombinaties voor je die niet door louter giswerk gekraakt kunnen worden. Alle wachtwoordgeneratoren kunnen dit min of meer goed. Maar het tweede probleem van de gebruikers moet ook opgelost worden - niemand wil de cryptische wachtwoorden uit de generator hoeven te onthouden.

  Dit zou al moeilijk zijn met één account, maar stel je voor dat je voor alle inloggegevens op het net een apart, complex wachtwoord in de hersenen moet opslaan - maar heel weinig mensen kunnen dat. Daardoor zouden zulke wachtwoorden ofwel helemaal niet gebruikt worden, ofwel ergens opgeschreven worden, wat weer niet is wat de uitvinder voor ogen had. Sticky Password van Lamantine maakt niet alleen je veilige wachtwoorden, maar slaat ze ook voor je op in een absoluut veilige database waar alleen jij toegang toe hebt. Je stelt maar één keer een hoofdwachtwoord in, dat je moet onthouden. Je kunt dan veilig een back-up maken van alle accounts met verschillende en complexe wachtwoorden, zonder ze allemaal te hoeven onthouden of gemakkelijk aangevallen te worden.

  Andere kenmerken maken van Sticky Password een premium product

  Sticky Password Premium kan meer dan wachtwoorden genereren en veilig bewaren. Je kunt bijvoorbeeld je hele lijst met contactpersonen veilig laten beheren door Sticky Password, vanaf je telefoon of computer. Nooit meer hoef je in verschillende toepassingen te zoeken of je te ergeren dat oude contacten niet in de nieuwe PC bewaard worden. Namen, adressen, e-mail contacten, telefoonnummers en alle andere informatie kunnen in een overzichtelijk gegevensbestand worden opgeslagen. Natuurlijk net zo veilig als je wachtwoorden.

  - Synchroniseer gegevens met andere eindtoestellen veilig via WiFi (en niet via het Internet)
  - ondersteuning voor 16 populaire browsers maakt naadloos werken mogelijk zonder wachtwoordchaos
  - geschikt voor eindtoestellen van PC, Mac, Android en iOS
  - veilige opslag van creditcardgegevens voor snellere verwerking van aankopen op het Internet
  - versleuteling volgens de hoogste militaire normen

  Als je ooit je mobiele telefoon verliest of je PC gaat kapot, kun je de decentraal opgeslagen contacten op elk moment herstellen. Dus als je een veilig wachtwoord-beheersysteem zoekt dat automatisch alle belangrijke browsers ondersteunt, is een licentie voor Lamantine's software de juiste keuze voor jou. Koop je software direct bij ons en download hem meteen na betaling, zodat je voortaan alleen nog maar veilige wachtwoorden gebruikt.

  Laatst bekeken