Microsoft Access 2019 | voor Windows | Kleinhandel

55% GESPART
Microsoft Access 2019 | voor Windows | Kleinhandel
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 31,95 * € 71,76 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101558
  • Microsoft
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Access 2019 | voor Windows | Kleinhandel"

Microsoft Access 2019 kopen - projecten efficiënter ontwerpen

Databanken zijn op veel gebieden nuttige hulpmiddelen om het werk efficiënter te maken. Je hoeft geen ontwikkelaar te zijn om je database ideeën uit te voeren. Alles wat je nodig hebt is Microsoft Access 2019 en als je Microsoft Access 2019 koopt, profiteer je van de kracht van databasesoftware.

ontwikkel aangepaste oplossingen met Microsoft Access 2019

In veel bedrijven zijn databases een belangrijk hulpmiddel om informatie op het netwerk op te slaan, te beheren en te verwerken. Koop de veelzijdige helper en handel complete processen in de verkoop of inkoop af, bijvoorbeeld met behulp van een aangepaste database. Een duidelijke structuur en eenvoudige bediening zijn de grootste voordelen van Microsoft Access 2019. Gebruik de software om toegangsrechten te controleren, wie bepaalde databases alleen mag lezen en wie ze mag bewerken.

Je voordelen met Access 2019

Koop de 2019 versie van het programma als zelfstandige toepassing of als onderdeel van het complete Office pakket van Microsoft en profiteer van het gebruiksgemak. Net als de andere Office producten is Microsoft Access 2019 toegesneden op de eindgebruiker. De basisfuncties spreken voor zich. Bovendien zijn er talrijke praktische elementen, zoals keuzemenu's met invoersuggesties. Beperk het risico van onjuiste gegevensinvoer tot een minimum. Talrijke opmaak- en formuliersjablonen zijn al in het programma geïntegreerd. Dit maakt de bediening kinderspel, vergelijkbaar met andere kantoorprogramma's, zelfs voor niet-programmeurs.

Als je voor het eerst een database management systeem tegen een redelijke prijs wilt kopen, hoef je je geen zorgen te maken over compatibiliteit of integratie met Windows. Beide programma's zijn afkomstig van Microsoft, dus integratie is in principe een gegeven. De situatie is anders als je van plan bent het met Mac OS te gebruiken. Hoewel andere Office programma's beschikbaar zijn voor Apple besturingssystemen, is dat niet het geval voor de databasesoftware.

koop Microsoft Access 2019 met deze innovaties

De software komt met verschillende nieuwe functies. Meer dan 10 nieuwe grafieken helpen om je gegevens in formulieren en rapporten beter te visualiseren. Kolom-, lijn- of staafdiagrammen zijn maar een kleine selectie van de diagrammen die je in je Access database tot je beschikking hebt. Terug aan boord is dBASE bestandsondersteuning (DBF) om gegevens te importeren en te koppelen, en om gegevens naar dBASE bestanden uit te voeren. Samen met de verbetering van de toegankelijkheid vormt dit een klein fragment van de vernieuwingen die je te wachten staan als je Microsoft Access 2019 koopt. Veel mooie aanbiedingen wachten op je in onze winkel. Als je een enkele toepassing of een compleet pakket voor een lage prijs van ons koopt, ontvang je na je aankoop een link naar je download. Na installatie ontgrendel je het product met een sleutel en kun je meteen met je eerste database beginnen.


Systeemeisen voor Microsoft Access 2019

Processor: 1,6 gigahertz (GHz) of sneller, 32-bit (x86) - of 64-bit (x64)
Besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019 (andere Windows versies worden niet ondersteund)
Geheugen: ten minste 2GB RAM
Harde schijf: ten minste 4GB beschikbare ruimte
Scherm: ten minste 1024 * 768 pixels
Browser: huidige versies van Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari of Microsoft Edge
.NET versie:.NET versie 3.5 of hoger
(neem contact op met de verkoper voor meer gedetailleerde informatie)

Opmerking:

Heb je het product al geïnstalleerd en wil je het alleen activeren? Let op: De activeringssleutel moet overeenkomen met het installatiebestand! Er zijn verschillende versies van de software, dus het kan nodig zijn het programma opnieuw te installeren en te activeren met onze versie. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op om complicaties te voorkomen.

Verdere links naar "Microsoft Access 2019 | voor Windows | Kleinhandel"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken