Ashampoo Foto Optimizer 8

10% GESPART
Ashampoo Foto Optimizer 8
 • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 35,95 * € 39,99 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

 • LS-102758
 • Ashampoo GmbH & Co. KG
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Ashampoo Foto Optimizer 8"

Verbeter foto's met slechts één klik!

Ashampoo Photo Optimizer 8 is fotobewerking met een druk op de knop! Het programma maakt het mogelijk om kleuren, contrasten en belichting van afzonderlijke foto's of hele fotoverzamelingen volautomatisch optimaal in te stellen. Door zorgvuldige analyse worden zwakke punten van de foto gevonden en onmiddellijk weggewerkt. Of je kunt het zelf doen: Maak gemakkelijk kromme beeldhorizonten recht, corrigeer het perspectief of voeg talrijke effecten aan je foto's toe. Zelfs lichte oneffenheden zoals rode ogen, huidoneffenheden of vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Dankzij de eenvoudige bediening bespaar je tijd en zenuwen en bereik je schitterende resultaten in een handomdraai!

po8-optimize-resultaat.png

 • Briljante perspectiefcorrectie voor natuurlijke lijnen
 • Sterk verbeterde automatische beeldoptimalisatie
 • Bliksemsnelle toegang tot favoriete functies onder favorieten
 • Verander handmatig de kleurtemperatuur
 • Stel gradatiecurven in
 • Verbeterd geheugenbeheer voor snellere en stabielere prestaties
 • 64Bit versie

Een kwestie van perspectief!

Als je een foto maakt van een gebouw, sta je er meestal onderaan voor - wat je later duidelijk kunt zien! Lijnen "vallen", het beeld lijkt te kantelen en het motief verliest zijn charme. Of je merkt bij het bekijken van de foto's dat je er een beetje schuin voor stond en je wilt de foto meteen sorteren. Met de nieuwe perspectiefcorrectie is dit geen probleem meer! Corrigeer gemakkelijk horizontale of verticale vervormingen met maar een paar klikken! Geef je foto's een tweede kans en pas het perspectief eenvoudig aan tot het onderwerp staat zoals jij het wilt!

ScreenshotPhoto Optimizer 8 + Box

Favorieten voor comfortabel gebruik

Iedereen heeft zijn favoriete functies die het vaakst gebruikt worden. Zodat je niet door het programma hoeft te navigeren om ze te vinden, kun je de functies handig opslaan onder Favorieten. Dan heb je alle functies "binnen handbereik" en kun je werkprocessen op een ontspannen manier vanuit een menu uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld snel de horizon rechtzetten, het perspectief corrigeren of het beeld bijsnijden na de automatische optimalisatie. Geniaal eenvoudig, is het niet?

Optimaliseert automatisch foto's als geen ander programma

Het geheim van de nieuwe Photo Optimizer ligt in zijn unieke beeldoptimalisatie. Daartoe wordt elke foto in detail geanalyseerd om mogelijke zwakke punten en mogelijkheden voor verbetering op te sporen. Wat je misschien haastig met je mobiele telefoon hebt opgenomen, kan visueel gered worden! Bleke kleuren, verkeerde belichting of ontbrekend contrast - het algoritme van de Foto Optimaliseerder vindt alle fouten! Na de analyse maakt de optimizer je beelden opnieuw - helder, sterk en precies zoals een goede foto moet zijn. Daartoe werden duizenden varianten getest om schitterende resultaten met de hoogste trefkans te verkrijgen. En na 2 jaar programmeren en testen heeft Ashampoo Photo Optimizer 8 een heel nieuw niveau bereikt!

Meer handmatige instelmogelijkheden

Hoe goed de automatische optimalisatie ook is - misschien wil je het toch zelf doen? Er zijn hiervoor talloze correctie-opties beschikbaar. Nieuw in versie 8 is de kleurtemperatuur, die een opname een geheel nieuw uiterlijk kan geven. Vooral "koude" mobiele telefoon opnamen krijgen zo een nieuwe sfeer. Met de functie Lichtcurven kun je gemakkelijk gradatiecurven veranderen en zo schaduwen, middentonen en hooglichten beïnvloeden. Vooral met RAW beelden zijn de resultaten indrukwekkend! Probeer het maar eens uit, dankzij de slimme back-up technologie kun je altijd terugkeren naar oude geheugenniveaus!

Verbeterd geheugengebruik

De nieuwe Ashampoo Photo Optimizer 8 gebruikt het volledige RAM voor zijn berekeningen als dat nodig is en profiteert nu van de volledige systeemkracht van je PC. Zelfs foto's met zeer hoge resoluties of hele fotomappen kunnen in een handomdraai geoptimaliseerd worden. Kijk uit naar de snelste en meest stabiele Photo Optimizer ooit!

Verbeter de witbalans en versterk de contrastverspreiding

De kleurtemperatuur van een foto staat en valt met de witbalans. Vooral digitale camera's hebben vaak de neiging een blauwzweem te hebben en kleuren flets te doen lijken. Hierdoor zien foto's er levenloos uit en slagen ze er niet in het speciale moment vast te leggen. Contrastarme opnamen komen ook vaak voor, vooral bij moeilijke lichtomstandigheden. Maar ook deze eigenlijk mislukte foto's kunnen met contrastverspreiding geïntensiveerd worden en weer aantrekkelijk worden! Beide functies zijn opgenomen in de automatische optimalisatie en worden geactiveerd zodra ze de foto beter kunnen maken!

Foto's bewerken met maar een paar kliks

De interface van Photo Optimizer 8 spreekt voor zich. Elke functie is gemakkelijk te vinden, netjes onderverdeeld in categorieën en niet meer dan twee muisklikken van je verwijderd. Terwijl je bij andere fotobewerkingsprogramma's eerst de hulp moet doorspitten, heb je hier al het eindresultaat. Alles is zo logisch en eenvoudig dat elke gebruiker snel het gewenste resultaat kan bereiken! Zelfs beginners komen hier aan hun trekken - of gewoon iedereen die geen uren met beeldbewerkingsprogramma's wil doorbrengen.

Handige uitvoermogelijkheden

Goede foto's willen graag gezien worden, dus natuurlijk kun je je foto's gemakkelijk per e-mail versturen en ze ook uploaden naar het Ashampoo Web om ze gratis te delen. Je kunt ook bijzonder mooie foto's meteen als achtergrond instellen. Voor het afdrukken van foto's is er een verfijnde afdrukdialoog waarmee foto's in de beste kwaliteit en desgewenst ook papierbesparend vereeuwigd kunnen worden.

Functies voor perfectionisten en creatievelingen

Vele geavanceerde functies zijn beschikbaar voor wie automatische optimalisatie niet genoeg is. Of je nu effectief wilt verscherpen of liever onscherp wilt maken, Photo Optimizer biedt je geavanceerde functies voor elk gebied. Vervelende beeldruis kan net zo effectief worden verminderd, de kleurtemperatuur kan worden veranderd of het beeld kan eenvoudig worden bijgesneden. Voor de meer artistieke aanpak zijn er volop mogelijkheden om te experimenteren met golven, wervelingen en implosie.

po8-oppervlakte-afdrukken

Natuurlijk ogende portretverbeteringen

Gezichten staan centraal op veel foto's en toch worden ze zelden perfect! Met Photo Optimizer kun je portretten automatisch verbeteren of ze handmatig retoucheren. Verwijder gemakkelijk rode ogen of verhelder tanden voor een stralende lach. Met de praktische vlekverwijderings- en kopieerfunctie voor geselecteerde gebieden, kunnen andere onvolkomenheden zoals huidvlekken onopvallend verwijderd worden. Maak perfecte en toch natuurlijk ogende portretten met maar een paar muisklikken!

Breng meer kleur in het spel!

