Nuance Dragon Professional Individual v15 Vollversion - Volumenlizenz

42% GESPART
Nuance Dragon Professional Individual v15 Vollversion - Volumenlizenz
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 349,95 * € 605,16 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101818
  • Schaduw
  • Afhankelijk van de keuze
  • Permanent geldig
  • Duits, Engels
  • Wereldwijd
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Nuance Dragon Professional Individual v15 Vollversion - Volumenlizenz"

Koop Nuance Dragon Professional Individual 15 Volume Licentie en bewerk documenten productief met je stem

Met Nuance Dragon Professional Individual 15 kun je rapporten, formulieren, e-mails en meer bewerken met je stem. De overtuigende en betrouwbare spraakherkenning wordt mogelijk gemaakt door een deep learning engine die het programma dynamisch aanpast aan je stem en alle omgevingsgeluiden. Correctie-inspanning wordt aanzienlijk verminderd omdat de software de uitdrukkingen en woorden onthoudt die je bij voorkeur gebruikt. Optimale herkenning is zelfs gegarandeerd voor sprekers met accenten. Als je Nuance Dragon Professional Individual 15 koopt, krijg je software die via SmartFormat regels rekening houdt met je persoonlijke opmaakvoorkeuren voor datums, afkortingen en dergelijke.

Koop een sleutel voor Nuance Dragon Professional Individual 15 online tegen een lage prijs en werk waar je ook bent

Het programma is geoptimaliseerd voor gebruik op toestellen met aanraakschermen en maakt zo mobiele verwerking van informatie mogelijk via een mobiel iOS of Android toestel. Na aankoop via onze winkel kun je rekenen op een onbeperkte dicteerlengte, die alles mogelijk maakt van een kort transcript tot een volledig boek. Nuance Dragon Professional Individual 15 biedt tot 10% meer spraakherkenningsnauwkeurigheid dan zijn voorganger en een geoptimaliseerd optiemenu dat zowel relevante opties als instellingen in één dialoogvenster combineert. Met deze versie is transcriptie mogelijk zonder tijdrovende spraakoefeningen.

Koop Nuance Dragon Professional Individual 15 en pas het aan je manier van werken aan

Nuance Dragon Professional Individual 15 kan uitgebreid gepersonaliseerd worden. Je kunt je eigen woordenlijsten, afkortingen en speciale termen importeren en exporteren, je eigen spraakcommando's definiëren voor herhaaldelijk gebruikte uitdrukkingen en grafieken, en geautomatiseerde werkstromen maken. Na aankoop in onze winkel kun je je teksten gemakkelijk dicteren in gangbare programma's zoals Word, WordPerfect en Excel. Het programma ondersteunt nu ook Skype for Business en maakt communicatie vele malen eenvoudiger. Na het downloaden van de software zul je een bijzonder ergonomische zowel als comfortabele manier van werken op de computer ervaren.

Koop Nuance Dragon Professional Individual 15 voor overtuigende nauwkeurigheid

Als je de sleutel voor Nuance Dragon Professional Individual 15 voor een lage prijs in onze online winkel koopt, kun je profiteren van een overtuigende verbetering in nauwkeurigheid. Terwijl de nauwkeurigheid van eerdere versies geoptimaliseerd werd door voorbeeldteksten voor te lezen, kan de optimalisatie nu ook gebeuren via dictaat en daaropvolgende correctie. Als je voor zaken veel onderweg bent en dus niet altijd op kantoor bent, raak je waarschijnlijk gemakkelijk achter met je typewerk. Met Nuance Dragon Professional Individual 15 en een digitale recorder kun je alles in alle comfort dicteren en het dan aan je bureau in tekst laten omzetten.

Systeemvereisten voor Nuance Dragon Professional Individual

RAM 1,6 gigahertz (GHz) of sneller, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Processor Intel® Dual Core of gelijkwaardige AMD processor. Snellere processors zullen beter presteren.
Vrije ruimte op de harde schijf 8GB
Besturingssystemen Windows 7, 8.1, 10, 11 (32-bits en 64-bits), Windows Server 2008 R2 en 2012 R2
Internet Explorer 11 of hoger of de nieuwste versie van Chrome of Firefox
Geluidskaart voor 16-bits opname
Ingebouwde microfoon of microfoon met Nuance-certificaat. Kijk voor meer informatie op support.nuance.com/compatibility.
Internetverbinding voor het downloaden van het product, automatische productactivering (kort, anoniem proces) en toegang tot online help.

 

Wettelijk:

Met het eindvonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor eenmalig gebruik uit een overname van volumecontracten. Een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren, het zonder beperkingen gebruiken en ook de update naar 15.3 verkrijgen, maar je kunt het niet registreren.

Verdere links naar "Nuance Dragon Professional Individual v15 Vollversion - Volumenlizenz"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken