Filters sluiten
 
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
13% GESPART
Malwarebytes Premium 2022 | voor MAC
Malwarebytes Premium 2022 | voor MAC
 • 1 Mac
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • DACH
 • E-mail
 • € 34,95 * € 39,99 *
  13% GESPART
  Malwarebytes Premium 2022 | voor Windows
  Malwarebytes Premium 2022 | voor Windows
 • 1 / 3 toestellen
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • DACH
 • E-mail
 • vanaf € 34,95 * € 39,99 *

  Producten van Malwarebytes Inc.

  Malwarebytes Inc.

  Malwarebytes virusbescherming - omdat veiligheid een prioriteit is

  Malwarebytes Inc. is een in Californië gevestigd softwarebedrijf dat vooral gespecialiseerd is in anti-virus software. Als je overweegt software van Malwarebytes te kopen, is er één cruciaal voordeel: je hoeft je geen zorgen te maken over het besturingssysteem dat je gebruikt, want zowel Malwarebytes Premium voor MAC als Malwarebytes Premium voor Windows zijn beschikbaar. Over het algemeen werkt de software vlekkeloos op Windows, MAC en Android. De veelzijdige software van Malwarebytes kan zowel door particulieren als door professionals gebruikt worden. Als je software van Malwarebytes wilt kopen, hoef je alleen maar een van de licenties te kiezen, die je virusbescherming in verschillende scopes bieden.

  Waar heb je tegenwoordig nog virusbescherming voor nodig?

  Zoals je waarschijnlijk gemerkt hebt, wordt de markt momenteel bijna overspoeld met antivirus programma's. Vraag je je af waarom er zoveel anti-virus software ontwikkeld wordt? Ben je er misschien van overtuigd dat gezond verstand voldoende moet zijn om voldoende beschermd te zijn tegen gevaren van het net? Als je op deze vragen ja antwoordde, ben ik bang dat ik het niet met je eens ben. Natuurlijk brengt de technologische vooruitgang talrijke verbeteringen met zich mee, waarvan vooral de gewone gebruiker profiteert. Kijk maar eens goed naar wat er vandaag gebeurt: een groot deel van de moderne communicatie, zowel in het privéleven als beroepsmatig, verloopt tegenwoordig via het internet en de sociale media. Talloze berichten, blogitems, foto's, video's, commentaar en andere gegevenspakketten worden gedeeld met vele mensen van over de hele wereld. Omgaan met het internet is tegenwoordig standaard, en daarom moet een groot deel van de samenleving eigenlijk een bepaald niveau van kennis verworven hebben. Aan de ene kant is deze veronderstelling juist, maar de andere kant van de medaille wordt vaak vergeten.

  Terwijl het publiek zich op het gebied van het internet heeft ontwikkeld, profiteert ook de georganiseerde misdaad van de digitale vooruitgang. Vergeet niet dat cybercriminelen ook dag in dag uit werken aan het verbeteren van hun methoden voor criminele activiteiten om misdaden zoals gegevensdiefstal of afpersing via het internet te plegen. Malware die voor precies zulke misdaden gebruikt wordt, vind je nu niet meer alleen in de uithoeken van het Internet, maar wordt door cybercriminelen opzettelijk geplaatst op plaatsen waar je het niet zou verwachten. Vooral valse websites met phishing software of links die malware op je computer installeren zijn door de potentiële aanvallers ontworpen om je bijzonder verantwoordelijk en betrouwbaar voor te stellen, om je te misleiden.

  Een voorbeeld zonder Malwarebytes antivirus bescherming

  Om je de dramatische gevolgen te laten zien die een gebrek aan bescherming kan hebben, neem je het volgende voorbeeld. Je bent op je werkplek, of meer precies op je werkcomputer, en bent bezig belangrijke taken af te maken. Je computer bevat gevoelige gegevens, waaronder bedrijfsgeheimen, maar ook persoonlijke gegevens van bepaalde medewerkers. Een adequate virusbescherming zoals Malwarebytes Premium voor Windows of Malwarebytes Premium voor MAC is echter niet op het systeem geïnstalleerd. Terwijl je je mails nakijkt, herken je een vermeende mail van je bank waarin je gevraagd wordt in te stemmen met de huidige voorwaarden.

  Omdat de mail er precies zo uitziet als een originele mail van je bank en je geen reden tot wantrouwen ziet, klik je op de bijgevoegde link. Binnen zeer korte tijd wordt bepaalde malware, zogenaamde ransomware, gedownload en versleutelt alle op het systeem aanwezige bestanden. Alle gevoelige gegevens die op de computer staan zijn nu in handen van de cybercriminelen. Daarna volgt de eis om een grote som geld te betalen om de gegevens terug te kopen. Binnen zeer korte tijd is de klik op de link een grote bedreiging geworden voor het hele bedrijf, maar wel een die voorkomen had kunnen worden.

  Hoe kan antivirussoftware je beschermen?

  Om de gevaren op het net tegen te gaan, nemen antivirusprogramma's zoals Malwarebytes Premium voor Windows of Malwarebytes Premium voor MAC bepaalde doeltreffende maatregelen. Op deze manier kan malware in een vroeg stadium ontdekt worden en een inbraak in het systeem voorkomen worden.

  Scans in real time

  Realtime scans zijn de stille metgezellen die altijd op de achtergrond blijven en je beschermen tegen gevaar tijdens je internet activiteiten. Zo'n scan had de in het voorbeeld genoemde e-mail of nep-website direct als nep kunnen ontmaskeren en onmiddellijk blokkeren. In het algemeen krijg je direct bericht als een valse of gevaarlijke website of e-mail wordt ontdekt, en wordt de bijbehorende mail of website geblokkeerd. Op deze manier kan er geen schade aan je systeem worden toegebracht. De bijbehorende link die naar de download van de malware leidt zou ook geblokkeerd worden en een eventueel begonnen download zou onmiddellijk afgebroken worden.

  Handmatige scans

  De handmatige scan is ook het standaard hulpmiddel van elk betrouwbaar antivirus programma. Met zijn hulp wordt je systeem een keer helemaal gescand en geanalyseerd, van boven naar beneden en van links naar rechts. Op deze manier kan zelfs verborgen malware die in je systeem is geslopen gevonden worden. Als het gevonden wordt, wordt het aangetaste bestand naar een quarantaine gebied verplaatst, zodat je dan kunt beslissen wat er precies met het bestand moet gebeuren. Zo zie je dat zelfs malware die al in het systeem is binnengedrongen geen reden tot paniek is als je uitgerust bent met Malwarebytes virusbescherming.

  Afscherming tegen exploit aanvallen

  Helaas is sommige software van nature kwetsbaarder voor bepaalde vormen van cyberaanvallen dan andere. Aan de technische omstandigheden kun je helaas niets doen, maar met Malwarebytes Premium kun je de meest kwetsbare delen van je systeem beschermen tegen exploit aanvallen. Het antivirus programma schermt juist deze gebieden doeltreffend af tegen elke vorm van aanval, zodat je ze zonder zorgen kunt blijven gebruiken.

  Voor wie is Malwarebytes software de moeite waard?

  Zoals reeds vermeld kun je Malwarebytes zowel als privégebruiker als voor je bedrijf gebruiken. De talrijke maar ongecompliceerde functies bieden zelfs leken die geen ervaring hebben met antivirus programma's of IT in het algemeen de mogelijkheid het hele systeem te beschermen tegen cyberaanvallen van welke aard dan ook. Of het nu gaat om real time scans, handmatige scans, afscherming of bescherming tegen spam, de software van Malwarebytes dekt betrouwbaar elk gebied. Je kiest best precies de licentie die bij je besturingssysteem en je beschermingsbehoeften past, zodat je ook op lange termijn betrouwbaar beschermd bent tegen elk kwaadaardig programma.

  Laatst bekeken