Geen enkele foto is overtuigend zonder de juiste kleuren. Met de uiterst effectieve kleurcorrectie kun je je foto's een eigen stijl geven of, op klassieke wijze, een realistisch uiterlijk. Met eenvoudige schuifregelaars kunnen contrast, verzadiging en vele andere waarden gemakkelijk worden aangepast, en het programma toont de resultaten meteen als voorbeeld. Wie met kleureffecten wil spelen kan via de drempelwaarde individuele accenten zetten door kleuren toe te voegen, nostalgisch sepia of reductie. En wat je niet bevalt maak je gewoon ongedaan!

Handige batchverwerking

Een groot voordeel van dit programma is dat het geen verdere specificaties of parameters nodig heeft, maar automatisch zijn werk doet. Zo kun je veel tijd besparen door verschillende foto's automatisch te laten optimaliseren. Of het nu gaat om geselecteerde foto's uit verschillende bronnen of hele mappen, de Photo Optimizer analyseert zorgvuldig elke foto en verbetert de beeldkwaliteit. Op deze manier kan een hele vakantie in één keer verwerkt worden, schitteren bruiloften in nieuwe pracht of straalt een verjaardag in nieuwe kleuren en een perfect contrast!

Veel ruimte om te experimenteren!

Dankzij de beproefde back-up kun je experimenteren zoals je wilt, de back-up van de originele beelden voorkomt elk ongeluk. Wat je niet bevalt wordt gemakkelijk in zijn oorspronkelijke staat hersteld. En dankzij de geïntegreerde voor en na weergave weet je altijd van tevoren welke veranderingen je huidige instellingen teweeg zullen brengen. Zo zijn er geen onaangename verrassingen en bewaar je alleen perfecte foto's!

po8-effecten

Je hebt de 64-bit versie van de volgende besturingssystemen nodig:

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:

Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Andere:

Microsoft Visual C++ 2015 x86 Redistributable

Verdere links naar "Ashampoo Foto Optimizer 8"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


50% GESPART
Ashampoo Photo Commander 16 Ashampoo Photo Commander 16
€ 19,95 * € 39,95 *
20% GESPART
Ashampoo Foto Optimizer 8 Ashampoo Foto Optimizer 8
€ 39,95 * € 49,99 *
54% GESPART
Ashampoo Video Optimizer Pro 2 Ashampoo Video Optimizer Pro 2
€ 22,90 * € 49,95 *
70% GESPART
NIEUW
19% GESPART
32% GESPART
20% GESPART
26% GESPART
67% GESPART
F-Secure ID Protection F-Secure ID Protection
vanaf € 19,90 * € 59,95 *
30% GESPART
67% GESPART
Adobe Premiere Elements 2022 | Windows/Mac Adobe Premiere Elements 2022 | Windows/Mac
vanaf € 52,95 * € 159,95 *
40% GESPART
32% GESPART
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 33,95 * € 49,90 *
27% GESPART
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 21,95 * € 29,95 *
10% GESPART
Corel Painter Essentials 7 Corel Painter Essentials 7
€ 44,95 * € 49,95 *
69% GESPART
46% GESPART
35% GESPART
16% GESPART
24% GESPART
22% GESPART
23% GESPART
25% GESPART
CorelDRAW Graphics Suite 2021 Windows/Mac CorelDRAW Graphics Suite 2021 Windows/Mac
vanaf € 599,00 * € 798,90 *
30% GESPART
25% GESPART
31% GESPART
29% GESPART
26% GESPART
Audials One 2022 Audials One 2022
€ 110,95 * € 149,95 *
30% GESPART
Ashampoo UnInstaller 10 Ashampoo UnInstaller 10
€ 34,95 * € 49,95 *
50% GESPART
Ashampoo Snap 12 Ashampoo Snap 12
€ 19,90 * € 39,90 *
34% GESPART
18% GESPART
16% GESPART
25% GESPART
17% GESPART
Laatst bekeken