Microsoft Office 2016 Standaard | voor Windows 1 - 5 apparaten

55% GESPART
Microsoft Office 2016 Standaard | voor Windows 1 - 5 apparaten
Microsoft Office 2016 Standaard | voor Windows 1 - 5 apparaten
   
 • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 57,95 * € 129,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

Kies het aantal activeringen:

 • LS-101485
 • Microsoft
 • Afhankelijk van de keuze
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Office 2016 Standaard | voor Windows 1 - 5 apparaten"

Office 2016 standaard goedkoop kopen

In het dagelijkse kantoorleven moeten verschillende taken in korte tijd afgehandeld worden: Brieven schrijven, e-mails versturen, rapporten maken en gegevens verzamelen en analyseren. Het Office pakket van Microsoft biedt het juiste programma voor elke taak. Bovendien zijn alle toepassingen compatibel met elkaar en kunnen ze in een netwerk worden opgenomen. Je krijgt alleen ondersteuning en updates van één fabrikant en hebt niet te maken met de verschillende voorwaarden en specificaties van verschillende leveranciers. Zo blijft je inspanning slank, je kosten laag en je manier van werken efficiënt en toekomstgericht.

Werk efficiënt en kostenbewust met Microsoft Office 2016 Standaard

Ben je op zoek naar een innovatief kantoorpakket dat je alle belangrijke programma's in hoge kwaliteit biedt? Dan heb je met Office 2016 Standard van Microsoft een functionele software gevonden die je dagelijkse kantoorleven efficiënt organiseert. De standaardversie van Office 2016 bevat:

 • het tekstverwerkingsprogramma Word
 • de spreadsheet software Excel
 • het digitale notitieboek OneNote
 • de presentatiesoftware PowerPoint
 • de e-mail dienst Outlook
 • de uitgevers software Publisher

Met deze programma's kun je de belangrijkste taken op je kantoor moeiteloos en efficiënt uitvoeren: formulierbrieven samenstellen, spreadsheets maken en beheren, presentaties maken, e-mails versturen, belangrijke notities digitaal noteren en je agenda digitaal bijhouden. Het e-mailprogramma Outlook biedt ook de mogelijkheid om je afspraken, taken en contacten te beheren.

Gebruiksvriendelijk en intuïtief in gebruik: Office Standard 2016

Of je de kantoorsoftware nu voor het eerst koopt of overstapt van een andere versie: De software biedt een gebruikersvriendelijke interface en is voorzien van herziene en uitgebreide helpfuncties in vergelijking met vorige versies. De Office versie 2016 biedt ook nog meer mogelijkheden om te netwerken met de Microsoft OneDrive cloud. Dit ondersteunt het samenwerken in een team, ongeacht waar de individuele medewerkers zich op dat moment bevinden. De bediening is intuïtief en je beweegt soepel tussen de afzonderlijke toepassingen. Je activeert de afzonderlijke functies met slechts één klik. Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen en prijzen bij aankoop. Behalve diverse kantoortoepassingen vind je er ook besturingssystemen, servers, virusbeschermingsprogramma's, gereedschap en speciale toepassingen voor kantoor en financiën.

Werk toekomstgericht en zonder grenzen met Standaard Office 2016

De Noord-Amerikaanse wereldmarktleider had bij de ontwikkeling van deze versie van zijn kantoorsoftware niet alleen desktop PC's in gedachten, maar ontwierp de toepassing ook voor gebruik als universele app in de mobiele sector, naast Mac en PC. Samen met de verbeterde netwerken met OneDrive wordt het werken met verschillende eindapparaten nog gemakkelijker en naadlozer. Gebruik de kantoorsoftware of je nu in het bedrijf bent of in je thuiskantoor.

Gemakkelijk downloaden en activeren

Koop je kantoorsoftware in de standaard versie eenvoudig, snel en zonder extra kosten. Je ontvangt de sleutel om de software digitaal te activeren vrij van verzendkosten na ontvangst van betaling. Als je de toepassing hebt gekozen, kun je de software meteen na aankoop downloaden. De definitieve vrijgave voor volledig gebruik vindt plaats na ontvangst van de betaling door toezending van de activeringssleutel.

Systeemeisen voor Microsoft Office 2016 Standard

Processor: 1 gigahertz (GHz) of sneller, 32-bit (x86) - of 64-bit (x64)
Besturingssystemen: Wimdwos 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2016
Geheugen: minstens 2GB RAM
Harde schijfruimte: minstens 3GB beschikbare ruimte
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

Gegarandeerd snelle levering!

Mocht het artikel korte tijd niet op voorraad zijn, dan leveren we je een versie van hogere kwaliteit om zo snel mogelijk te kunnen leveren!
Dit geeft je de volgende voordelen:

Naleving van de levertijd
Extra toepassingsprogramma's voor dezelfde prijs
Hogere versie zonder extra kosten

Opmerking:

Heb je het product al geïnstalleerd en wil je het alleen activeren? Let op: De activeringssleutel moet overeenkomen met het installatiebestand! Er zijn verschillende versies van de software, dus het kan nodig zijn het programma opnieuw te installeren en te activeren met onze versie. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op om complicaties te voorkomen.

Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Standaard | voor Windows 1 - 5 apparaten"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken