Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
60% GESPART
Trend Micro maximale beveiliging 2022
Trend Micro maximale beveiliging 2022
 • 1 / 3 / 5 eenheden
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 11,95 * € 29,90 *
  75% GESPART
  Trend Micro Antivirus + Beveiliging 2022
  Trend Micro Antivirus + Beveiliging 2022
 • 1 / 3 / 5 eenheden
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 9,95 * € 39,99 *
  60% GESPART
  Trend Micro Internet Beveiliging 2022
  Trend Micro Internet Beveiliging 2022
 • 1 / 3 / 5 eenheden
 • 1 - 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • vanaf € 9,95 * € 24,99 *

  Producten van Trend Micro GmbH

  Trend Micro GmbH

  Bescherm jezelf tegen virussen met Trend Micro

  Een van de grote en bekende fabrikanten van virusbeschermingsprogramma's is de Japanse firma Trend Micro Incorporated. Hier vind je betrouwbare oplossingen die je beschermen tegen dagelijkse bedreigingen van het Internet. De moderne hulpmiddelen zijn gebaseerd op de nieuwste technieken voor het opsporen en verwijderen van virussen, malware, adware en nog veel meer. Niet alleen je computers zijn beschermd, maar ook je mobiele toestellen. Je mag in geen geval zonder zo'n virus- en surfbeveiliging als je vaak op het Internet bent. Misschien wil je een betrouwbare virusbescherming kopen. In dat geval bieden we je hier de bijbehorende registratiesleutels aan tegen gunstige prijzen.

  Waar draait het allemaal om bij Trend Micro Maximum Security?

  Vroeger volstonden individuele virusbeschermingsoplossingen prima. Vandaag de dag moet je aandacht besteden aan een complete virus- en PC bescherming, want de bedreigingen van het Internet zijn steeds groter geworden. Een goede keuze in dit geval is Trend Micro Maximum Security.

  Hier krijg je professionele virus en malware detectie en automatische verwijdering van alle bedreigingen. Je bent niet alleen veiliger op het Internet en kunt je e-mail verkeer beveiligen, maar profiteert ook van veilige banktransacties. Als een bestand echt aangetast is, wordt het in quarantaine geplaatst. Je beslist dan zelf wat je met dit bestand doet.

  Maximum Security gebruikt een beveiligde database waarin alle bekende en nieuwe bedreigingen worden geregistreerd. Zo ben je altijd op de hoogte van betrouwbare virusdetectie. Intelligente scanfuncties en een cloud verbinding zorgen ervoor dat zelfs virussen die absoluut nieuw zijn op het Internet ontdekt worden.

  Een van de grootste sterke punten is de bescherming tegen bedreigingen van het Internet. Dubieuze websites met gevaarlijke inhoud worden onmiddellijk geblokkeerd. Ransomware is uitgesloten. Dit geeft je nog betere bescherming van je privacy. Pishing e-mails worden betrouwbaar opgespoord in e-mail verkeer. De geïntegreerde kinderbescherming mag niet onvermeld blijven. Je kinderen kunnen het Internet nog veiliger verkennen, terwijl twijfelachtige websites worden geblokkeerd. Hoogtepunten zijn onder andere een optimizer die je PC opruimt en voor meer snelheid en veiligheid zorgt. Dit hulpmiddel kan met succes voor veel PC problemen gebruikt worden.

  Trend Micro Maximum Security biedt je bescherming voor maximaal 10 eindapparaten. Het maakt niet uit of het om PC's, laptops, tablets of smartphones gaat. Er zijn abonnementen van één tot drie jaar verkrijgbaar. Je profiteert van een meertalige versie die uiterst gemakkelijk te installeren is. We leveren je niet alleen de juiste productsleutel, maar ook een veilige download.

  Wat is Trend Micro Antivirus + Security?

  Trend Micro Antivirus + Security is een professionele virusbescherming die ook mogelijke virussen, malware, enz. van het Internet opspoort en verbiedt. Websites met gevaarlijke inhoud kunnen geblokkeerd worden. Op deze manier worden je persoonlijke gegevens en ook je banktransacties gecontroleerd en beschermd. Bovendien worden binnenkomende e-mails betrouwbaar gescand, zodat je optimaal beschermd bent tegen pishing.

  Hoewel Antivirus + Security niet dezelfde reeks functies heeft als Maximum Security, biedt dit programma uitstekende bescherming tegen malware. Het kan gebruikt worden om zowel privé computers als bedrijfscomputers tegen bedreigingen te beschermen. Opnieuw profiteer je van eenvoudige installatie en bediening.

  Trend Micro Internet Security voor dagelijks internetgebruik

  De meeste bedreigingen komen tegenwoordig van het Internet. Dit is waar de Trend Micro Internet Security oplossing je kan helpen. Virussen en ransomware worden automatisch opgespoord en verwijderd. Websites met gevaarlijke inhoud kunnen geblokkeerd worden, hoewel je nog steeds de mogelijkheid hebt ze toe te staan als je ze vertrouwt. Chantage door Trojaanse paarden, wormen, virussen en andere bedreigingen wordt op deze manier vermeden.

  Internet Security beschermt je ook tijdens e-mail verkeer. Net als de andere Trend Micro oplossingen worden binnenkomende e-mails gescand op pishings en scams. Je hoeft het niet zonder betrouwbaar ouderlijk toezicht te stellen. Dit maakt het surfen op het Internet nog veiliger voor je kinderen. Een andere erg praktische functie is de geïntegreerde optimizer, die je computer weer op snelheid brengt en de snelheid verbetert. Alle taken draaien op de achtergrond zodat je er tijdens het normale werk op de PC geen last van hebt.

  Als je geïnteresseerd bent in deze virusbescherming, moet je opmerken dat er verschillende versies zijn voor verschillende aantallen gebruikers. Hier in de winkel kun je de bijbehorende licenties tegen gunstige prijzen bestellen.

  Laatst bekeken