Microsoft Visio 2019 Standaard | voor Windows | Retail

81% GESPART
Microsoft Visio 2019 Standaard | voor Windows | Retail
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 35,95 * € 189,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101673
  • Microsoft
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Visio 2019 Standaard | voor Windows | Retail"

Koop Microsoft Visio 2019 Standard en visualiseer complexe gegevens op een begrijpelijke manier

Microsoft Visio 2019 Standard is een uitgebreid grafiekgereedschap waarmee je zelfs complexe gegevens gemakkelijk kunt visualiseren. Het kan gebouwd worden op bestaande gegevens, zoals uit een Excel spreadsheet. Met zijn Office-achtige gebruikersinterface maakt Microsoft Visio 2019 Standard een snelle start mogelijk en is het een ontlastende software voor particulieren, freelancers en zelfstandigen.

Visio 2019 Standard: sjablonen, vormen en sjablonen voor snelle resultaten

Als je Microsoft Visio 2019 Standard koopt, kun je in korte tijd professionele diagrammen maken met behulp van kant-en-klare sjablonen en vormen. Sobere cijfers en vernieuwende ideeën kunnen in een paar stappen indrukwekkend gevisualiseerd en begrijpelijk gepresenteerd worden. Met de software koop je een veelzijdig gereedschap voor het maken van database visualisaties, organisatiediagrammen, netwerk diagrammen, stroomdiagrammen en andere universele diagrammen. De licentiesleutel, ook wel productsleutel of activeringssleutel genoemd, kun je goedkoop via onze shop kopen en maakt de weg vrij om Visio 2019 Standard te downloaden. Je kunt dan meteen profiteren van de indrukwekkende voordelen van de software en o.a. kaarten en workflows maken. Met het programma kun je brainstormen, marketing, foutenstructuuranalyse en werkstroomdiagrammen modelleren en het is dus veelzijdig. In de particuliere sector worden de sterke punten van het programma vaak gebruikt om een stamboom op te zetten. Administraties en commerciële ondernemingen gebruiken Visio 2019 Standard met enthousiasme voor de professionele weergave van zowel werkstromen als organisatiestructuren.

Koop Microsoft Visio 2019 Standaard en werk flexibel in een team

De software bevordert teamwork en maakt het mogelijk om direct in Visio commentaar toe te voegen en te beantwoorden. De in-app opmerkingen kunnen aan specifieke formulieren gekoppeld worden en laten toe tijdig rekening te houden met feedback van werknemers, klanten of leveranciers. Als je Microsoft Visio 2019 Standard online koopt, kunnen diagrammen gedeeld worden via beveiligde online opslagplaatsen, zoals OneDrive for Business en SharePoint, die apart verkrijgbaar zijn. Vormen in bestaande diagrammen kunnen gemakkelijk veranderd worden zonder vormverbindingen te verliezen of de layout te beïnvloeden. Het geïnvesteerde werk blijft dus behouden, ook al wordt het uiterlijk veranderd. De uitgebreide hulpmiddelen van Microsoft kunnen onmiddellijk gebruikt worden nadat je een productcode gekocht en vervolgens gedownload hebt.

Koop Microsoft Visio 2019 Standard en profiteer van belangrijke verbeteringen

Met Microsoft Visio 2019 Standard koop je een versie die, in tegenstelling tot zijn voorganger, uitgebreide AutoCad ondersteuning biedt. De prestaties bij het overlappen van CAD bestanden met vormen is aanzienlijk verbeterd. De nieuwe wireframe diagrammen voor websites zijn optimaal voor blauwdrukken en ruwe ontwerpschetsen. Alle voordelen kunnen gebruikt worden na een gunstige aankoop in onze winkel.

Systeemeisen voor Microsoft Visio Standard 2019

Besturingssysteem:
Windows 10 en Windows 10S

Werkgeheugen:
minstens 2 GB RAM beschikbaar

Harde schijf:
minstens 3 GB beschikbare ruimte

Scherm:
met een resolutie van minstens 1.024 * 768 pixels

Grafische kaart:
DirectX 10 ondersteuning vereist voor GPU-versnelde interface

Browser:
huidige versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox of Microsoft Edge

.NET versie:
onbekend

Verdere links naar "Microsoft Visio 2019 Standaard | voor Windows | Retail"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken