Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
50% GESPART
Hekken
Hekken
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 14,95 * € 29,99 *
  35% GESPART
  Begin 10
  Begin 10
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 25,95 * € 39,99 *
  37% GESPART
  Groupy
  Groupy
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Duits
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 18,95 * € 29,99 *
  33% GESPART
  Begin 10
  Begin 10
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
 • € 19,90 * € 29,90 *

  Producten van Stardock

  Stardock

  Stardock - ingenieuze oplossingen voor kleine alledaagse computerproblemen

  Het hoeft niet altijd een revolutie in het gebruik van computers te zijn die een bedrijf met een vernieuwend produkt overkoepelt. Vaak zijn het de zogenaamd kleinere ideeën die een echt verschil maken in de bruikbaarheid van producten. De fabrikant Stardock heeft naam gemaakt met zijn praktische gereedschappen, die vooral in de particuliere sector gebruikt worden. Met producten als Fences, Start 10 of Groupy lost Stardock problemen op waarvan veel gebruikers niet eens wisten dat ze opgelost konden worden.

  Want de vooruitgang in de ontwikkeling van besturingssystemen als Windows 10 of Windows 11 gaat maar al te vaak ten koste van gebruikers die jarenlang of decennia lang bepaalde functies hebben leren waarderen, maar die nu opeens niet meer beschikbaar zijn. Of het zijn functies die gebruikers altijd al wilden hebben, maar die door het besturingssysteem gewoon niet ondersteund worden.

  Praktische hulpmiddelen van Stardock die je dagelijks leven makkelijker maken

  Stardock wil met zijn gereedschap geen "leeuwerik van het bos" maken die alles kan. Eerder willen de ontwikkelaars bepaalde problemen van gebruikers oplossen en zo de werkstroom op de computer veel gemakkelijker maken. Heb je je bijvoorbeeld wel eens afgevraagd waarom het overzichtelijke beheer van inhoud met tabbladen, dat standaard is in Internet-browsers, niet ook mogelijk is in Windows Verkenner? Hoe mooi zou het zijn om met drag & drop toepassingen en bestanden te combineren tot afzonderlijke groepen en ze handmatig of automatisch naar wens te rangschikken?

  Het duidelijk schakelen tussen verschillende Verkenner vensters via tabbladen zou veel van je activiteiten gemakkelijker en sneller maken? Stardock heeft zich dezelfde vragen gesteld en een uitstekende oplossing gepresenteerd met Groupy. Met dit hulpmiddel kun je het tabbladbeheer dat je van de browser gewend bent ook gebruiken voor het werken met Windows Verkenner. Toepassingen en bestanden kunnen met een paar muisklikken gegroepeerd worden en veel overzichtelijker gerangschikt en beheerd worden. Groupy is een geslaagd voorbeeld van een functie die je eigenlijk zou verwachten van het besturingssysteem af fabriek, maar waar je tot nu toe altijd tevergeefs naar gezocht hebt.

  Nuttige gewoonten bewaren in het nieuwe besturingssysteem met Stardock

  Het ontwerp en de werking van Windows zijn altijd een bron van discussie geweest onder gebruikers. Bij elke nieuwe versie en de aanpassing van de bediening moest men wennen aan nieuwe functies en procedures die men nog niet kende uit de oude versie. Omdat mensen gewoontedieren zijn, zijn sommige functies bijzonder moeilijk te veranderen. Een goed voorbeeld hiervan was het afscheid van de vertrouwde indeling van het klassieke Windows startmenu.

  De versies die na Windows 7 kwamen experimenteerden met allerlei vernieuwingen. De tegel-indeling van Windows 8, geoptimaliseerd voor mobiele toestellen, of de ontwikkelingen van Windows 10 en Windows 11 hebben het oude Startmenu volledig veranderd en eigenlijk zelfs afgeschaft. Vooral overstappers die tot nu toe aan de oude besturingssystemen hebben vastgehouden en de vertrouwde omgeving niet willen opgeven hebben een echt probleem, dat Stardock oplost met het praktische Start 10 voor Windows hulpmiddel.

  Je krijgt er je vertrouwde Startmenu mee terug zoals je dat kende van de klassieke Windows versies. Toegang krijgen tot systeemfuncties of zoeken naar specifieke termen wordt veel gemakkelijker en het oude "Alle Programma's" overzicht van geïnstalleerde software is ook weer beschikbaar. Bovendien ondersteunt Start 10 je ook bij de visuele vormgeving en de aanpassing van de moderne Windows versies aan je vertrouwde werkomgeving. Gebruikers die de voorkeur geven aan een klassiek uiterlijk zullen het zeker goed doen met dit hulpmiddel.

  Fences van Stardock brengt orde in de chaos van je bureaublad

  Zodra je een tijdje met Windows gewerkt hebt, ontstaat er een probleem op het bureaublad. Talloze snelkoppelingen, pictogrammen van geïnstalleerde programma's en documenten stapelen zich op als papier op het echte bureaublad. Na verloop van tijd wordt dit zo verwarrend dat men meer tijd kwijt is met het zoeken naar een bepaald pictogram dan met het direct vinden van een functie via de Windows Verkenner. Bovendien ziet het er gewoon chaotisch uit en komt het niet bepaald professioneel over, zeker niet in een professionele omgeving.

  Nu kunnen pictogrammen en bestandssymbolen onder Windows ook handmatig of automatisch gerangschikt worden, maar deze procedure is vaak frustrerend omdat het geen perfecte oplossing is. Nog erger: na updates of systeemstoringen, zoals een rommelig afsluiten van de PC, is de chaos op het bureaublad vaak nog erger dan voorheen, omdat de persoonlijke indeling teruggezet is. Met Fences biedt Stardock ook een mooie oplossing voor dit alledaagse probleem. In de toekomst kun je het gebruiken om de hele inhoud van je bureaublad in individueel bepaalde velden te rangschikken. Je hebt alle vrijheid om handmatig in te grijpen of om de regeling automatisch te laten uitvoeren. Het sorteren kan volgens verschillende parameters of individuele ideeën gebeuren - en het kan op elk moment hersteld worden als het systeem van gedachten veranderd is.

  Koop je Stardock producten snel en gemakkelijk bij ons door de gewenste licentie te kopen en de software direct te downloaden - zonder wachttijden of verschepende gegevensdragers.

  Laatst bekeken