Microsoft Office 2019 Professional Plus | voor Windows 1 - 5 apparaten

45% GESPART
Microsoft Office 2019 Professional Plus | voor Windows 1 - 5 apparaten
Microsoft Office 2019 Professional Plus | voor Windows 1 - 5 apparaten
   
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 81,95 * € 149,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

Kies het aantal activeringen:

  • LS-101458
  • Microsoft
  • Afhankelijk van de keuze
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Office 2019 Professional Plus | voor Windows 1 - 5 apparaten"

De kantoorsoftware voor professioneel gebruik - Office 2019 Professional Plus kopen

Microsoft levert zijn bekende kantoorsoftware Office in verschillende varianten. De 2019 versie is verkrijgbaar als Professional Plus, onder andere. Dit spel overtuigt met zijn uitgebreide mogelijkheden. Pro is dus geschikt voor alle gebruikers die meer van hun software verwachten naast de dagelijkse kantoortaken.

Het uitgebreide kantoorpakket - Professional Plus is geschikt voor deze doelgroepen

Met Office 2019 PP koop je het complete pakket van de suite. Je activeert alle programma's die tot de Office familie behoren als je Office 2019 Professional Plus bij ons bestelt. Je hebt dan binnen korte tijd de softwareverzameling op je computer staan via de laaggeprijsde sleutel en de download. Met zijn brede scala aan mogelijkheden is Professional Plus ontworpen voor alle gebruikers. Particuliere gebruikers, studenten zowel als zelfstandigen en bedrijven krijgen alle functies die met de software van Microsoft mogelijk zijn. Je kunt allerlei soorten teksten professioneel schrijven en de spreadsheet is geschikt voor wiskundige taken en ook voor het maken van statistieken. Bovendien kunnen databases gemaakt worden, presentaties gemaakt en afspraken beheerd.

Wat Office 2019 Professional Plus kan doen

Office 2019 PP bestaat uit een groot aantal afzonderlijke programma's, elk ontworpen voor verschillende taken. Met in totaal zes afzonderlijke programma's ben je voor vrijwel alle werkzaamheden toegerust als je Office 2019 Professional Plus koopt. Deze zes programma's, die bij PP horen, zijn Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher en Access.

Word is waarschijnlijk het meest bekende programma in het pakket. Word wordt altijd gebruikt als het om tekstverwerking gaat. Met dit programma kun je brieven schrijven, lange teksten of zelfs boeken. Het is ook mogelijk om met Word documenten in PDF formaat te maken.

Excel is verantwoordelijk voor tabellen, berekeningen en wiskundige berekeningen. Het spreadsheet programma kan zowel complexe formules als uitgebreide statistische gegevens verwerken. Een interessante functie is de mogelijkheid om gegevens via Excel te visualiseren. Zo ontstaan zinvolle en duidelijke grafieken.

Bij PowerPoint draait alles om grafiek. Dit is software voor het maken van presentaties. Zowel digitale presentaties, die met een beamer getoond worden bij bijvoorbeeld lezingen of evenementen, als sjablonen voor gedrukte flyers en dergelijk drukwerk kunnen met PowerPoint gemaakt worden.

Outlook is Microsofts oplossing voor het beheren van berichten, afspraken agenda's en contacten. Het programma maakt de import van mails mogelijk, zodat ze ook offline gelezen en gearchiveerd kunnen worden. Synchronisatie is ook mogelijk. Op deze manier zijn de eigen gegevens onafhankelijk van een bepaald systeem.

Publisher is ook beschikbaar in de Pro versie van Office. Dit programma is speciaal ontworpen voor het ontwerpen van publicaties, e-mail koppen of presentaties. De visuele gebruikersinterface is intuïtief en maakt het mogelijk om ook zonder veel ervaring aansprekende resultaten te verkrijgen.

Met Access heeft dit kantoorpakket ook software voor het beheren, maken en importeren van databases. Dit is vooral nuttig in het dagelijkse zakenleven, maar er zijn beslist ook interessante mogelijkheden voor gebruik in de privésfeer.

Wat is er nieuw als je Office 2019 Professional Plus koopt

Met Professional Plus 2019 koop je een versie die verschillende updates heeft in het bereik van functies ten opzichte van zijn voorganger. In Access is het nu mogelijk om gegevens direct in grafieken te visualiseren. Er zijn ook nieuwe gegevenssoorten toegevoegd, die nog meer keuze geven bij het definiëren van gegevens. In Publisher kunnen taken nu aan elkaar gekoppeld worden, wat duidelijkheid verschaft. Bovendien bestaan er nu sjablonen voor organigrammen en brainstorms, wat creatief werken zonder veel voorbereiding mogelijk maakt.

Systeemeisen voor Microsoft Office 2019 Professional Plus

Processor: 1,6 gigahertz (GHz) of sneller, 32-bit (x86) - of 64-bit (x64)
Besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019 (andere Windows versies worden niet ondersteund)
Geheugen: ten minste 2GB RAM
Harde schijf: ten minste 4GB beschikbare ruimte
Scherm: ten minste 1024 * 768 pixels
Browser: huidige versies van Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari of Microsoft Edge
.NET versie:.NET versie 3.5 of hoger
(neem contact op met de verkoper voor meer gedetailleerde informatie)

Opmerking:

Heb je het product al geïnstalleerd en wil je het alleen activeren? Let op: De activeringssleutel moet overeenkomen met het installatiebestand! Er zijn verschillende versies van de software, dus het kan nodig zijn het programma opnieuw te installeren en te activeren met onze versie. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op om complicaties te voorkomen.

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Professional Plus | voor Windows 1 - 5 apparaten"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken