Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf | voor Mac | Accountgebunden

65% GESPART
Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf | voor Mac | Accountgebunden
 • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 129,95 * € 369,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101490
  • 1 Mac
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • Wereldwijd
  • E-mail
  • Word
   Excel
   PowerPoint
   OneNote
   Outlook
  amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
  Productinformatie "Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf | voor Mac | Accountgebunden"

  Koop Office 2021 Home and Business voor Mac en gebruik efficiënte kantoorprogramma's

  De Office programma's van Microsoft zijn bijna een wereldwijde standaard geworden en kunnen niet alleen op een Windows computer gebruikt worden, maar ook op macOS. Als je Microsoft Office 2021 Home and Business voor Mac uit onze winkel koopt, krijg je een praktische softwareverzameling die de programma's Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021, Outlook 2021 en OneNote omvat. De account-gebaseerde variant is, zoals de naam al doet vermoeden, gebonden aan een Microsoft account. Vergeleken met de apparaat-gebaseerde variant kan Microsoft Office 2021 Home and Business gemakkelijker naar een andere Mac verplaatst worden. Elke software oplossing overtuigt met individuele sterke punten en bijzondere eigenschappen. Terwijl je met Word 2021 teksten van elke grootte kunt maken en bewerken, is Excel 2021 de ideale software oplossing voor berekeningen van allerlei aard. PowerPoint 2021 wordt gebruikt om indrukwekkende presentaties te maken die altijd een positieve indruk achterlaten en elke denkbare inhoud op een begrijpelijke manier overbrengen. Met Outlook 2021 kun je e-mails, agenda's, taken en contacten uiterst handig beheren. Notities die met OneNote zijn opgenomen kunnen moeiteloos in de andere Office programma's worden hergebruikt. Met de Office 2021 Home and Business Mac licentie ben je goed uitgerust voor een breed scala aan kantoortaken.

  Office 2021 Home and Business voor Mac - een overzicht van de nieuwe functies

  Alle Office programma's worden geleverd met een bijgewerkte en uitgebreide verzameling grafische voorstellingen, foto's en symbolen, waarmee je in een paar stappen je documenten, spreadsheets, presentaties en e-mails kunt vormgeven. Als je Microsoft Office 2021 Home and Business Mac online in onze winkel koopt, kun je met Excel 2021 formules gebruiken die voorheen alleen beschikbaar waren als onderdeel van een Microsoft 365 abonnement. De nieuwe XVERWEIS functie bouwt voort op de functionaliteit van SVERWEIS en vervangt zelfs veel van de workarounds die je vroeger moest gebruiken om SVERWEIS in bepaalde scenario's te laten werken. XVERWEIS kan meer dan één waarde teruggeven, vereist niet dat de opzoekkolom in sorteervolgorde staat, en kan van boven naar beneden of van beneden naar boven zoeken. Een andere functie van Excel 2021 is de functie XVERGLEICH, die de relatieve positie van een gegeven element in een zoekactie teruggeeft. Berekeningsresultaten kunnen een naam krijgen met de LET functie. Dit vergroot vooral de leesbaarheid van formules. Met PowerPoint 2021 kun je nu zelfs een presentatie opslaan als een GIF bestand.

  Voor productieve samenwerking: Koop Office 2021 Home and Business Mac voor een geweldige prijs

  De vernieuwde gebruikersinterface maakt de functies van Office 2021 nog sneller en doelgerichter. Je krijgt echter veel meer dan visuele verbeteringen wanneer je Microsoft Office 2021 Home and Business Mac koopt. Realtime gezamenlijke bewerking van Office bestanden, geavanceerde commentaarfuncties en videogesprekken in Microsoft Teams tillen teamsamenwerking naar een nieuw niveau. Extra vertaal- en bewerkingsfuncties, algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen, en ondersteuning voor meer grafische formaten maken Office 2021 voor Mac onderscheidend. Als je Microsoft Office 2021 Home and Business voor Mac voor een voordelige prijs bij ons koopt, kun je de kantoorprogramma's gebruiken op zowel Intel- als Apple Silicon-gebaseerde Macs. Geoptimaliseerde toegankelijkheidscontroles helpen je om toegankelijke inhoud te maken. Met de Microsoft Office 2021 Home and Business licentie kun je beperkingen overwinnen en nieuwe mogelijkheden benutten.

  Systeemeisen:

  Processor
  Nieuwste macOS Intel of Apple Silicon processor (M1 chip)

  Besturingssysteem
  Mac OS voor Mac
  Office voor Mac wordt ondersteund onder de drie meest recente versies van macOS. Met de algemene beschikbaarheid van nieuwe grote versies van macOS zal Microsoft de ondersteuning voor de oudste versie stopzetten en in plaats daarvan de nieuwste en beide vorige versies van macOS ondersteunen. De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan op oudere systemen variëren. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk van de hierboven genoemde besturingssystemen.

  Geheugen
  4
  GB RAM voor Mac

  Hardeschijf
  10 GB voor Mac

  Beeldscherm
  1280 × 800 voor Mac

   

  Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf | voor Mac | Accountgebunden"
  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

  zo simpel is het:


  KOPEN
  Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

  DOWNLOADEN
  Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

  INSTALLEREN
  Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


  45% GESPART
  21% GESPART
  48% GESPART
  55% GESPART
  50% GESPART
  55% GESPART
  Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
  € 74,95 * € 165,95 *
  30% GESPART
  18% GESPART
  Microsoft Excel 2021 | für Mac Microsoft Excel 2021 | für Mac
  € 59,95 * € 72,95 *
  14% GESPART
  60% GESPART
  66% GESPART
  50% GESPART
  59% GESPART
  65% GESPART
  72% GESPART
  18% GESPART
  24% GESPART
  Microsoft Word 2021 | für Mac Microsoft Word 2021 | für Mac
  € 59,95 * € 78,95 *
  64% GESPART
  76% GESPART
  79% GESPART
  33% GESPART
  24% GESPART
  24% GESPART
  74% GESPART
  Windows 11 Pro - Volumelicentie Windows 11 Pro - Volumelicentie
  € 25,95 * € 99,90 *
  24% GESPART
  Laatst bekeken