Filters sluiten
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
11% GESPART
O&O Defrag 24 Pro
O&O Defrag 24 Pro
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Duits
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 39,95 * € 44,99 *
  79% GESPART
  O&O Defrag 25 Pro
  O&O Defrag 25 Pro
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Duits
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 14,95 * € 69,95 *

  Producten van O&O

  O&O

  O&O biedt betrouwbare gereedschappen voor Windows

  De firma O&O werd in 1997 in Berlijn opgericht. De bedrijfsnaam gaat terug op de voornamen van de oprichters Olaf Kehrer en Oliver Falkenthal, die al in 1991, toen ze studeerden, onder de naam O&O PC systemen en software aanboden voor de behoeften en portefeuilles van studenten. Tegenwoordig is O&O vooral bekend om zijn defragmentatie software, die al sinds 1998 een gevestigde naam op de markt is. In vakkringen wordt O&O beschouwd als het toppunt van Windows gereedschap, dat de ene test na de andere in IT tijdschriften en magazines heeft gewonnen. Maar de betrouwbaarheid en efficiëntie van de producten maken O&O ook erg populair bij klanten die geen bewezen IT experts zijn.

  Krachtige defrag oplossingen van O&O

  Naast producten voor gegevensback-up en -herstel of gegevensherstel zijn O&O's defragmentatiegereedschappen waarschijnlijk het bekendst. De programma's worden gekenmerkt door hun gebruiksgemak en hoge werksnelheid, en zijn in hun nieuwste versies al vele jaren op PC systemen geïnstalleerd. Bij ons kun je meteen online de juiste licentie voor je behoeften krijgen en de betreffende software meteen na het aankoopproces downloaden.

  Als een van de weinige Duitse fabrikanten van systeemgereedschappen heeft O&O zich kunnen vestigen als Microsoft partner en levert zijn producten ook aan overheden en andere overheidsklanten. Met O&O Defrag 24 Pro en O&O Defrag 25 Pro heb je de keuze of je iets meer geld uitgeeft aan de nieuwste versie van de defragmentatie software of dat de vorige versie volstaat. De beslissing hangt af van je individuele behoeften en technische eisen, want natuurlijk draaien eerdere versies meestal iets beter op oudere computers dan de nieuwe ontwikkelingen, die geoptimaliseerd zijn voor de huidige generaties PC's. Wat je oplossing ook is, je kunt niet fout gaan met O&O Defrag Pro.

  Optimaliseren van harde schijven van allerlei soorten

  Je moet niet rommelen met conventionele defragmentatieroutines op moderne SSD schijven, omdat ze fysisch anders werken dan conventionele magnetische harde schijven. In feite raden sommige IT deskundigen aan om SSD harde schijven niet te defragmenteren. Toch zijn deze, zelfs onder de nieuwste besturingssystemen, niet vrij van prestatiebeperkingen als de optimalisatie lange tijd achterwege wordt gelaten.

  Met O&O Defrag 24 Pro of O&O Defrag 25 Pro kun je zowel SSD als HDD opslag optimaliseren om de gebruikelijke snelheid en betrouwbaarheid te herstellen. Het probleem van defragmentatie ontstaat door het permanent schrijven en wissen van bestanden. Terwijl in het begin alles mooi geordend op de harde schijf staat, ontstaan er na verloop van tijd hiaten als gegevens gewist worden. Nieuwe gegevens worden in deze leemtes geschreven. Maar als de nieuwe gegevens niet perfect in het bestaande gat passen, moeten de gegevens opgesplitst worden en op andere plaatsen op de harde schijf opgeslagen worden. De gegevens zijn dus gefragmenteerd. In principe is dit geen probleem, maar de toegang tot zulke bestanden die niet aaneengesloten zijn opgeslagen duurt gewoon veel langer dan bij bestanden die zonder hiaten zijn opgeslagen.

  Een defragmentatieprogramma herkent deze verdeling en herschikt de bestanden volledig, zodat niet alles wild verspreid op de harde schijf blijft staan, maar weer perfect geordend is. Het grote voordeel van O&O Defrag Pro is dat je ook bestanden kunt defragmenteren die eigenlijk vergrendeld zijn. En ook de optimalisatie van SSD harde schijven is eindelijk zonder problemen mogelijk. Bovendien worden bij de optimalisatie ook tijdelijke bestanden verwijderd die eigenlijk automatisch verwijderd zouden moeten worden en onnodig opslagruimte innemen. Dankzij O&O Defrag 24 Pro of O&O Defrag 25 Pro kunnen moderne systemen ongemerkt in de achtergrond geoptimaliseerd worden terwijl het systeem draait, zonder de prestaties van je computer te beïnvloeden.

  Haal voordeel uit O&O Defrag Pro op je machine

  Wil je dat je systeem altijd even snel blijft als op de eerste dag, dan is regelmatig onderhoud en optimalisatie van harde schijven een belangrijk element om de prestaties op peil te houden. Zonder dit onderhoud zal de data rommel de overhand nemen en uiteindelijk je systeem vertragen, omdat de gefragmenteerde bestanden de toegangstijd van de harde schijven aanzienlijk verlengen. Hoewel dit bij SSD opslag minder een probleem is dan bij HDD schijven, hebben zelfs deze hypermoderne schijven baat bij af en toe wat optimalisatie. Profiteer van de beproefde O&O technologie en koop vandaag nog je persoonlijke licentie voor Defrag Pro in de versie van je voorkeur - dankzij de onmiddellijke download na het afrekenen hoef je niet te wachten op de verzending van schijven en kun je je systeem meteen optimaliseren.

  Laatst bekeken