Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
2% GESPART
Skylum Luminar 4.3 | voor Windows / Mac | 1 gebruiker, 2 apparaten
Skylum Luminar 4.3 | voor Windows / Mac | 1 gebruiker, 2 apparaten
 • 1 PC / Mac
 • Permanent geldig
 • Alle Sprachen
 • Weltweit
 • E-Mail
 • € 87,95 * € 89,90 *
  12% GESPART
  Skylum Luminar AI | voor Windows / Mac | 1 gebruiker, 2 apparaten
  Skylum Luminar AI | voor Windows / Mac | 1 gebruiker, 2 apparaten
 • 1 PC / Mac
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 96,95 * € 109,90 *
  25% GESPART
  Skylum Luminar Neo | für Windows / Mac
  Skylum Luminar Neo | für Windows / Mac
 • 1 PC/MAC
 • Dauerhaft gültig
 • Alle Sprachen
 • Weltweit
 • E-Mail
 • € 119,95 * € 159,95 *

  Producten van Skylum

  Skylum

  Skylum - professionele beeldbewerking voor iedereen

  Als het om beeldbewerkingssoftware gaat, is het aanbod vandaag echt enorm in kwantiteit. Een groot aantal softwarefabrikanten adverteren dat ze het beste programma ontwikkeld hebben, dat de meeste mogelijkheden biedt, de meest gedetailleerde bewerking mogelijk maakt en in het algemeen de hoogste kwaliteit resultaten oplevert. In sommige gevallen lijken de aanbiedingen sterk op elkaar en zijn ze nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Natuurlijk is het waar dat welk programma het meest geschikt is, van persoon tot persoon verschilt en vooral afhangt van de individuele behoeften die er op dat moment zijn. Maar één softwareproducent springt er op dit moment uit: We hebben het over Skylum. Skylum is een software bedrijf uit Washington dat opzien baarde met programma's als Skylum Luminar 4.3, Skylum Aurora HDR 2019, Skylum Aurora HDR 2020 en Skylum Luminar AI.

  Ben je geïnteresseerd in professionele beeldbewerkingssoftware die zowel door amateurs als door volwaardige professionals gebruikt kan worden? Zo ja, dan moet je de software oplossingen van Skylum eens nader bekijken. Om je daarbij te helpen, geven de volgende paragrafen je een beetje inzicht in wat Skylum te bieden heeft.

  Waar gaat Skylum Luminar 4.3 over?

  Skylum Luminar 4.3 is een beeldbewerkingsprogramma dat veelzijdige functies biedt om elke beeldvorm professioneel te optimaliseren. Een voordeel is dat je op geen enkele manier beperkt bent in het gebruik van je toestel of camera, want Skylum Luminar 4.3 ondersteunt meer dan 1000 verschillende camera's. Dus welk toestel je ook kiest, welk objectief je verkiest, of je nu analoge of digitale fotografie verkiest, Skylum Luminar 4.3 laat je vrij in je keuze. Bovendien zijn er nauwelijks beperkingen op de formaten die je kunt gebruiken. Behalve de standaard formaten zoals JPEG, TIFF, PNG en PDF, kun je ook NEF, RAF, ORF, CR2 en CR3 gebruiken.

  Skylum Luminar 4.3 - omdat de focus op mensen ligt

  Je hebt vast zelf ook wel eens de ervaring gehad dat je naar een foto kijkt en ergens niet tevreden over bent. Misschien bevalt het je niet hoe je eruit ziet, je huidskleur stoort je, de schaduw verpest de foto of de lichtinval was deze keer gewoon niet optimaal. Mensen zijn zelfkritisch, dat is niet ongewoon. Skylum Luminar 4.3 heeft echter een oplossing voor dit probleem die je zal inspireren.

  De oplossingen heten "AI Skin Enhancer" en "Portrait Enhancer" en worden verondersteld precies in te grijpen op de punten die je storen. Met deze software oplossingen kun je snel en volledig optische fouten corrigeren en het hele beeld optimaliseren. Als je bang bent dat het beeld er naderhand onnatuurlijk uitziet, is dat volkomen ongegrond. De zogenaamde Mens-bewuste-Technologie beschouwt de afgebeelde persoon als een geheel en volkomen natuurlijk. Deze functie herkent en corrigeert huidoneffenheden of iets anders dat je wilt optimaliseren. De unieke mensbewuste technologie behoudt zelfs de natuurlijkheid van elke persoon. Hoewel eventuele "gebreken" gecorrigeerd worden, blijft het natuurlijke huidbeeld behouden. Zo kun je, indien gewenst, haar, poriën en de algemene structuur van de huid behouden. Natuurlijk bepaal je zelf de omvang van de correctie.

  Skylum Luminar AI - een technologische revolutie?

  In principe is Skylum Luminar AI ook een beeldbewerkingsprogramma dat op geen enkele manier onderdoet voor zijn naamgenoten. Er is echter één cruciaal verschil: deze software oplossing steunt bijna volledig op een geïntegreerde kunstmatige intelligentie die er voor zorgt dat je beelden op een indrukwekkende manier geoptimaliseerd worden. Wat op het eerste gezicht verbluffend klinkt, kan je aan het twijfelen brengen, wat beslist geen slechte zaak is. Je vraagt je misschien af waar het voordeel ligt als je kunstmatige intelligentie de bewerking van het beeld laat overnemen.

  Deze vraag is zeker begrijpelijk, maar denk er eens over na: Stel je voor dat je verschillende beelden tegelijk te bewerken hebt, waarbij elk beeld enkele uren in beslag neemt. In dit geval kun je kunstmatige intelligentie gebruiken om bepaalde aspecten van een beeld onder handen te nemen terwijl je al bezig bent met de details van een ander beeld. Verder moet je er rekening mee houden dat niet elk beeld door een hoge-resolutie camera wordt gemaakt en van een overeenkomstige kwaliteit is.

  Als je meerdere beelden van lage kwaliteit moet bewerken of optimaliseren, als je onder tijdsdruk staat of zelfs als je professioneel werkt op het gebied van beeldbewerking, kan en zal kunstmatige intelligentie je veel werk uit handen nemen en een stabiele basis scheppen om van uit te werken, zelfs van beelden van lage kwaliteit. Wees gerust, je creativiteit wordt op geen enkele manier beroofd, want uiteindelijk beslis je ook hier in hoeverre je de kunstmatige intelligentie voor je laat werken.

  Skylum Aurora HDR - hoge contrasten voor hoge eisen

  Ben je een liefhebber van HDR fotografie? Hou je van kleuren, contrasten en de combinatie van verschillende beelden? Als dat zo is, dan moet je Skylum Aurora HDR 2019 en Skylum Aurora HDR 2020 zeker een kans geven.

  Misschien ken je het wel: je ontspant je tijdens een dagje wandelen of je bent op stap in een compleet nieuwe stad. Tussendoor vang je een motief dat je absoluut wilt fotograferen en presenteren. Je maakt verschillende foto's en combineert ze dan tot één HDR foto. Een HDR foto, d.w.z. een zogenaamd hoog dynamisch bereik beeld, is een contrastrijk beeld dat gemaakt is van meerdere foto's in verschillende kleuren of contrasten.

  Als je thuis komt en eindelijk de foto's aan elkaar wilt hechten, ontdek je tot je teleurstelling dat geen van de foto's echt goed gelukt is. De weersomstandigheden doen de sfeer nogal flets lijken, een van de foto's is onscherp of andere kritiekpunten temperen je stemming. Maar maak je geen zorgen: Skylum Aurora HDR 2020 of Skylum Aurora HDR 2019 zorgen ervoor dat de foto's toch de perfecte HDR foto worden en dat je je achteraf kunt vergapen aan het kunstwerk dat je wilde. Skylum Aurora HDR gebruikt, net als Luminar AI, kunstmatige intelligentie die het beeld in detail analyseert en optimaliseert volgens betrouwbare algoritmen.

  Een investering hier is zowel voor beginners als voor professionals de moeite waard, want de gebruikersinterface is ongecompliceerd gehouden, maar bevat toch veel mogelijkheden.

  Laatst bekeken