Microsoft Office 2021 Home and Business | für Windows - Kleinhandel

14% GESPART
Microsoft Office 2021 Home and Business | für Windows - Kleinhandel
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 189,95 * € 219,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101487
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Office 2021 Home and Business | für Windows - Kleinhandel"

Microsoft Office 2021 Home&Business - ideaal voor thuis en op kantoor

De kantoorsuite Microsoft Office 2021 Home and Business biedt de functierijke kantoorprogramma's Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021, Outlook 2021 en OneNote voor thuis en op kantoor. Als je in onze winkel tegen een redelijke prijs een licentie koopt voor Microsoft Office 2021 Home and Business voor Windows, ben je goed toegerust voor een breed scala aan kantoortaken. Van tekstverwerking en spreadsheets tot het maken van presentaties, alle aspecten komen aan bod in de software. Nadat je de software van de server hebt gedownload, profiteer je van talrijke optimalisaties en vernieuwingen die barrières doorbreken, het comfort verhogen en de werksnelheid verder verbeteren. De Microsoft Office 2021 Home and Business Key is in de eerste plaats bedoeld voor particuliere gebruikers, bedrijven, zelfstandigen en freelancers die de belangrijkste Office programma's in een praktisch pakket willen ontvangen. Je zult de Office suite zo snel mogelijk in onze winkel kunnen kopen. De precieze verschijningsdatum is nog niet vastgesteld.

Microsoft Office 2021 Home and Business - de meegeleverde toepassingen

Als je de licentie voor Microsoft Office 2021 Home and Business goedkoop via onze winkel koopt, krijg je de nieuwste volledige versie van Word 2021. Ongeacht het type en het volume, kun je teksten maken, opmaken en bewerken volgens je ideeën. Of het nu gaat om een eenvoudige sollicitatiebrief of een uitgebreide masterscriptie, met Word 2021 heb je in een handomdraai je eerste werkresultaten. Nadat je Microsoft Office 2021 Home and Business van de server hebt gedownload, kun je Excel 2021 gebruiken om via tabellen allerlei gegevens in te voeren, te beheren en te evalueren. Het spreadsheet programma biedt je talrijke wiskundige en commerciële functies en biedt ook verschillende soorten diagrammen. Met de PowerPoint 2021 presentatiesoftware kun je in een paar stappen indrukwekkende presentaties maken, die zowel in de bedrijfssfeer als in de privésfeer gebruikt kunnen worden. Je kunt verschillende voorwerpen, zoals grafieken en diagrammen, aan de digitale dia's toevoegen en zo de informatie op een nog begrijpelijker manier overbrengen. Als je de licentie voor Microsoft Office 2021 Home and Business online in onze winkel koopt, kun je Outlook 2021 gebruiken om snel en veilig e-mails te versturen, ontvangen, doorsturen en archiveren. Bovendien kun je zowel agenda's als taken beheren en zo de belangrijkste aspecten in het oog houden. Het digitale notitieboek OneNote rondt het kantoorpakket af en stelt je in staat snel informatie vast te leggen.

Voor tijdbesparend werk: Koop Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf

Na het downloaden van Office 2021 Home&Business heb je de volledige versie van PowerPoint 2021 tot je beschikking. Bij het ontwerpen van de afzonderlijke dia's kun je zowel afbeeldingen als video's gebruiken om het visuele effect te versterken. Met de morph overgang kun je zelfs je eigen animaties maken die de essentiële informatie benadrukken. Als je de licentie voor Office 2021 Home and Business online via onze winkel koopt, kun je een grote verscheidenheid aan inhoud op een aantrekkelijke manier presenteren. In de bedrijfssector kan de software gebruikt worden om bedrijfscijfers en nieuwe producten te presenteren. Thuis kunnen de functies gebruikt worden om een moderne diavoorstelling te maken.

Koop Office 2021 Home and Business online en deel informatie gemakkelijk

Met Outlook 2021 kun je gemaakte bestanden snel en veilig via e-mail beschikbaar maken. Maar de software biedt nog meer dan uitgebreide functies voor het beheer van elektronische berichten. Je kunt moeiteloos mijlpalen definiëren, prioriteren en aan taken toewijzen. Bovendien kun je zelfs de kalenderfuncties gebruiken om gemakkelijk vergaderingen te organiseren en deelnemers uit te nodigen. Als je de sleutel voor Office 2021 Home and Business voor een lage prijs via onze winkel koopt, kun je een grote verscheidenheid aan teksten verwerken met Word 2021. Of het nu gaat om seriële lettercreatie, spellingcontrole of automatische woordafbreking, de functies zijn bedoeld om het comfort te verhogen en het dagelijks leven op kantoor en thuis te vergemakkelijken. Tot de vernieuwingen behoort de uit Office 365 bekende inkteditor, die het markeren en markeren van tekstpassages op een aanraakscherm aanzienlijk vereenvoudigt.

Voor meer gemak: koop Microsoft Office 2021 Home & Business online

In Word 2021 en Excel 2021 kun je nu meerdere objecten, zoals tekstvelden en vormen, in de gearrangeerde vorm opslaan als een beeldbestand, zodat je ze gemakkelijker kunt hergebruiken. Het spreadsheetprogramma Excel 2021 biedt nieuwe grafieken, functies en sjablonen in vergelijking met zijn voorganger. Na het downloaden van Office 2021 Home & Business kun je ook uitgebreide gegevens comfortabel beheren. De software biedt je talloze functies om berekeningen uit te voeren. Van eenvoudige optelling tot kromme bespreking, er zijn geen grenzen aan de berekening. Bedrijven gebruiken het kantoorprogramma onder meer voor het opstellen van kwartaalcijfers.

Snelle levering gegarandeerd!

Als het artikel korte tijd niet op voorraad is, geven we je een versie van hogere kwaliteit, zodat we zo snel mogelijk kunnen leveren!
Dit geeft je de volgende voordelen:

Naleving van de levertijd
Extra toepassingsprogramma's tegen dezelfde prijs
Hogere versie zonder extra kosten

Opmerking:

Heb je het product al geïnstalleerd en wil je het alleen activeren? Let op: De activeringssleutel moet overeenkomen met het installatiebestand! Er zijn verschillende versies van de software, dus het kan nodig zijn dat je het programma opnieuw installeert en activeert met onze versie. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op om complicaties te voorkomen.

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Home and Business | für Windows - Kleinhandel"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken