Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
31% GESPART
Tracker PDF-XChange Editor
Tracker PDF-XChange Editor
 • 1 PC
 • 1 jaar
 • 1 - 1000 User
 • Duits
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 61,95 * € 89,95 *
  35% GESPART
  Tracker PDF-XChange Editor Plus
  Tracker PDF-XChange Editor Plus
 • 1 PC
 • 1 jaar
 • 1 - 1000 User
 • Duits
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 78,95 * € 120,95 *
  33% GESPART
  Tracker PDF-XChange Pro
  Tracker PDF-XChange Pro
 • 1 PC
 • 1 jaar
 • 1 - 1000 User
 • Duits
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 133,95 * € 199,95 *

  Producten van tracker

  tracker

  PDF beheer met producten van Tracker Software

  De firma Tracker Software Products werd al in 1997 in Groot-Brittannië opgericht. Het doel van de oprichters was compatibele alternatieven te ontwikkelen voor de marktleiders op het gebied van PDF en beeldbewerking. Intussen heeft het bedrijf zijn hoofdkwartier naar Canada verplaatst, waar het zich concentreert op zijn kernactiviteit, die resulteert in de ontwikkeling van hoogwaardige PDF software. Vooral Tracker PDF-Xchange Editor staat bij kenners bekend om zijn veelheid aan functies gecombineerd met een goede gebruiksvriendelijkheid. Afhankelijk van je behoeften zijn er ook krachtigere versies met meer functies beschikbaar in de vorm van de programma's Tracker PDF-Xchange Editor Plus en Tracker PDF-Xchange Pro. Welke versie je ook kiest, je kunt je licentie voor Tracker software bij ons verkrijgen tegen gunstige voorwaarden en voor onmiddellijke download, zodat je zonder vertraging aan de slag kunt.

  Waarvoor kun je Tracker Software producten gebruiken?

  De Tracker PDF-Xchange software is meer dan alleen maar een eenvoudige PDF kijker. Zelfs met de basisversie kun je veel extra functies gebruiken die bij andere fabrikanten vaak helemaal niet of alleen tegen meerprijs beschikbaar zijn. Tracker's software is bij uitstek geschikt voor alle gebruikers die hoge eisen stellen aan het gebruik ervan. Je hebt de volgende voordelen als je Tracker producten gebruikt:

  - gemakkelijk maken, wijzigen of bewerken van PDF bestanden
  - openen, afdrukken en bewerken van PDF bestanden (b.v. notities en commentaar toevoegen of handtekeningen zetten)
  - betrouwbare en professionele PDF creatie in industriële kwaliteit
  - geen onbetrouwbare open bron variant die niet regelmatig wordt bijgewerkt
  - snelle en betrouwbare ondersteuning

  Wat zijn de voordelen van Tracker PDF-Xchange Pro ten opzichte van de andere versies?

  Bij het kiezen van de juiste versie rijst altijd de vraag of de uitgave voor een professionele licentie de moeite waard is. Deze vraag kan echter alleen individueel beantwoord worden, omdat we je persoonlijke behoeften en eisen aan de verwerkingsmogelijkheden niet kennen. Voor veel particuliere gebruikers is de reeks functies van Tracker PDF-Xchange Editor al helemaal voldoende, terwijl sommige gebruikers op gevorderd gebied grijpen naar de uitgebreide functies van Tracker PDF-Xchange Editor Plus.

  Het volledige gamma functies is echter beschikbaar met Tracker PDF-Xchange Pro, dat niets te wensen overlaat als het gaat om het weergeven en bewerken van PDF bestanden op de computer. De software heeft bijvoorbeeld een geïntegreerde OCR functie voor tekstherkenning, waarmee je PDF documenten kunt doorzoeken zoals andere bestanden en ze correct kunt archiveren. Bij het maken en invullen van formulieren heb je alle mogelijkheden, tot en met het instellen van dynamische stempels om je documenten te authenticeren. Desgewenst kunnen PDF documenten ook snel en gemakkelijk naar andere formaten worden geëxporteerd.

  Hiermee kun je je PDF bestanden naadloos bewerken met bijvoorbeeld Microsoft Word of PowerPoint. In veel situaties is de mogelijkheid om meerdere PDF documenten tot één bestand samen te voegen of afzonderlijke pagina's in een nieuw document over te brengen bijzonder belangrijk. Vooral als er meerdere PDF bestanden zijn, worden bestandsbijlagen veel overzichtelijker en je zorgt ervoor dat de ontvanger geen belangrijke documenten over het hoofd ziet, omdat alles in één enkel bestand wordt weergegeven. Natuurlijk kun je met de Pro versie ook gemakkelijk gevoelige tekstdelen en andere passages zwart maken om de veiligheid van je gegevens te garanderen. Verdere mogelijkheden van Tracker PDF Xchange Pro:

  - Stel geometrische figuren en vormen in het document in en definieer ze
  - Voeg invulbare tekstvelden in
  - Integreer volledig functionele hyperlinks
  - Voeg audio bestanden in
  - Verrijk documenten

  Het gereedschapspalet van Tracker PDF producten is voorbeeldig georganiseerd en uitgerust. Zelfs beginnende gebruikers kunnen zonder moeite hun weg vinden in de praktische navigatievensters en de diverse mogelijkheden om pagina's te bewerken. Bovendien kunnen de bedieningselementen van de gebruikersinterface individueel gevarieerd en aan de eigen voorkeuren aangepast worden. In deze tijd is de integratie van cloud diensten een heel belangrijk element dat in geen enkele PDF software mag ontbreken. Met Tracker kun je de belangrijkste clouddiensten integreren, zoals Dropbox, Google Drive, MS Office 365 of SharePoint. Voor veilige uitwisseling is ook de mogelijkheid van effectieve encryptie van je documenten beschikbaar. Bescherm je programma's tegen malware en virussen door Tracker PDF software te gebruiken via de Inherent Data Execution Protection functie. Dit voorkomt op betrouwbare wijze dat malware toegang krijgt tot PDF bestanden.

  Profiteer van al onze voordelige licenties voor Tracker software en ga meteen aan de slag na het afronden van het betalingsproces. Voor de download is geen wachttijd nodig of gedoe met externe gegevensdragers waarop je moet wachten tot ze verzonden worden. We geven je ook graag persoonlijk advies over de keuze van de juiste Tracker software voor je doeleinden.

  Laatst bekeken