Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
42% GESPART
Roxio Toast 19 Titanium | voor Mac
Roxio Toast 19 Titanium | voor Mac
 • 1 Mac
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 69,95 * € 119,99 *
  33% GESPART
  Roxio Toast 20 Titanium | voor Mac
  Roxio Toast 20 Titanium | voor Mac
 • 1 Mac
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 79,95 * € 119,99 *

  Producten van Roxio

  Roxio

  Roxio - de specialist voor brandsoftware en gegevensbeveiliging

  Veel gebruikers trekken tegenwoordig hun neus op bij de gedachte aan brandsoftware - veel eindtoestellen hebben immers geen optische stations meer om CD's, DVD's of Blu-rays te branden. Films en muziek, en ook video's uit de sociale media, worden via het internet gestreamd en direct op de toestellen of geheugenkaarten opgeslagen. Maar zelfs het opslaan op USB sticks is vergelijkbaar met het branden van een CD, want voor de computer maakt het soort loopwerk uiteindelijk geen verschil.

  Voor gegevensbeveiliging en betrouwbaar werkende kopieën van software of gegevensback-ups van hele systemen is het echter belangrijk een goede en betrouwbare software oplossing te gebruiken. De zogenaamde on-board hulpmiddelen die computerfabrikanten in hun besturingssystemen integreren laten het vaak al afweten als het erom gaat gegevens om te zetten en op te slaan in nieuwe formaten die niet meer compatibel zijn met oudere besturingssystemen. Wat heb je er bijvoorbeeld aan als je al jaren video's en foto's op CD's hebt staan, maar ze op de nieuwe computer niet meer kunt weergeven? Om wat voor gegevens het ook gaat - met oplossingen van Roxio sta je als gebruiker altijd aan de veilige kant.

  Maak regelmatig back-ups van gegevens - want harde schijven kunnen stuk gaan

  Met Roxio Toast heeft de fabrikant een soortgelijke reputatie opgebouwd als de concurrentie met Nero. Beide staan voor betrouwbare en eenvoudige reproductie van gegevens, gegevensback-up en het maken van reservekopieën op verschillende gegevensdragers. Veel gebruikers vertrouwen tegenwoordig veel te veel op hun harde schijf. Maar als er problemen zijn met deze schijf, zijn gegevens die erop opgeslagen zijn vaak helemaal niet meer toegankelijk.

  Of je nu een nieuwe harde schijf moet installeren of de oude volledig moet formatteren om het systeem weer werkend te krijgen, je eigen gegevens en instellingen zijn onherroepelijk verloren. Maar als je software gebruikt zoals Roxio Toast 19 Titanium of zijn opvolger Roxio Toast 20 Titanium, kun je tijdig back-ups maken van je belangrijkste gegevens, zoals foto's, documenten, video's of zelfs complete muziekverzamelingen.

  Gegevensback-up is een absolute noodzaak in het dagelijkse beroepsleven, want gegevensverlies kost in principe tijd en geld - vooral wanneer bestanden helemaal niet meer hersteld kunnen worden. Maar ook in de privésfeer worden onvervangbare gegevens opgeslagen op computers en mobiele apparatuur, waarvan beslist regelmatig een back-up moet worden gemaakt. Het uitbesteden van belangrijke bestanden aan gedecentraliseerde wolken, dat tegenwoordig veel gebruikt wordt, is zeker een alternatief, maar als er geen internetverbinding of trage gegevensoverdracht is, is branden op CD of DVD of de gegevens overbrengen naar andere mobiele opslagmedia nog steeds de betrouwbaarste manier om gegevens te back-uppen. Vooral omdat het herstellen ook werkt als je geen toegang tot het internet hebt.

  Roxio Toast biedt bescherming tegen gegevensverlies door malware

  Zelfs als je gespaard blijft van defecten aan je harde schijf of computer, betekent dit nog niet dat je gegevens veilig zijn. Want juist de voortdurende verbinding met het Internet verhoogt het risico dat systemen met malware besmet worden. Virussen, Trojaanse paarden en vooral de gevreesde ransomware kunnen ervoor zorgen dat je gegevens voor altijd verloren gaan. Ransomware is bijzonder perfide omdat misdadigers met deze malware je hele systeem versleutelen en de gegevens alleen weer vrijgeven tegen betaling van een hoog losgeldbedrag - mits ze zich aan de afspraak houden.

  Als je geen risico wilt lopen op gegevensverlies, is het maken van schone, malware-vrije back-ups op regelmatige basis een absolute noodzaak. Maar Roxio Toast 20 Titanium en zijn voorganger Roxio Toast 19 Titanium bieden veel meer handige hulpmiddelen en mogelijkheden. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten bij het maken van je eigen DVD's, inclusief interactieve menu's, en professionele resultaten bereiken. Het MultiCam Leven vastleggen gereedschap, dat in het totale pakket zit, is erg populair. Met zijn hulp kun je gemakkelijk de inhoud van je webcam of de hele scherminhoud opnemen en opslaan als een beeld- of videobestand om het verder te bewerken. Voor het maken van spelvideo's of leerprogramma's op YouTube zijn zulke functies zelfs absoluut noodzakelijk.

  Waarom Roxio Toast beter werkt dan de ingebouwde programma's van het besturingssysteem

  Natuurlijk kunnen gegevens zoals foto's, video's of documenten ook naar externe opslagmedia overgebracht worden met behulp van de functies van het besturingssysteem. Maar als je je zorgen maakt over de veiligheid van je gegevens, bieden Roxio Toast 20 Titanium en Roxio Toast 19 Titanium, bijvoorbeeld, de mogelijkheid om gevoelige bestanden betrouwbaar te versleutelen en ze zo te beschermen tegen vreemde ogen en oren.

  Dit is een aspect waaraan in het verleden weinig belang werd gehecht, want wie versleutelde tien of twintig jaar geleden de reservekopieën van zijn bestanden? Maar omdat gegevensback-ups vaak gevoelige documenten en andere inhoud bevatten, moet je je afvragen of die zichtbaar moeten zijn voor iedereen die de gegevensdrager leest. Als het antwoord nee is, is een licentie voor hoogwaardige brandsoftware van Roxio zeker de juiste keuze voor je. De software is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar kan ook door jou gedownload en geïnstalleerd worden direct na de aankooptransactie met ons. Sneller en gemakkelijker kan het niet.

  Laatst bekeken