Filters sluiten
 
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
3% GESPART
Zemana AntiLogger 2022 | voor Windows
Zemana AntiLogger 2022 | voor Windows
 • 1 PC
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
 • E-mail
 • € 34,95 * € 35,95 *

  Producten van Zemana Ltd.

  Zemana Ltd.

  Innovatieve beveiligingsoplossingen van Zemana

  Cybercriminelen maken onmiddellijk misbruik van elke zwakke plek in je computer. Of het nu om virussen, Trojaanse paarden of andere malware gaat - zonder betrouwbare bescherming is je systeem altijd in gevaar. Dit geldt vooral voor bedreigingen van het Internet, want surfen op het net is een van de meest voorkomende bronnen voor de overdracht van malware. Werden verwijderbare media en e-mailbijlagen vroeger als de grootste gevaren beschouwd, moderne malware concepten zijn de gebruiker nu te slim af waar de kans op fouten het grootst is - bij het invoeren van gegevens.

  Het doet er niet toe of je toetsaanslagen invoert in een toepassing op de computer of je toegangsgegevens in de browser invoert. Alle invoer kan opgenomen worden door zogenaamde keyloggers - zodat misdadigers gemakkelijk aan wachtwoorden en andere gevoelige informatie kunnen komen. Dit geldt niet alleen voor draadloze toetsenborden die via radio met de computer communiceren, maar ook voor bedrade ingangen, want de keyloggers bevinden zich vaak onopgemerkt op de PC en loggen alle activiteiten. De keylogger zendt dan de afgeluisterde gegevens naar de veroorzaker van de infectie.

  Het is duidelijk dat hier een extreme kans op misbruik en schade bestaat. Zulke malware is vaak zelfs door de beste anti-virus software niet op te sporen en sluipt ongemerkt het systeem binnen. Gelukkig is hier een heel goede oplossing voor. Met AntiLogger van Zemana heb je innovatieve software op je PC die niet alleen je browser beschermt, maar ook alle toepassingen controleert waar toetsaanslagen worden gemaakt. Daarbij volgt Zemana een andere aanpak dan de meeste andere aanbieders.

  In plaats van te proberen de steeds veranderende malware te vinden en te elimineren, ontneemt AntiLogger ze hun basis door onmiddellijk alle invoer op de achtergrond te versleutelen. Dus zelfs als een keylogger je toetsaanslagen zou registreren, kan er geen bruikbare informatie uit gelezen worden. In het beste geval ontvangt de hacker versleutelde tekencombinaties waarmee hij niets kan doen.

  Gebruik de AntiLogger in combinatie met andere beveiligingsoplossingen

  Natuurlijk is bescherming tegen keyloggers slechts één element van een veilig PC systeem. Daarom moet je Zemana AntiLogger altijd gebruiken in combinatie met andere beveiligingsprogramma's, zoals krachtige virusscanners. Om ervoor te zorgen dat dit soepel werkt, biedt Zemana AntiLogger uitgebreide compatibiliteit met bijna alle gangbare antivirus oplossingen op de markt. Bovendien verhoogt het programma de systeemveiligheid via zogenaamde SSL Intrusion Prevention.

  Dit is bedoeld om mogelijke zwakke punten in SSL versleuteling vanaf het begin te dichten. In de volledige versie biedt AntiLogger van Zemana natuurlijk aanzienlijk meer functies dan in de gratis proefversie, die alleen basisbescherming biedt. In de premium versie krijg je bijvoorbeeld ook effectieve bescherming tegen systeeminbraken, bescherming van je cloud bestanden en bescherming tegen vijandige overname van je webcam of microfoon. Bijzonder belangrijk is ook het blokkeren van pogingen tot het vastleggen van schermen van buitenaf.

  Veiliger op het web met AntiLogger van Zemana

  De aanwezigheid van keyloggers op een systeem is vooral kritiek als het om bankgegevens gaat. Bij online bankieren kun je er natuurlijk niet omheen gevoelige gegevens in te voeren. Ondanks hoge veiligheidsnormen is het toetsenbord nog steeds het grootste zwakke punt voor online bankieren. AntiLogger van Zemana verhindert ook de toegang tot zulke informatie.

  Zemana AntiLogger biedt:

  - bescherming tegen keylogging bij het typen
  - veilige versleuteling van alle invoer
  - compatibiliteit met de meeste antivirus programma's
  - bescherming tegen webcam- en microfoonkaping
  - bescherming tegen screen capturing
  - veilig maken en wijzigen van wachtwoorden
  - meer veiligheid bij online winkelen en bankieren

  Koop je licentie voor AntiLogger van Zemana nu direct in onze winkel. Je kunt het programma dan meteen downloaden en installeren, zodat je voortaan niet meer bang hoeft te zijn dat onbekenden virtueel over je schouder meekijken als je toetsaanslagen intikt. In combinatie met krachtige antivirussoftware, die je ook in ons assortiment vindt, kun je AntiLogger gebruiken om je systeembeveiliging compleet te maken.

  Laatst bekeken