Microsoft Office 2021 Home and Student | für Windows - Kleinhandel

53% GESPART
Microsoft Office 2021 Home and Student | für Windows - Kleinhandel
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 89,95 * € 189,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101486
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Office 2021 Home and Student | für Windows - Kleinhandel"

Microsoft Office 2021 Home & Student: de ideale oplossing voor privégebruikers

Het Microsoft Office 2021 Home and Student kantoorpakket voor Windows is in de eerste plaats bedoeld voor privégebruikers, waaronder scholieren en studenten, die de belangrijkste Office programma's willen gebruiken. Maar ook kleine bedrijven kunnen profiteren van de voordelen van het Office pakket. Behalve Word 2021 bevat de softwareverzameling de programma's Excel 2021, PowerPoint 2021 en OneNote. Als je de licentie voor Microsoft Office 2021 Home & Student online via onze winkel koopt, zul je de meest uiteenlopende taken op kantoor en thuis met vertrouwen kunnen oplossen. Of je nu een thuiskantoor hebt of thuis les geeft, met de software ben je goed voorbereid. Als je ook het e-mailbeheerprogramma Outlook 2021 wilt gebruiken, is Microsoft Office 2021 Home & Business de ideale oplossing. In onze winkel kun je altijd de nieuwste software tegen uitstekende prijzen verwachten.

Office 2021 Home and Student: De reikwijdte van de diensten van de Office Suite

Met het Word 2021 tekstverwerkingsprogramma kun je gemakkelijk allerlei soorten inhoud maken, bewerken en dan afdrukken. Van schoolopdrachten tot verslagen tot correspondentie met banken, er zijn geen grenzen. Wat lengte betreft ben je ook vrij om een korte beschrijving of een complete roman te schrijven. Als je de licentie voor Microsoft Office 2021 Home & Student online via onze winkel koopt, kun je moeiteloos een grote verscheidenheid aan berekeningen uitvoeren met Excel 2021. Behalve wiskundige functies staan je ook commerciële functies ter beschikking. De gegevens in de tabellen kunnen met diagrammen op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier gevisualiseerd worden. Nadat je de software van de server hebt gedownload, kun je PowerPoint 2021 gebruiken om indrukwekkende presentaties te maken die op de meest uiteenlopende gebieden van het leven gebruikt kunnen worden. Of het nu gaat om een spreekbeurt op school, de presentatie van familiefoto's of de uitbeelding van het verloop van een privé feest, met PowerPoint 2021 kun je informatie altijd op een begrijpelijke manier overbrengen.

Koop Microsoft Office 2021 Home & Student goedkoop en beheer gegevens efficiënt

Als je de Microsoft Office 2021 Home & Student Key online in onze winkel koopt, kun je Excel 2021 gebruiken om via tabellen allerlei gegevens vast te leggen, te beheren, te sorteren en te evalueren. Naast staaf-, kolom-, taart- en lijndiagrammen kun je talrijke nieuwe grafiektypes verwachten, waarmee je snel complexe informatie kunt analyseren. Nieuwe werkboeken kunnen al na korte tijd een aantrekkelijke lay-out krijgen, dankzij praktische sjablonen. De volledige versie van Excel 2021 biedt door de gebruiker gedefinieerde weergaven (plan-weergaven) die de samenwerking tussen teams sterk vereenvoudigen. Terwijl in vorige versies sorteren en filteren altijd aan alle gebruikers wordt getoond, maakt de nieuwe functionaliteit een gebruikersafhankelijke weergave mogelijk. Dit voorkomt dat andere gebruikers hun instellingen ongedaan moeten maken voordat ze de in de tabellen opgeslagen informatie volledig kunnen gebruiken.

Koop Microsoft Office 2021 Home & Student online en maak comfortabel teksten

Na het downloaden van Microsoft Office 2021 Home & Student, kun je de krachtige volledige versie van Word 2021 gebruiken. In een paar stappen kun je aankondigingen, bedankkaartjes, uitnodigingsbrieven, clubkronieken of een compleet boek maken. Bij het ontwerpen van de teksten kun je niet alleen het uiterlijk van afzonderlijke letters bepalen, maar ook talrijke voorwerpen invoegen en ze naar je ideeën aanpassen. Beelden, diagrammen, 3D modellen, schermafbeeldingen en vormen kunnen na een paar stappen ingevoegd worden. Wat het structureren van een tekst betreft, kun je op verschillende elementen terugvallen. Deze omvatten opsommingstekens, nummering en verschillende opmaaksjablonen. Als je Microsoft Office 2021 Home & Student voor een lage prijs koopt, profiteer je van talrijke vernieuwingen. Met de nieuwe inkt-editor kun je gemakkelijk een bepaald tekstgedeelte markeren of markeren met je vinger of een pen, zodra het een terminal toestel met een aanraakscherm is.

Voor indrukwekkende presentaties: Koop Microsoft Office 2021 Home & Student

De Microsoft Office 2021 Home and Student Key geeft je recht op onbeperkt gebruik van PowerPoint 2021. Met de software kun je comfortabel presentaties maken die altijd een indruk van professionaliteit achterlaten. Je kunt de afzonderlijke dia's verrijken met teksten, beelden, tabellen en video's en zo het visuele effect op verschillende manieren veranderen. Als je de licentie voor Microsoft Office 2021 Home & Student online via onze winkel koopt, staan je talrijke dia-overgangen ter beschikking. Bij het gezamenlijk maken van een presentatie zijn de commentaarfuncties meer dan nuttig. De werkresultaten kunnen snel en gemakkelijk beschikbaar gemaakt worden via OneDrive. Nadat je de software van de server hebt gedownload, profiteer je van talrijke vernieuwingen, waarvan sommige de visuele impact vergroten.

Gegarandeerd snelle levering!

Mocht het artikel korte tijd niet op voorraad zijn, dan geven we je een versie van hogere kwaliteit om zo snel mogelijk te kunnen leveren!
Dit geeft je de volgende voordelen:

Naleving van de levertijd
Extra toepassingsprogramma's voor dezelfde prijs
Hogere versie zonder extra kosten

Opmerking:

Heb je het product al geïnstalleerd en wil je het alleen activeren? Let op: De activeringssleutel moet overeenkomen met het installatiebestand! Er zijn verschillende versies van de software, dus het kan nodig zijn dat je het programma opnieuw installeert en activeert met onze versie. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op om complicaties te voorkomen.

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Home and Student | für Windows - Kleinhandel"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken