Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Mac | Accountgebunden

34% GESPART
Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Mac | Accountgebunden
Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Mac | Accountgebunden
   
 • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 98,95 * € 149,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101462
  • Microsoft
  • 1 Mac
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • Wereldwijd
  • E-mail
  • Word
   Excel
   PowerPoint
   OneNote
   Outlook
  amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
  Productinformatie "Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Mac | Accountgebunden"

  Koop Office 2019 Home and Business MAC en gebruik een efficiënte alles-in-één oplossing

  Microsoft Office 2019 Home and Business MAC is het account-gebaseerde kantoorpakket voor zelfstandigen, freelancers en privégebruikers. Met deze versie komen de sterke punten van Word, Excel, PowerPoint en Outlook ook tot hun recht op Apple computers met een actuele versie van MacOS. Er zijn veel redenen om Office 2019 Home and Business MAC te kopen. Microsoft heeft het beproefde verrijkt met nieuwe en verbeterde functies. Of het nu gaat om tekstverwerking, presentaties, spreadsheets of handig beheer van e-mail en contacten, als je Office 2019 Home and Business MAC koopt, krijg je een account-gebaseerd pakket voor een breed scala aan taken.

  Koop een sleutel voor Office 2019 Home and Business MAC voor een lage prijs en werk effectief in een vertrouwde omgeving

  De gebruikersinterface is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de vertrouwde macOS vormgeving, zodat Apple fans zich meteen thuis zullen voelen. Als je Microsoft Office 2019 Home and Business MAC koopt, zijn er verbeterde kleurenfuncties beschikbaar in vergelijking met zijn voorganger, zoals de zwervende potloodhouder, drukgevoeligheid en kanteleffecten. Na het downloaden van de software kun je verbeterde gebruikershulpen verwachten die het werken comfortabeler maken. Pages, Numbers en Keynote zijn degelijke boordgereedschappen voor de Mac, maar Office 2019 Home and Business MAC biedt meer uitgebreide functies om het werk te doen dat gedaan moet worden.

  Een geschikte oplossing voor elke taak: Koop Office 2019 Home en Business MAC

  Met de veelgebruikte en populaire tekstverwerker Word kun je moeiteloos documenten maken met een boeiende vormgeving. Of het nu gaat om uitnodigingen, zakelijke correspondentie, ontslagbrieven of een compleet boek, met de uitgebreide bewerkings- en ontwerpmogelijkheden kun je indrukwekkende resultaten bereiken. Word bevat ook praktische vertaalfuncties.

  De sleutel, die je in een paar stappen via onze winkel kunt kopen, opent ook de uitgebreide mogelijkheden van Excel. Met deze software kunnen complexe gegevens en uitgebreide tabellen gemakkelijk geanalyseerd en gevisualiseerd worden. Van de eenvoudige vorming van een som tot de voorbereiding van bedrijfscijfers, alle taken kunnen professioneel opgelost worden. Trechter grafieken en 2D kaarten, PowerPivot uitbreidingen en PowerQuery uitbreidingen staan je na aankoop ter beschikking.

  PowerPoint is de perfecte software om indrukwekkende presentaties te maken. Door het mogelijke netwerken met de cloud dienst OneDrive kun je zelfs presentaties in een team maken. In het bedrijfsleven is PowerPoint perfect om bedrijfsresultaten op een begrijpelijke manier te presenteren. Je kunt uitgebreide zoomfuncties verwachten met de z.g. PowerPoint Morph functie.

  Office 2019 HB bevat ook Outlook, waarmee je e-mailaccounts professioneel kunt beheren. Als je Office 2019 Home and Business MAC koopt, kun je bijgewerkte contactkaarten verwachten en een gerichter inbox dan in de vorige versie.

  Koop Office 2019 Home en Business en profiteer van verschillende verbeteringen

  Als je Office 2019 Home en Business MAC koopt, kun je 3D afbeeldingen in de Office programma's integreren, die zelfs interactief verplaatst kunnen worden. Het voorwerp kan afkomstig zijn van een bestand of een online bron. In Office voor macOS kan het lint automatisch verborgen worden als dat nodig is. De commando's worden dan na een enkele klik weer getoond en zijn niet permanent in beeld. Als de donkere weergave in de systeeminstellingen van de Mac geactiveerd is, schitteren de Office programma's ook in een oogvriendelijke donkere modus. De verschillende Office bestanden kunnen samen gedeeld en bewerkt worden via OneDrive. Als je Office 2019 Home and Business MAC koopt, ben je ook optimaal toegerust voor teamwork.

  Systeemeisen voor Microsoft Office 2019 Home en Business Mac

  Processor: 1,6 gigahertz
  Besturingssystemen: Mac
  Geheugen: minstens 2GB RAM
  Harde schijf: minstens 4GB beschikbare ruimte
  Beeldscherm: minstens 1024 * 768 pixels

  Opmerking:

  Heb je het product al geïnstalleerd en wil je het alleen activeren? Let op: De activeringssleutel moet overeenkomen met het installatiebestand! Er zijn verschillende versies van de software, dus het kan nodig zijn het programma opnieuw te installeren en te activeren met onze versie. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op om complicaties te voorkomen.

  Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Mac | Accountgebunden"
  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

  zo simpel is het:


  KOPEN
  Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

  DOWNLOADEN
  Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

  INSTALLEREN
  Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


  18% GESPART
  21% GESPART
  14% GESPART
  14% GESPART
  62% GESPART
  54% GESPART
  60% GESPART
  50% GESPART
  65% GESPART
  19% GESPART
  18% GESPART
  18% GESPART
  Microsoft Excel 2021 | für Mac Microsoft Excel 2021 | für Mac
  € 59,95 * € 72,95 *
  33% GESPART
  24% GESPART
  24% GESPART
  30% GESPART
  72% GESPART
  Windows 11 Home Windows 11 Home
  € 24,95 * € 89,90 *
  24% GESPART
  18% GESPART
  62% GESPART
  Windows 10 Pro - Volumelicentie Windows 10 Pro - Volumelicentie
  € 13,95 * € 36,95 *
  54% GESPART
  45% GESPART
  55% GESPART
  62% GESPART
  Microsoft Word 2019 | voor Mac Microsoft Word 2019 | voor Mac
  € 29,95 * € 78,95 *
  63% GESPART
  62% GESPART
  50% GESPART
  67% GESPART
  62% GESPART
  60% GESPART
  Laatst bekeken