Microsoft Office 2016 Home and Business | für Windows - Detailhandel

53% GESPART
Microsoft Office 2016 Home and Business | für Windows - Detailhandel
Microsoft Office 2016 Home and Business | für Windows - Detailhandel
   
 • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 51,95 * € 109,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101440
  • Microsoft
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
  amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
  Productinformatie "Microsoft Office 2016 Home and Business | für Windows - Detailhandel"

  Koop Office 2016 Home and Business en gebruik de ideale alles-in-één oplossing

  Microsoft Office 2016 Home and Business combineert beproefde functies met nieuwe en verbeterde functies en is de ideale alles-in-één oplossing voor privégebruikers en bedrijven. De bekende programma's Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook zitten in het Office pakket. Van tekstverwerking, spreadsheets en presentaties tot e-mail en contactbeheer, in alle softwarebehoeften is voorzien. Vergeleken met de vorige versie maakt de geoptimaliseerde interface indruk met een overtuigende helderheid.

  Koop een sleutel voor Office 2016 Home and Business voor een lage prijs en gebruik intelligente assistenten

  Als je Office 2016 Home en Business koopt, zijn er nieuwe intelligente assistenten en automatiseringen beschikbaar om je te helpen de vele taken professioneel onder de knie te krijgen. Beelden kunnen nu veel gemakkelijker geïntegreerd worden, omdat de software automatisch detecteert of het beeld gedraaid is en het dienovereenkomstig aanpast. De nieuwe zoekassistent boven in het scherm biedt snel en onmiddellijk hulp. De assistent begrijpt ook spreektaal geformuleerde zinnen. De nieuwe functies maken het gebruik van de gewaardeerde kantoortoepassingen gemakkelijker en de talrijke kleine optimalisaties voor dagelijkse taken zijn een echte verademing. Met Office 2016 Home and Business bereik je indrukwekkende resultaten in slechts een paar stappen nadat je het gekocht hebt.

  Een geschikte oplossing voor elke taak: Koop Office 2016 Thuis en Zakelijk

  Met de sleutel, die je in een paar stappen in onze winkel kunt kopen, kun je na de download het wijdverbreide en populaire tekstverwerkingsprogramma Word activeren. Met dit programma kunnen moeiteloos documenten met een aantrekkelijk ontwerp gemaakt worden. Of het nu gaat om een opzeggingsbrief, uitnodigingen, zakelijke correspondentie of zelfs een heel boek, de uitgebreide bewerkings- en vormgevingsmogelijkheden staan garant voor indrukwekkende resultaten.

  Met Excel kun je zelfs complexe gegevens en tabellen intuïtief analyseren en visualiseren. Van eenvoudige totalen tot complexe vlootanalyse, alle problemen kunnen professioneel opgelost worden. De nieuw geïntegreerde voorspellingsfunctie maakt een blik op toekomstige ontwikkelingen mogelijk.

  Microsoft Office 2016 Home and Business bevat ook PowerPoint, de ideale software voor het maken van aansprekende presentaties. Door te netwerken met de cloud dienst OneDrive kunnen presentaties zelfs in een team gemaakt worden. In het bedrijfsleven kan het uitgebreide hulpmiddel soms gebruikt worden om bedrijfsresultaten te visualiseren.

  Het in HB 2016 opgenomen Outlook is een uitgebreid hulpmiddel voor het professioneel beheren van e-mail accounts. Dankzij de duidelijke mappenstructuren kunnen e-mails snel gevonden en doorgestuurd worden. Takenlijsten en de handige afsprakenkalender ronden dit krachtige programma af.
  Na aankoop is ook OneNote beschikbaar. Dit digitale notitieboek kan vanaf elke plaats gemaakt en bijgehouden worden. Websites en links kunnen zonder problemen aan de notities toegevoegd worden. Bovendien kunnen foto's, video's en tabellen geïntegreerd worden.

  Koop Office 2016 Home en Business en werk van overal

  Een bijzondere vernieuwing is de uitgebreide netwerkverbinding met het cloud systeem OneDrive. Als je Office 2016 Home and Business koopt, heb je altijd toegang tot je gegevens, waar je ook bent. De gegevens kunnen met andere gebruikers gedeeld worden om ze gezamenlijk te bewerken. Het in real time bijwerken van documenten garandeert een efficiënte en vlotte samenwerking tussen de deelnemers. Microsoft Office 2016 Home and Business biedt een volledige 15 GB opslagvolume voor je gegevens als je het cloud systeem gebruikt. De opgeruimde, gestructureerde vormgeving en de gebruiksvriendelijke interface zijn meteen overtuigend. Als je Office 2016 Home and Business wilt kopen, kun je de sleutel voor de productactivering voor een lage prijs in onze winkel kopen en profiteren van de talloze voordelen.

  Systeemeisen voor Microsoft Office 2016 Home and Business

  Processor: 1 gigahertz (GHz) of sneller, 32-bit (x86) - of 64-bit (x64)
  Besturingssystemen: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2016
  Geheugen: ten minste 2GB RAM
  Harde schijf: ten minste 3GB beschikbare ruimte
  (neem contact op met de fabrikant voor meer gedetailleerde informatie)

  Gegarandeerd snelle levering!

  Mocht het artikel korte tijd niet op voorraad zijn, dan leveren we je een versie van hogere kwaliteit om zo snel mogelijk te kunnen leveren!
  Dit geeft je de volgende voordelen:

  Naleving van de levertijd
  Extra toepassingsprogramma's voor dezelfde prijs
  Hogere versie zonder extra kosten

  Opmerking:

  Heb je het product al geïnstalleerd en wil je het alleen activeren? Let op: De activeringssleutel moet overeenkomen met het installatiebestand! Er zijn verschillende versies van de software, dus het kan nodig zijn het programma opnieuw te installeren en te activeren met onze versie. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op om complicaties te voorkomen.

  Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Home and Business | für Windows - Detailhandel"
  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

  zo simpel is het:


  KOPEN
  Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

  DOWNLOADEN
  Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

  INSTALLEREN
  Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


  Laatst bekeken