Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Windows | Accountgebunden

34% GESPART
Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Windows | Accountgebunden
Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Windows | Accountgebunden
   
 • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 98,95 * € 149,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101446
  • Microsoft
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • Wereldwijd
  • E-mail
  • Word
   Excel
   PowerPoint
   OneNote
   Outlook
  amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
  Productinformatie "Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Windows | Accountgebunden"

  Koop Office 2019 Home and Business Account-Linked voor Windows en maak gebruik van een uitgebreide collectie

  De account-gebaseerde licentie voor Microsoft Office 2019 Home en Business, die je goedkoop via onze winkel kunt kopen, is niet aan een specifiek apparaat gebonden en opent de weg naar een professioneel Office pakket dat Word, Excel, PowerPoint en Outlook omvat. De programmaverzameling is de ideale software-oplossing voor privé-gebruikers, bedrijven, overheden, studenten, leerlingen en advocatenkantoren. Omdat de gebruikersinterface grotendeels behouden is gebleven in vergelijking met de vorige versie, is de omschakeling moeiteloos. Met de programma's kun je thuis en op kantoor onder Windows in een paar stappen verschillende taken uitvoeren. Als je de account-gebaseerde sleutel voor het Office pakket tegen een gunstige prijs in onze online winkel koopt, profiteer je van talrijke nieuwe functies. Innovatieve nieuwe functies zijn vooral te vinden op het gebied van multimedia en uitgebreide netwerken.

  Voor effectief werk: Koop Office 2019 Home and Business online tegen een lage prijs

  De bijgeleverde programma's Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook bieden individuele sterke punten, ontworpen voor verschillende taken. Microsoft Word voor Windows is het professionele tekstverwerkingsprogramma waarmee je allerlei soorten inhoud kunt bewerken en van een aantrekkelijk ontwerp voorzien. Of het nu gaat om zakelijke correspondentie, papieren, mededelingen, clubverslagen of uitnodigingen, met de software oplossing kun je teksten uitgebreid verwerken. Met Excel kun je uitgebreide tabellen beheren en wiskundige opgaven oplossen. Van eenvoudige totalen tot complexe wetenschappelijke berekeningen, de functies openen nieuwe mogelijkheden. Gegevens kunnen moeiteloos gevisualiseerd worden met diagrammen. Professionele hulpmiddelen zijn ook beschikbaar voor uitgebreide analyse van informatie. Als je de account-gebaseerde sleutel voor de programma collectie online koopt, kun je indrukwekkende presentaties maken met PowerPoint. De software biedt talrijke hulpmiddelen en ontwerpsjablonen waarmee je in een paar stappen virtuele dia's kunt maken. Met het programma kun je complexe contexten op een begrijpelijke manier overbrengen. Het e-mailbeheerprogramma Outlook is het ideale centrum voor het verzenden, ontvangen, archiveren en beheren van berichten. Met de software kun je ook afspraken en taken maken en in de gaten houden.

  Koop een account-gebaseerde sleutel voor Office 2019 Home and Business voor een lage prijs en werk effectief

  De account-gebaseerde sleutel voor HB is gebonden aan een Microsoft account en niet aan een specifiek apparaat. De krachtige Microsoft Translator kan woorden en zinnen in een andere taal vertalen, zodat taalbarrières verdwijnen. In PowerPoint voor Windows kan nu een nieuwe morph overgang gebruikt worden, waarmee indrukwekkende animaties gerealiseerd kunnen worden. Nadat je de software van de server hebt gedownload, kun je gemakkelijk 3D afbeeldingen in de Office programma's gebruiken en deze voorwerpen vrij roteren en plaatsen. Je kunt het visuele effect in Word, Excel en PowerPoint verbeteren door Scalable Vector Graphics (SVG) te gebruiken met toegepaste filters. Deze afbeeldingen kunnen geschaald worden zonder kwaliteitsverlies. Daardoor zijn er bijna geen grenzen aan je creatieve vormgeving.

  Koop Office 2019 Home en Business online en verwerk gegevens uitgebreid

  Excel 2019, dat in het programmapakket zit, is uitgebreid met de nieuwe functies TEKSTKRACHT, TEKSTKRACHT en WENNS, die de mogelijkheden voor gegevensverwerking aanzienlijk uitbreiden. Moeiteloos kun je verschillende waarden vergelijken, evalueren en de verdere verwerking van de informatie bepalen. In de diagrammen biedt het spreadsheet programma nu beschrijvende kaartdiagrammen om gegevens met een geografische referentie weer te geven. Als je bijvoorbeeld de ontwikkeling van infectiecijfers in een bepaalde regio wilt visualiseren, is geen kostbare extra software nodig. Als je Home en Business uit onze winkel koopt, heb je ook de beschikking over de juiste functies voor dergelijke taken. Outlook is ook verrijkt met talrijke functies. Zo kun je bijvoorbeeld een vergadering over verschillende tijdzones heen plannen en overlappende afspraken vermijden in slechts een paar stappen. Indien nodig kan het e-mail management programma berichten hardop voorlezen terwijl je tegelijkertijd andere taken afwerkt.

  Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Thuis en Bedrijf | voor Windows | Accountgebunden"
  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

  zo simpel is het:


  KOPEN
  Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

  DOWNLOADEN
  Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

  INSTALLEREN
  Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


  63% GESPART
  Windows 10 Pro Windows 10 Pro
  € 14,95 * € 39,90 *
  27% GESPART
  13% GESPART
  Adobe Acrobat Standaard 2017 Adobe Acrobat Standaard 2017
  € 198,95 * € 229,90 *
  18% GESPART
  14% GESPART
  24% GESPART
  60% GESPART
  Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
  € 89,95 * € 224,95 *
  30% GESPART
  45% GESPART
  59% GESPART
  Microsoft Excel 2019 | für Mac Microsoft Excel 2019 | für Mac
  € 29,95 * € 72,95 *
  59% GESPART
  50% GESPART
  62% GESPART
  63% GESPART
  Windows 10 Pro Windows 10 Pro
  € 14,95 * € 39,90 *
  65% GESPART
  72% GESPART
  83% GESPART
  Windows 10 Home N Windows 10 Home N
  € 14,95 * € 89,90 *
  82% GESPART
  Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
  € 15,95 * € 89,90 *
  25% GESPART
  58% GESPART
  Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
  € 159,95 * € 379,95 *
  73% GESPART
  19% GESPART
  50% GESPART
  47% GESPART
  Windows 11 N Enterprise Windows 11 N Enterprise
  € 79,95 * € 149,95 *
  23% GESPART
  WinZip 26 Standaard WinZip 26 Standaard
  € 53,90 * € 69,95 *
  18% GESPART
  18% GESPART
  Laatst bekeken