Microsoft Office 2021 Professional Plus | voor Windows 1 - 5 apparaten

30% GESPART
Microsoft Office 2021 Professional Plus | voor Windows 1 - 5 apparaten
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 159,95 * € 229,90 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

Kies het aantal activeringen:

  • LS-101488
  • Afhankelijk van de keuze
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Office 2021 Professional Plus | voor Windows 1 - 5 apparaten"

Koop Microsoft Office 2021 Professional Plus en gebruik de meest uitgebreide suite

Je kunt de licentie voor Microsoft Office 2021 Professional Plus voor een lage prijs online kopen via onze winkel en profiteren van verschillende verbeteringen. De Office Suite Microsoft Office 2021 Professional Plus voor Windows is de meest uitgebreide softwareverzameling van de 2021 edities. Naast Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021 en Outlook 2021 bevat de Office suite ook Publisher 2021 en Access 2021. Vooral de Teams app, die in plaats van Skype for Business wordt meegeleverd, is een bijzonder hoogtepunt voor bedrijven, zelfstandigen en freelancers. In verbinding met OneDrive kan gemaakte inhoud uitstekend in het team bewerkt worden. Vergeleken met zijn voorganger kun je talrijke optimalisaties en vernieuwingen verwachten die het werk op kantoor en thuis in het thuiskantoor aanzienlijk vereenvoudigen.

Office 2021 Professional Plus: De meegeleverde toepassingen

Na de Office 2021 Professional Plus download staat het bekende en veelgebruikte tekstverwerkingsprogramma Word als de 2021 versie tot je beschikking. Met deze software kun je comfortabel teksten van elke soort en grootte maken en ze naar je ideeën vormgeven. Als je de licentie voor Office 2021 Professional Plus online via onze winkel koopt, kun je met Excel 2021 verschillende berekeningen uitvoeren en de resultaten via diagrammen visualiseren. Het verzamelen en evalueren van kwartaalcijfers kan gemakkelijk met de software beheerd worden. De Office 2021 Professional Plus Sleutel geeft je de volledige versie van PowerPoint 2021. De software kan gebruikt worden om indrukwekkende presentaties te maken en biedt verschillende sjablonen voor snellere werkresultaten. Nadat je Office 2021 Professional Plus van de server hebt gedownload, kun je moeiteloos e-mails verzenden, ontvangen, doorsturen, opslaan en archiveren met Outlook 2021. Het maakt niet uit of je maar een paar berichten ontvangt of elke dag enkele honderden e-mails moet verwerken. Als je in onze winkel een product sleutel voor Office 2021 Professional Plus voor een lage prijs koopt, kun je allerlei publicaties ontwerpen met Publisher 2021. Van digitale inhoud, zoals nieuwsbrieven, tot drukwerk, zoals flyers, de software maakt altijd handige creatie mogelijk. Met de Office 2021 Professional Plus Key krijg je de volledige versie van Access 2021, de databasesoftware waarmee je toepassingen voor de browser en apps voor de PC kunt ontwikkelen die op grote databases bouwen. Je kunt gegevens moeiteloos filteren via query's en ze overzichtelijk presenteren met rapporten. Met het digitale notitieboek OneNote kun je snel informatie noteren. Microsoft Teams rondt de Office Suite af en combineert chat, vergaderingen, notities en bijlagen in één enkel product.

Voor effectieve samenwerking: Koop Office 2021 Professional Plus

Een van de bijzondere hoogtepunten van de Office 2021 Professional Plus versie is Microsoft Teams. Vooral bedrijven waarderen de mogelijkheid om met een eenvoudige klik een videogesprek te beginnen en via een beveiligde verbinding verschillende bestanden in real time te delen. Na het downloaden van Office 2021 Professional Plus kun je met Microsoft Teams chatten, maar ook telefoneren. Via groepsruimten kun je een grotere groep opsplitsen in kleinere videogesprekken en zo afzonderlijke discussies tussen experts organiseren. Wanneer je Office 2021 Professional Plus voor een lage prijs koopt, bereikt teamsamenwerking een nieuw niveau van productiviteit.

Office 2021 Professional Plus Sleutel: De sleutel tot nieuwe functies

Tot de vernieuwingen in Office 2021 Professional Plus behoren de functies Dynamische Arrays en XLOOKUP in Excel 2021. Dynamische Arrays vervangen grotendeels de zogenaamde matrix- of matrixformules en betekenen een aanzienlijke winst aan gemak. Met dynamische arrays kun je gemakkelijk met meerdere waarden tegelijk in een formule werken. Onder andere het extraheren en opsommen van unieke waarden is gemakkelijker. Als je de licentie voor Microsoft Office 2021 Professional Plus online in onze winkel koopt, profiteer je van een geoptimaliseerde donkere modus, die ook de tekstachtergrond van Word documenten donkerder maakt en daardoor prettiger voor de ogen is.

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Professional Plus | voor Windows 1 - 5 apparaten"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken