Microsoft Office 365 Single | voor PC/Mac/Mobiele Apparaten

38% GESPART
Microsoft Office 365 Single | voor PC/Mac/Mobiele Apparaten
Microsoft Office 365 Single | voor PC/Mac/Mobiele Apparaten
   
 • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 49,95 * € 79,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

Verzendmethode

  • LS-102511
  • Microsoft
  • 5 apparaten | 1 gebruiker
  • 1 jaar
  • Alle talen
  • Europa
  • E-mail
  • Word
   Excel
   PowerPoint
   OneNote
   Outlook
   Uitgever
   Access
   OneDrive
  amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
  Productinformatie "Microsoft Office 365 Single | voor PC/Mac/Mobiele Apparaten"

  Koop Microsoft Office 365 Single online en gebruik de nieuwste software

  Met een Microsoft Office 365 Single Key kun je altijd de nieuwste versie van de professionele en gebruiksvriendelijke Office toepassingen gebruiken. Het maakt niet uit of je een Windows PC of een Mac gebruikt. Microsoft Office 365 Single is in de eerste plaats gericht op particuliere gebruikers, studenten, scholieren, zelfstandigen en freelancers. Als onderdeel van het abonnement krijg je doorlopend de nieuwste functies, zodat je kunt profiteren van de voortdurende verdere ontwikkelingen van de fabrikant. Evenzo krijg je de nieuwste beveiligingsupdates. Als je Microsoft Office 365 Single voor een lage prijs koopt, kun je het tekstverwerkingsprogramma Word, de spreadsheetsoftware Excel, het presentatieprogramma PowerPoint, het e-mailbeheerprogramma Outlook en het digitale notitieblok OneNote gebruiken. Als je een Windows computer hebt, kun je ook de uitgeversoftware Publisher en de databasetoepassing Access gebruiken.

  Koop Microsoft Office 365 Single online en gebruik talloze apps

  Met de Microsoft Office 365 Single Key kun je Word gebruiken om teksten van elke grootte en soort te maken. Je kunt de inhoud naar eigen inzicht vormgeven met verschillende voorwerpen, zoals grafieken en tabellen. Als je de licentie voor Microsoft Office 365 Single goedkoop via onze shop koopt, kun je Excel gebruiken om verschillende berekeningen uit te voeren en de resultaten met diagrammen te visualiseren. Met PowerPoint kun je handig presentaties maken die zowel op school, op de universiteit als op kantoor gebruikt kunnen worden om allerlei soorten informatie te presenteren. Met Outlook kun je e-mails ontvangen, verzenden, doorsturen, beheren en archiveren. Je kunt de veelzijdige software echter ook gebruiken om agenda's, contacten en taken te beheren. Met het digitale notitieboek OneNote kun je snel uiteenlopende informatie noteren. Professionele databasetoepassingen kunnen gemaakt worden met Access voor Windows. Publisher voor Windows biedt talrijke functies voor het maken van indrukwekkende publicaties, zoals brochures en flyers.

  Koop Office 365 Single online en gebruik de Microsoft Editor

  Met de krachtige Microsoft Editor, die niet in de klassieke Office pakketten zit, kun je ook buiten de Office programma's om een handige grammatica- en spellingscontrole gebruiken. Maar de functies van de intelligente schrijfassistent gaan veel verder. De software helpt de schrijfstijl te perfectioneren met suggesties en kan zelfs onjuiste aanhalingstekens, onnodige komma's en ongepaste spatiëring tussen zinnen herkennen. Als je de Microsoft Office 365 Single Key goedkoop via onze winkel koopt, zal de Microsoft editor je ook wijzen op onjuist woordgebruik en dubbele negatieven. Of het nu om een e-mail, document of internet posting gaat, de kwaliteit van teksten bereikt een nieuw niveau.

  Voor grote flexibiliteit: koop Microsoft Office 365 Single online

  De gebruiker kan de talloze apps op tot 5 apparaten gebruiken, waarbij hij profiteert van de uitgebreide compatibiliteit met Windows, macOS, iPadOS, iOS en Android. Met de Microsoft Office 365 Single Key krijg je dus een hoge mate van flexibiliteit en kun je werken waar je ook bent. Als onderdeel van het abonnement krijg je 1 terabyte aan OneDrive cloudopslag voor het snel en gemakkelijk opslaan van bestanden. Als je de licentie voor Microsoft Office 365 Single voor een lage prijs koopt, kun je de in de cloud opgeslagen gegevens moeiteloos met andere gebruikers delen en er in een team aan werken. Of het nu Mac of Windows is, alle programma's maken indruk met intuïtieve gebruiksvriendelijkheid en een duidelijke gebruikersinterface.

  Koop Office 365 Single online en gebruik AI-ondersteunde creatieve gereedschappen

  In tegenstelling tot de klassieke Office pakketten kun je AI-ondersteunde creatieve gereedschappen gebruiken die werkprocessen nog eenvoudiger en minder ingewikkeld maken. Naast een CV assistent is de PowerPoint Presenter Coach een van de hulpmiddelen. De Presenter Coach helpt bij het perfectioneren van het geven van presentaties en analyseert daartoe de proefafleveringen van de gebruiker. De kwaliteit van de presentatie wordt voortdurend verbeterd door middel van een verslag met statistieken en aanvullende suggesties voor verbetering. Als je de licentie voor Office 365 Single voor een lage prijs via onze winkel koopt, profiteer je van onbeperkte technische ondersteuning. Dit betekent dat je zonder extra kosten doelgerichte hulp per telefoon of chat krijgt.

  Voor een hoge mate van beveiliging: koop Microsoft Office 365 Single goedkoop

  Tal van functionaliteiten zijn ontworpen om de veiligheid te verhogen. Dit omvat een verbeterde beveiliging van OneDrive. De geïntegreerde ransomware detectie beschermt je gegevens tegen ongeoorloofde toegang. Als je online via onze winkel een licentie voor Microsoft Office 365 Single koopt, kun je de beveiliging verder verhogen via een identiteitscontrole in twee fasen. Met Outlook.com profiteer je van effectieve berichtversleuteling. Het abonnement omvat 60 Skype belminuten per maand, die ook gebruikt kunnen worden voor gesprekken naar vaste en mobiele nummers. Met de Microsoft Office 365 Single Key ben je dus uitgebreid voorbereid op een breed scala aan taken.

  Systeemeisen:

  Computer en processor
  Windows besturingssysteem: 1.6 GHz of sneller (dual core)
  macOS: Intel processor

  Werkgeheugen
  Windows besturingssysteem: 4 GB RAM, 2 GB RAM (32 bit)
  macOS: 4 GB RAM

  Harde schijf
  Windows besturingssysteem: 4 GB beschikbare schijfruimte
  macOS: 10 GB beschikbare schijfruimte in het harde-schijfformaat HFS+ (ook bekend als Mac OS Extended) of APFS. Na verloop van tijd kan door updates extra opslagruimte nodig zijn.

  Scherm
  Windows besturingssysteem: resolutie van 1.280 x 768 pixels (32-bit vereist hardwareversnelde rendering van minstens 4K)
  macOS: resolutie van 1.280 x 800 pixels
  Web apps hebben dezelfde minimale resolutie nodig als het besturingssysteem waarop ze draaien.
  Apps die binnen Microsoft Teams draaien zullen de Teams minimum resolutie aannemen.

  De minimum resolutie veronderstelt dat zoom, DPI instellingen en tekstschaling ingesteld zijn op 100 %. Als de waarde niet 100 % is, moet de minimum resolutie overeenkomstig geschaald worden. Voorbeeld: Als de Windows weergave-instelling "Schalen en schikken" op 200% staat op je Surface Book met een fysiek beeldscherm van 3.000 x 2.000 pixels, dan zou Office een logische beeldschermresolutie herkennen van 1.500 x 1.000, en daarmee voldoen aan de minimumeis van 1.280 x 768.

  Grafische kaart
  Windows OS: Voor grafische hardwareversnelling is DirectX 9 of hoger met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10 nodig (of WDDM 1.3 of hoger voor Windows 10 Fall Creators Update).
  macOS: Geen grafische kaart vereisten

  Besturingssysteem
  Windows besturingssysteem: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows Server 2019, Windows Server 2016
  macOS: Een van de drie nieuwste versies van macOS. Als er een nieuwe grote versie uitkomt, worden de huidige macOS versie en de twee vorige versies.

  Mobiele apps

  VoorWindows 
  Office Mobile apps (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) moet een ondersteunde versie van Windows 10 Mobile draaien op een ondersteund apparaat .

  iOS 
  Office voor iPad® en iPhone® (inclusief Outlook voor iOS) wordt ondersteund op de laatste twee versies van iOS en iPadOS. Als een nieuwe iOS of iPadOS versie uitkomt, wordt dat een van de twee nieuwste versies van het besturingssysteem. Office wordt dan ondersteund onder deze en de vorige versie van iOS of iPadOS.

  Android 
  Office voor Android (inclusief Outlook voor Android) kan geïnstalleerd worden op tablets en smartphones met elke ondersteunde Android versie en met een ARM-gebaseerde of Intel x86 processor. Vanaf 1 juli 2019 is de ondersteuning beperkt tot de laatste vier grote versies van Android.
  De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan variëren op oudere systemen. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk besturingssysteem dat hierboven staat.

  Verdere links naar "Microsoft Office 365 Single | voor PC/Mac/Mobiele Apparaten"
  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

  zo simpel is het:


  KOPEN
  Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

  DOWNLOADEN
  Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

  INSTALLEREN
  Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


  63% GESPART
  Windows 10 Pro Windows 10 Pro
  € 14,95 * € 39,90 *
  72% GESPART
  Windows 11 Home Windows 11 Home
  € 24,95 * € 89,90 *
  67% GESPART
  Windows 11 Pro Windows 11 Pro
  € 29,95 * € 89,90 *
  43% GESPART
  G Data Totale Beveiliging 2022 G Data Totale Beveiliging 2022
  vanaf € 20,90 * € 36,90 *
  42% GESPART
  Bitdefender Total Security 2022 Bitdefender Total Security 2022
  vanaf € 37,95 * € 64,99 *
  70% GESPART
  Kaspersky Internet Beveiliging 2022 Kaspersky Internet Beveiliging 2022
  vanaf € 14,90 * € 49,90 *
  53% GESPART
  29% GESPART
  McAfee LiveSafe 2021 | Onbeperkt Geräte McAfee LiveSafe 2021 | Onbeperkt Geräte
  vanaf € 31,95 * € 44,90 *
  70% GESPART
  Kaspersky Totale Beveiliging 2021 Kaspersky Totale Beveiliging 2021
  vanaf € 26,90 * € 89,90 *
  67% GESPART
  McAfee Internet Security 2022 McAfee Internet Security 2022
  vanaf € 5,95 * € 17,95 *
  50% GESPART
  Kaspersky Totale Beveiliging 2022 Kaspersky Totale Beveiliging 2022
  vanaf € 19,90 * € 39,90 *
  69% GESPART
  McAfee Total Protection 2022 McAfee Total Protection 2022
  vanaf € 5,95 * € 18,95 *
  32% GESPART
  NordVPN Premium voor 6 apparaten NordVPN Premium voor 6 apparaten
  vanaf € 67,90 * € 99,95 *
  25% GESPART
  Surfshark VPN Surfshark VPN
  vanaf € 59,95 * € 79,95 *
  48% GESPART
  Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
  vanaf € 12,95 * € 24,95 *
  14% GESPART
  50% GESPART
  50% GESPART
  Norton Security 3.0 | 2022 Norton Security 3.0 | 2022
  vanaf € 14,90 * € 29,90 *
  13% GESPART
  Malwarebytes Premium 2022 | voor Windows Malwarebytes Premium 2022 | voor Windows
  vanaf € 34,95 * € 39,99 *
  75% GESPART
  BullGuard Internet Security 2022 BullGuard Internet Security 2022
  vanaf € 4,90 * € 19,99 *
  71% GESPART
  49% GESPART
  VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
  € 111,95 * € 219,95 *
  42% GESPART
  40% GESPART
  16% GESPART
  83% GESPART
  52% GESPART
  Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
  vanaf € 11,95 * € 24,95 *
  70% GESPART
  Kaspersky Internet Beveiliging 2021 Kaspersky Internet Beveiliging 2021
  vanaf € 23,90 * € 79,90 *
  52% GESPART
  Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Windows 10 Enterprise LTSC 2019
  € 109,95 * € 229,90 *
  18% GESPART
  67% GESPART
  Windows 11 Pro Windows 11 Pro
  € 29,95 * € 89,90 *
  14% GESPART
  72% GESPART
  Windows 11 Home Windows 11 Home
  € 24,95 * € 89,90 *
  18% GESPART
  22% GESPART
  Microsoft Office 365 Enterprise E3 Microsoft Office 365 Enterprise E3
  vanaf € 1.869,95 * € 2.399,95 *
  21% GESPART
  14% GESPART
  12% GESPART
  62% GESPART
  65% GESPART
  72% GESPART
  50% GESPART
  16% GESPART
  Microsoft Office 365 Enterprise E1 Microsoft Office 365 Enterprise E1
  € 118,95 * € 140,90 *
  45% GESPART
  63% GESPART
  Windows 10 Pro Windows 10 Pro
  € 14,95 * € 39,90 *
  19% GESPART
  69% GESPART
  McAfee Total Protection 2022 McAfee Total Protection 2022
  vanaf € 5,95 * € 18,95 *
  43% GESPART
  G Data Totale Beveiliging 2022 G Data Totale Beveiliging 2022
  vanaf € 20,90 * € 36,90 *
  33% GESPART
  55% GESPART
  Laatst bekeken