Microsoft Project 2019 Professional | für Windows | Retail

83% GESPART
Microsoft Project 2019 Professional | für Windows | Retail
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 69,90 * € 410,71 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101634
  • Microsoft
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Project 2019 Professional | für Windows | Retail"

Koop Project 2019 Professional van Microsoft voor een geweldige prijs in onze winkel

Microsoft Project 2019 biedt een visueel verbeterde, krachtige manier om een verscheidenheid aan programma's en projecten effectief te beheren. De software van Microsoft levert je intuïtieve en nieuwe alternatieven om je bronnen te selecteren en teams toe te wijzen. Met deze applicatie werk je gemakkelijker, sneller en efficiënter samen met teams, bedrijven en personen. In de winkel kun je Microsoft Project 2019 Professional kopen en profiteren van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

Verbeter de teamsamenwerking met MS Project Professional 2019

De versie van 2019 biedt een nieuwe teamplanner, die je via slepen en neerzetten bedient. Met een verbetering van de teamsamenwerking, realiseer je efficiënt resultaten. Om dit te doen gebruik je MS SharePoint om takenlijsten te synchroniseren. Met Project 2019 in de Professional editie beheer je meerdere projecten met krachtige hulpmiddelen om te plannen, samen te werken en middelen toe te wijzen.

Wat is er nieuw in Project Professional 2019

De nieuwste versie biedt veel nieuwe mogelijkheden. Een verbeterde gebruikerservaring, nieuwe grafische menu's laten je moeiteloos projecten maken en beheren. De nieuwe MS Office Backstage view biedt eenvoudig opslaan, delen, publiceren en afdrukken van je projecten. Met de 2019 versie werk je gewoon productiever. De vertrouwde functies die je kent van andere MS Office programma's besparen je zowel tijd als moeite. Je kunt Microsoft Project 2019 Professional bij ons kopen voor een lage prijs. Het product staat je onmiddellijk na aankoop als download ter beschikking. Je activeert het met de productsleutel die je per e-mail van ons ontvangt.

Krachtig en flexibel dankzij Project 2019 Professional van MS

Flexibel en eenvoudig zijn de recepten voor succes van de applicatie. De Project-planningsmodule is gebaseerd op gebruiksvriendelijk Excel en maakt een door de gebruiker geoptimaliseerde planning mogelijk. De geheel nieuwe en visueel verbeterde tijdschaalweergave geeft taken, fasen en mijlpalen sneller en indrukwekkender weer. Ook de verbeterde kleurenpaletten en nieuwe teksteffecten dragen daartoe bij. Microsoft Project 2019 Professional kopen betekent ook efficiënter werken als team.

Koop Microsoft Project 2019 Professional online

Koop Project 2019 in de Professionele versie bij ons online en tegen een aantrekkelijke prijs. De software van Microsoft is direct na aankoop via een link te downloaden. Na ontvangst van de betalingsprijs ontvang je de productsleutel per e-mail. Maak je projecten efficiënter en koop de professionele versie van Project 2019.

Als opmerking: Deze versie van Microsoft Project Professional werkt alleen op Windows 10, oudere versies van het besturingssysteem worden niet langer ondersteund.

Systeemeisen voor Microsoft Project 2019 Professional

Besturingssysteem:
Windows 10
Geheugen:
minstens 2 GB RAM
Harde schijf:
minstens 3 GB beschikbare schijfruimte
Beeldscherm:
minstens 1.280 * 800 pixel resolutie
Grafische kaart:
DirectX 10 ondersteuning vereist voor GPU-versnelde interface
Browser:
huidige versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox of Microsoft Edge

Verdere links naar "Microsoft Project 2019 Professional | für Windows | Retail"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken