Filters sluiten
 
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
38% GESPART
NIEUW
Paragon Hard Disk Manager 17 Suite
Paragon Hard Disk Manager 17 Suite
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Duits, Engels
 • Weltweit
 • E-mail
 • vanaf € 49,95 * € 79,95 *

  Producten van Paragon

  Paragon

  Paragon Hard Disk Manager - Hard Disk Beheer van een Professional

  Wie graag regelmatig aan zijn computer werkt, hem wil verbeteren of nieuwe dingen wil uitproberen, wordt vaak gedwongen verschillende processen tegelijk uit te voeren en allerlei veranderingen in het systeem aan te brengen. Vooral als het gaat om het maken en coördineren van back-ups of het organiseren van opslagruimte, bereiken zowel computers als gebruikers vaak snel hun grenzen. Als je ook tot deze groep behoort, kun je gerust zijn.

  Paragon Hard Disk Manager 17 Suite is de optimale oplossing voor elk probleem met harde schijf beheer, ongeacht waar het mee te maken heeft. Bewerkingen die normaal verscheidene uren duren of een onderbreking van je activiteiten vereisen, zijn met deze software in een handomdraai gedaan. Deze complete oplossing is bijzonder geschikt voor privé-gebruikers, omdat alle functies op hen zijn afgestemd. Als je het beheer van de harde schijven van je bedrijf wilt optimaliseren, moet je je wenden tot Paragon Hard Drive Manager Business. Verder zul je vooral profijt hebben van Paragon Hard Drive Manager 17 Suite als je al voorkennis hebt op het gebied van IT.

  Wat zijn de functies van Paragon Hard Disk Manager?

  Paragon Hard Disk Manager 17 Suite is software die vooral dient om je harde schijf en alle bijbehorende processen te beheren en te optimaliseren. In principe zijn de beschikbare functies vooral bedoeld om één ding te doen: processen vergemakkelijken die normaal ingewikkeld of tijdrovend zijn. Als je bijvoorbeeld van plan bent een compleet besturingssysteem naar een nieuwe harde schijf te migreren, dan weet je waarschijnlijk dat deze procedure in sommige gevallen een volledige herinstallatie van het besturingssysteem vereist. Het is niet ongewoon dat dit tot gegevensverlies leidt als er niet van tevoren een goede back-up van gemaakt is. Paragon biedt met zijn software oplossing echter een praktische eigenschap: Alle noodzakelijke procedures kunnen worden uitgevoerd terwijl het systeem draait, zodat je geen van je activiteiten hiervoor hoeft te onderbreken, maar daarover later meer. Nu moet je eerst uitzoeken welke functies je kunt verwachten met dit all-round zorgeloze pakket.

  Gegevensherstel en back-up

  Wat is volgens jou een van de meest voorkomende redenen voor volledig gegevensverlies? Misschien denk je nu al aan aanvallen van buitenaf, malware, gegevensdiefstal of de talrijke computervirussen die al in de media verschenen zijn. Aan de ene kant heb je gelijk, want aanvallen van buitenaf vormen inderdaad een niet te verwaarlozen risico, maar één factor is minstens even gevaarlijk, of zelfs gevaarlijker. Het is vooral gevaarlijker omdat het nauwelijks opgemerkt wordt: We hebben het over interne systeemcrashes door logische fouten, problemen met de hardware of verstoringen in het opstartproces. Het tragische van zulke systeemcrashes is dat ze vaak leiden tot grootschalig gegevensverlies dat voorkomen had kunnen worden. Maar maak je geen zorgen, ook hier weet Paragon te helpen.

  De Paragon Rescue Disk Configurator is er juist om zulk gegevensverlies te voorkomen. Hoewel niet alle fouten en crashes volledig voorkomen kunnen worden, biedt de Paragon Rescue Disk Configurator je een eerder aangemaakt reddingsmedium om eventuele hardwareproblemen, opstartproblemen of andere fouten zo snel mogelijk te verhelpen. Maar niet alleen hier kan het slimme hulpmiddel een enorm verlies van gegevens voorkomen. Zoals reeds gezegd is er nog een ander risico voor je gegevens dat bijzonder gevaarlijk is: een externe cyberaanval of phishing. Soms is het onmogelijk te voorkomen dat malware op je computer terechtkomt. Een ongelukkige klik op deze of gene link, één keer de verkeerde website bezoeken, en in een mum van tijd staat er kwaadaardige software op het systeem. Dit is bijzonder tragisch als het om zogenaamde ransomware gaat. Als dit op je systeem terechtkomt, versleutelt het meestal alle bestanden en verhindert de toegang ertoe. Om je gegevens terug te krijgen is het niet ongewoon dat een grote som geld wordt geëist. Als je het afgeperste geld niet betaalt, gaan de gegevens verloren. De Paragon Rescue Disk Configurator kan je hier echter ook helpen door het vooraf aangemaakte opslagmedium te gebruiken om de functionaliteit van je met malware geïnfecteerde systeem te herstellen of het in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.

  Verder biedt de software je een backup archief dat voldoende ruimte biedt om enorme hoeveelheden gegevens op te slaan. Meer precies betekent dit dat je zelfs hele harde schijven in het archief kunt opslaan om ze later te herstellen. Dus mocht het gebeuren dat je hele harde schijf doorzeefd is met malware en onherstelbaar vernietigd, dan kun je nog steeds de hele inhoud herstellen. Bovendien kun je je archief natuurlijk beveiligen tegen ongeoorloofde toegang door derden. Om dit te doen stel je gewoon een wachtwoord in, zodat cybercriminelen of onbevoegden geen toegang tot je gegevens kunnen krijgen.

  Beheer en organiseer opslagruimte

  Een andere hoofdfunctie van Paragon's beheersoftware is het organiseren en beheren van opslagruimte. Dit kan vooral nodig zijn als je meerdere partities gebruikt waarop ook verschillende besturingssystemen draaien. In dit geval is de opslagruimte vaak ongelooflijk snel opgebruikt, omdat de verschillende besturingssystemen met verschillende soorten gegevens werken, die op hun beurt verschillende hoeveelheden opslagruimte verbruiken. Met Paragon's Hard Drive Manager kun je echter je partities vergroten om meer opslagruimte te bieden. Als je de partities wilt vergroten, hoef je het systeem niet eens opnieuw op te starten of je activiteiten te onderbreken. De harde schijf manager geeft je de mogelijkheid de partities te vergroten terwijl het systeem draait, zodat je nog steeds voor je persoonlijke dingen kunt zorgen. Het samenvoegen van partities is ook zonder problemen mogelijk.

  Comfortabel gebruik en betrouwbare meldingen

  Een ander voordeel van de software is dat je niet de klok rond op de gestarte procedures en processen hoeft te letten. Je wordt betrouwbaar en tijdig via e-mail op de hoogte gebracht van voltooide processen en bewerkingen, zodat je intussen andere activiteiten kunt ontplooien. Zo begin je aan een proces dat bijvoorbeeld enkele uren duurt. Ondertussen kun je doen wat je wilt, waar je wilt. Als het proces klaar is, krijg je meteen de melding.

  Ook als je van plan bent om tussen verschillende besturingssystemen te wisselen, geeft de Harddisk Manager je betrouwbare hulp. Zoals reeds gezegd is het niet ongewoon dat verschillende besturingssystemen met verschillende bestandstypen werken, die vaak niet compatibel met elkaar zijn en fouten veroorzaken. De Hard Drive Manager zet de software echter op betrouwbare wijze om in het juiste formaat, zodat zulke fouten door compatibiliteit al in een vroeg stadium voorkomen kunnen worden.

  Laatst bekeken