Ashampoo Backup Pro 15

72% GESPART
Ashampoo Backup Pro 15
 • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 9,95 * € 34,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

 • LS-102748
 • Ashampoo GmbH & Co. KG
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Weltweit
 • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Ashampoo Backup Pro 15"

Back-up, Redding, Herstel!

Back-up maken, redden en herstellen van gegevens - het is gemakkelijk!

Met Ashampoo® Backup Pro 15 verliezen virussen, ransomware of hardwarefouten hun schrik! Ervaar een gemakkelijk te gebruiken, overzichtelijke en toch krachtige backup software. Het nieuwe Ashampoo® Backup Pro 15 biedt je alle mogelijkheden om een back-up te maken van bestanden of hele partities op lokale opslagmedia of online. Daartoe werkt het programma op de achtergrond op een middelenbesparende maar krachtige manier. Je back-ups terugzetten is ook geen probleem. Zelfs bij complete systeemstoringen brengt een speciaal noodprogramma je systeem weer veilig terug!

Zodat Windows updates hun schrik verliezen

 • Overzichtelijk startmenu met alle belangrijke informatie
 • Toegang tot alle belangrijke menu's met één klik
 • Sjablonen voor kant-en-klare back-upplannen
 • Praktisch overzicht van back-upplannen
 • Opwindende gedetailleerde informatie over elke back-up
 • Up-to-date updates voor alle cloud verbindingen
 • Uitgebreide online hulp, af te drukken in PDF formaat
 • Nog stabieler, veranderlijker en performanter

Backup Pro 15 scherm + doos

De nieuwe start in Ashampoo® Backup Pro 15

Eén klik naar alles wat belangrijk voor je is!

Ashampoo® Backup Pro 15 ziet er niet alleen prachtig uit, het toont ook alles wat je moet weten in het nieuwe startmenu. Ontdek in een oogopslag of alles klopt, hoeveel back-upplannen actief zijn en of er problemen zijn opgetreden. Met één klik ga je meteen naar je back-upplannen, maak je nieuwe of ga je naar een ander belangrijk menu in het programma. Backup was nog nooit zo opgeruimd, elegant vormgegeven en volkomen zelfverklarend!

Dankzij Ashampoo® Backup Pro 15 tot een op maat gemaakte back-up

Met een paar muisklikken naar een snelle back-up of je eigen back-up plan

Onze back-up is voor iedereen, van beginners tot professionals op het gebied van gegevensbeveiliging. Daarom zijn onze reserveplannen ook zo variabel mogelijk! Gebruik onze nieuwe voorinstellingen om met een paar klikken meteen veilig te zijn. Wil je gewoon een back-up maken van je documenten of van het hele systeem? Wil je mails, contacten of browser gegevens bewaren? Of wil je een geavanceerd back-up plan dat zich aanpast aan je individuele behoeften? Met slechts een paar ingaven kunnen zelfs complexe backups gemaakt worden. Snel of geavanceerd, met Ashampoo® Backup Pro 15 zijn back-ups maken kinderspel!

Je back-up plannen in een nieuw overzicht

De lijst van je back-ups schoon en soepel bij te houden

Ashampoo® Backup Pro 15 richt zich sterk op meer beschikbare informatie voor de gebruiker. Bekijk je back-upplannen in het nieuwe, comfortabele overzicht met alle relevante informatie. Ontdek in een oogwenk wanneer de laatste back-up plaatsvond of wanneer de volgende begint. Als je vooral geïnteresseerd bent in een backup, is één klik voldoende voor gedetailleerde informatie en alle opties zoals herstellen, verifiëren, bekijken, verwijderen en nog veel meer. Gebruik dit maximaal overzichtelijke menu om je back-ups in een handomdraai te beheren!

Backup Pro 15 plannen

Neem afzonderlijke back-ups onder de loep

Houd back-up schema's in de gaten en bekijk belangrijke details

Zie in een oogopslag wanneer je backup werd uitgevoerd, wanneer hij de volgende keer start, wat de inhoud van de backup is en waar hij zich bevindt in de nieuwe detailweergave. De oorsprong van het bestand en het type back-up worden ook getoond. Zelfs als je verschillende backups parallel uitvoert, raak je het overzicht nooit kwijt. Als je precies wilt weten wat er gebeurd is, kun je een gedetailleerd rapport bekijken dat nauwgezette informatie geeft over de backup. En als iets niet werkte omdat, bijvoorbeeld, een externe harde schijf al vol was, kom je daar natuurlijk achter!

Noodredding met UEFI ondersteuning

Het reddingssysteem voor het herstellen van vernietigde besturingssystemen

Als computers geïnfecteerd zijn, b.v. door ransomware, of als er een harde schijf defect is geraakt, kan het besturingssysteem niet meer gered worden. Een tijdrovende herinstallatie van Windows en alle programma's en instellingen dreigt als er geen schone back-up beschikbaar is! Bespaar uren en moeite met Ashampoo® Backup Pro 15. Het eigen noodsysteem van het programma start je computer op, vanaf DVD of USB stick naar wens. Met behulp van dit systeem wordt de backup volledig hersteld en start de computer zonder problemen op. Zo gaan er nooit meer gegevens verloren!

Je bescherming tegen elke vorm van malware

Geen kans op chantage software, virussen en wormen

Allerlei soorten malware bedreigen je computer op elk moment. Eén verkeerde klik, een veiligheidslek in het systeem of een vervuilde e-mail en het kan te laat zijn! Niet alle malware kan door antivirus programma's ontdekt en onschadelijk gemaakt worden. Deskundigen schatten dat er wereldwijd elke dag 300.000 nieuwe bedreigingen circuleren. Ransomware, waarbij gebruikers alleen in ruil voor geld weer toegang tot hun gegevens kunnen krijgen, is bijzonder wijdverbreid. Maar wil je onderhandelen met gegevenskapers van het Internet? Alleen met een back-up heb je absolute zekerheid. Als je besturingssysteem geïnfecteerd is, wordt een schone back-up gewoon hersteld. Klaar!

Backup Pro 15 Notebook

Professionele technologie voor iedereen

Ook jij kunt de technologie van de beheerders gebruiken

Doorslaggevende beveiligingsstrategieën van dit back-upprogramma zijn ontworpen voor zakelijk gebruik en voldoen aan de strenge normen voor professionele toepassingen. Want alleen wat aan de hoogste eisen voldoet kan ook de veiligheid van je gegevens op je computer garanderen! De zeer betrouwbare backup engine, de voortdurende verificatie van de geback-upte gegevens en de hoogwaardige versleuteling worden ook gewaardeerd door de beheerders van grote bedrijven. Gebruik daarom professionele beveiliging voor je PC!

Wees niet bang voor Windows updates!

Herstel gewoon de oude toestand toen alles nog liep!

Updates zijn essentieel voor elke PC, maar soms zijn ze foutief. Dit kan tot gevolg hebben dat afzonderlijke functies fouten melden of gegevens verliezen. In het ergste geval is een Windows update zo gebrekkig dat de computer nauwelijks werkt of helemaal niet meer opstart. In dit geval denk je weemoedig "gisteren werkte het nog". Met Ashampoo® Backup Pro 15 wordt je computer in precies deze toestand hersteld! Doe het rustig aan met updates van het besturingssysteem, beveiligingssoftware of belangrijke programma's, er kan niets meer met je computer gebeuren!

Ruimtebesparende opslag, waar en hoe je het wilt

Of het nu gaat om een externe harde schijf, stick, NAS of cloud, Ashampoo® Backup spaart helemaal flexibel!

Ashampoo® Backup Pro bewaart je back-ups op alle harde schijven, USB-sticks, netwerkschijven of in de cloud. De geavanceerde image backup gebruikt de krachtige "Infinite Reverse Incremental" techniek, die maar heel weinig opslagruimte nodig heeft en maximale veiligheid biedt. Bepaal zelf welke compressie gebruikt wordt - er zijn vier sterke compressie standaarden beschikbaar. En het beste van alles: Bespaar tot 50% van de opslagruimte vergeleken met concurrerende producten!

Veelzijdige bescherming met controle van de harde schijf

De back-up die zelfs zijn opslagplaats controleert

Elke back-up is maar zo veilig als de harde schijf waarop hij is opgeslagen! Daarom biedt Backup Pro 15 een preventieve controle van de harde schijf. Tijdens het proces worden ook SMART gegevens uitgelezen, die op mogelijke problemen wijzen voor ze acuut worden! Zo kun je reageren voor er schade ontstaat. Bij een verdere schijf / partitie controle wordt het gegevensmedium sector voor sector onderzocht en zo nodig gerepareerd. Of het nu gaat om interne of externe harde schijven, geniet van maximale beveiliging van je gegevensdragers!

Backup Pro 15 checkdisk

Maak eenvoudig een back-up naar de cloud

Alle populaire aanbieders en opslagmethoden snel beschikbaar

Back-ups maken naar de cloud wordt steeds belangrijker, omdat je dan onafhankelijk bent van on-site apparatuur en veilig voor storingen in opslagmedia. Met de nieuwe Ashampoo® Backup Pro 15 is het maken van back-ups naar de cloud kinderspel! Maak gegevensverlies praktisch onmogelijk en zie helemaal af van je eigen opslagmedia! Dit geldt niet alleen voor gewone gegevensback-ups, maar ook back-ups van complete partities zijn mogelijk! Alle toegangen tot online wolken zijn bijgewerkt, geoptimaliseerd en getest! Maak gemakkelijk back-ups via OneDrive Business / Office 365, Owncloud, Dropbox, Deutsche Telekom, Google Drive, OneDrive, Strato, 1&1 en nog veel meer!

Geen belasting voor je systeem

De voordelen van de Ashampoo® Backup Pro strategie

Met de meeste concurrerende programma's eindigt je werk op de computer automatisch zodra de back-ups starten. Als hun back-ups beginnen, is de computer praktisch verlamd en reageert alleen met vertraging. Met Ashampoo® Backup Pro 15 zal je dit nooit overkomen! Je merkt praktisch niets van de back-ups en toch zijn de back-ups altijd up-to-date. Backup Pro 15 werkt volledig op de achtergrond. Het programma analyseert de belasting van je systeem en maakt alleen een back-up als er voldoende vermogen is. Je kunt je computer gewoon gebruiken en altijd veilig blijven.

Volledig inzicht met de Backup Viewer

Bekijk back-ups gemakkelijk zonder ze te hoeven openen

Back-ups zijn vooral bedoeld om gegevens te back-uppen en terug te zetten, maar soms wil je gewoon even kijken. Voor dit doel biedt Ashampoo® Backup Pro 15 een gedeelte waar je precies dat kunt doen. Dit geeft je direct toegang tot alle bestanden in een backup zonder ze apart te moeten terugzetten. De bestanden worden ook in een extra beveiligd gebied geopend, zodat de back-ups zelf niet veranderd of beschadigd kunnen worden!

Zelfs de allereerste start van Ashampoo® Backup Pro 15 laat zien: Er is veel veranderd! Het hele programma is opgeruimder en toont alles wat belangrijk is in één oogopslag. Je reserveplannen hebben nu hun eigen menu met veel ruimte voor belangrijke informatie en kleine details. Op verzoek van onze klanten hebben we sjablonen ontwikkeld die back-up plannen praktisch helemaal voor je maken en alle instellingen zelf verzorgen. Kies gewoon en wees veilig! Voor back-upprofessionals en al degenen die dat willen worden, hebben we ook de nieuwe detailweergave ontwikkeld, waarin je werkelijk alle informatie over elke back-up kunt zien. Onze hulpbestanden staan nu online en kunnen als PDF afgedrukt worden, wat waardevol kan zijn in geval van bijvoorbeeld een crash. En dankzij talrijke veranderingen "onder de motorkap" is Ashampoo® Backup Pro 15 stabieler en presteert beter dan al zijn voorgangers. Probeer het maar eens uit!

Waar kan ik een back-up van maken?  
Lokale harde schijven
Verwijderbare gegevensdragers
OneDrive Business / Office 365, Owncloud en Nextcloud ondersteund VERBETERD
OneDrive VERBETERD
1&1 Cloud VERBETERD
Dropbox VERBETERD
Google Drive VERBETERD
Strato HiDrive (WebDav) VERBETERD
Telekom MagentaCLOUD VERBETERD
Online opslag VERBETERD
Netwerkschijven (NAS)
Elke andere dienst die het WEBDAV protocol ondersteunt. VERBETERD
Wat kan ik back-uppen?  
Partities en harde schijven
Back-up en herstel van complete Windows systemen
Bestanden en mappen
Netwerk aandrijvingen
Windows Mail, Agenda & Contacten (App)
Slimme Regels voor Microsoft Outlook
Slimme Regels voor Mozilla Thunderbird
Slimme regels voor Google Chrome
Slimme regels voor Microsoft Edge
Slimme Regels voor Internet Explorer
Slimme regels voor Firefox
Hoe maak je een back-up?  
Memory image (image back-up om je Windows besturingssysteem te herstellen)
1:1 bestandskopieën incl. vergelijken en testen
Volledig (volledige back-up en gemakkelijk te hanteren bij het terugzetten)
Incremental (50% kleinere back-ups door Oneindig Achterwaarts Incrementele Back-up technologie)
Bestandstype specifiek (back-up van zelf gedefinieerde bestandsgroepen; bv. foto's, video's, documenten)
Versionering (automatisch een back-up maken van complete bestandsgeschiedenissen)
Proactief (back-up start en stopt automatisch als het systeem bezet is)
Automatische synchronisatie (werkt op de achtergrond via zijn eigen dienst)
Voordelen en functies  
Verschoon startmenu met alle belangrijke informatie NIEUW
Toegang tot alle belangrijke menu's met één klik NIEUW
Templates voor kant-en-klare back-upplannen NIEUW
Praktisch overzicht van back-upplannen NIEUW
Exciterende gedetailleerde informatie over elke back-up NIEUW
Begrijpende online hulp, afdrukbaar in PDF formaat NIEUW
Topische updates voor alle cloud verbindingen NIEUW
Even stabieler, veranderlijker en performanter NIEUW
Volledig herziene back-up motor
Backup Viewer: Gemakkelijke toegang tot alle gegevens van de backup
Volledig nieuwe, zelfverklarende gebruikersinterface
Op Windows gebaseerd reddingssysteem
Slaapstandregeling tijdens back-up
Zelfverklarende werking (geen technische kennis vereist)
Rapporten per e-mail
Encryptie (256-bit AES)
compressie (7Zip/LZMA)
Wachtwoordbescherming
Assistenten
Taakplanning
Virtuele schijven (voor directe toegang tot de inhoud van opgeslagen back-ups)
Integriteitscontrole (controleert en verzekert de integriteit van je gegevens)
Foutmelding
Back-up van beelden van harde schijven > 2 TB
Geavanceerd plannen

 

Besturingssysteem:

Windows® 8, Windows® 7, Windows® 10, Windows® 11

Computer:

Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 15"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


27% GESPART
Ashampoo AntiSpy Pro Ashampoo AntiSpy Pro
€ 39,95 * € 54,99 *
23% GESPART
Ashampoo Burning Studio 22 Ashampoo Burning Studio 22
€ 45,95 * € 59,95 *
13% GESPART
Ashampoo UnInstaller 10 Ashampoo UnInstaller 10
€ 34,95 * € 39,99 *
33% GESPART
Ashampoo Foto Herstel Ashampoo Foto Herstel
€ 26,95 * € 39,99 *
66% GESPART
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 16,95 * € 49,95 *
58% GESPART
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 18,95 * € 44,95 *
58% GESPART
79% GESPART
Ashampoo Driver Updater Ashampoo Driver Updater
€ 8,21 * € 39,95 *
60% GESPART
Ashampoo Burning Studio 22 Ashampoo Burning Studio 22
€ 19,95 * € 49,95 *
64% GESPART
Ashampoo UnInstaller 10 Ashampoo UnInstaller 10
€ 17,90 * € 49,95 *
40% GESPART
Steganos Veilig 22 Steganos Veilig 22
€ 29,95 * € 49,99 *
56% GESPART
76% GESPART
60% GESPART
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 15,95 * € 39,95 *
25% GESPART
33% GESPART
19% GESPART
11% GESPART
O&O Defrag 24 Pro O&O Defrag 24 Pro
€ 39,95 * € 44,99 *
33% GESPART
Ashampoo Foto Herstel Ashampoo Foto Herstel
€ 26,95 * € 39,99 *
27% GESPART
Ashampoo AntiSpy Pro Ashampoo AntiSpy Pro
€ 39,95 * € 54,99 *
25% GESPART
WinZip 25 Pro WinZip 25 Pro
€ 59,95 * € 79,95 *
38% GESPART
WinZip 25 Standaard WinZip 25 Standaard
€ 39,95 * € 64,95 *
42% GESPART
43% GESPART
AVG TuneUp 2022 | voor Windows / Mac AVG TuneUp 2022 | voor Windows / Mac
vanaf € 7,95 * € 13,90 *
29% GESPART
49% GESPART
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 111,95 * € 219,95 *
57% GESPART
G Data Internet Beveiliging 2022 G Data Internet Beveiliging 2022
vanaf € 17,95 * € 41,90 *
69% GESPART
10% GESPART
WinZip 28 Pro WinZip 28 Pro
€ 71,95 * € 79,95 *
25% GESPART
WinZip 26 Standaard WinZip 26 Standaard
€ 55,95 * € 74,90 *
44% GESPART
Steganos Privacy Suite 22 Steganos Privacy Suite 22
€ 34,95 * € 61,90 *
15% GESPART
Steganos wachtwoordbeheerder 22 Steganos wachtwoordbeheerder 22
€ 33,95 * € 39,90 *
30% GESPART
Ashampoo UnInstaller 10 Ashampoo UnInstaller 10
€ 34,95 * € 49,95 *
74% GESPART
80% GESPART
AOMEI Backupper Technician | für Windows AOMEI Backupper Technician | für Windows
vanaf € 179,95 * € 919,95 *
24% GESPART
46% GESPART
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 149,95 * € 279,95 *
27% GESPART
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 21,95 * € 29,95 *
65% GESPART
41% GESPART
Ashampoo 3D CAD Architectuur 8 Ashampoo 3D CAD Architectuur 8
€ 46,95 * € 79,99 *
26% GESPART
47% GESPART
Avast Cleanup Premium 2022 Avast Cleanup Premium 2022
vanaf € 9,95 * € 18,90 *
Laatst bekeken