Microsoft Outlook 2021 | voor Windows - Kleinhandel

30% GESPART
Microsoft Outlook 2021 | voor Windows - Kleinhandel
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 59,95 * € 85,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101528
  • Microsoft
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Outlook 2021 | voor Windows - Kleinhandel"

Koop Outlook 2021 en gebruik een professioneel programma voor e-mailbeheer

Met het e-mailbeheerprogramma Microsoft Outlook 2021 kun je gemakkelijk elektronische berichten ontvangen, verzenden, beantwoorden, doorsturen en archiveren. Bovendien kun je met het kantoorprogramma agenda's, taken en contactgegevens beheren. Je kunt de professionele software niet alleen kopen als onderdeel van een Office 2021 suite, maar ook als een praktische op zichzelf staande toepassing. Lizenzstar biedt je de Microsoft Outlook 2021 licentie aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Als je Outlook 2021 online via onze winkel koopt, heb je een ruime keuze aan mogelijkheden voor het ontwerpen van e-mails. Je kunt niet alleen de tekst opmaken volgens je ideeën, maar ook moeiteloos grafische elementen invoegen. De talrijke agendafuncties helpen je om komende afspraken bij te houden en zelfs vergaderingen met meerdere deelnemers te organiseren. Met de Microsoft Outlook 2021 productsleutel kun je je persoonlijke gegevens synchroniseren met andere toestellen als dat nodig is, zodat je vanaf elk toestel toegang hebt tot je e-mails, agenda-items, contactpersonen en taken. In zo'n geval is je Microsoft account de cruciale schakel. Als je Outlook 2021 koopt, kies je voor een volwassen software met vernieuwende nieuwe mogelijkheden en verbeteringen die je in staat stellen zowel thuis als op kantoor productief te werken.

De innovaties van de Outlook 2021 in een oogopslag

De vernieuwingen van Outlook 2021 omvatten een nieuwe zoekbalk boven het Outlook menulint, die het veel gemakkelijker maakt om naar specifieke e-mails en andere items te zoeken. Een bijzonder hoogtepunt is de vertaler add-in, waarmee je elke e-mail direct kunt vertalen zonder extra software. Microsoft Outlook 2021 ondersteunt meer dan 70 talen, waardoor taalbarrières tot het verleden behoren. Het vervelende kopiëren van e-mail teksten naar een apart vertaalprogramma is niet meer nodig. Als je Outlook 2021 koopt, kun je in een apart gedeelte aantekeningen maken bij foto's in e-mails en ze met pen, muis of vinger tekenen. Het dialoogvenster Kleuren is herzien zodat nu hexadecimale kleurwaarden kunnen worden ingevoerd, zodat niet meer in RGB waarden hoeft te worden omgezet. Nieuwe afbeeldingen, symbolen en andere media-inhoud zijn beschikbaar na de Outlook 2021 download en daaropvolgende installatie.

Koop Outlook 2021 voor een lage prijs en werk comfortabel

Met de Outlook 2021 Sleutel kun je berichten van Exchange servers ophalen, e-mails taggen om ze bij te houden en elektronische berichten sorteren in mappen op basis van regels die je maakt. Het laatste helpt processen te automatiseren en bespaart op deze manier veel tijd. Even handig is de mogelijkheid om automatisch vlucht-, hotel- of huurautoreserveringen die via e-mail worden getoond aan de kalender toe te voegen. Zelfs gerelateerde informatie zoals bevestigings- of trackingnummers worden opgeslagen. Meldingen voor nieuwe items laten je direct weten wanneer je een bericht ontvangt dat aan bepaalde criteria voldoet. Zo mis je nooit belangrijke informatie. Als je in Outlook vaak naar dezelfde woorden of zinnen zoekt, kun je een virtuele zoekmap instellen waarin alle items staan die aan de criteria voldoen. Je kunt je eigen aangepaste zoekmap maken of sjablonen gebruiken die Outlook biedt.

Systeemeisen:

Processor

1.1 gigahertz (GHz) of sneller, 32-bit (x86) - of 64-bit (x64) -processor

Besturingssystemen

Windows 10, Windows 11

Windows Server 2019, Windows Server 2021 (andere Windows versies worden niet ondersteund)

Geheugen

ten minste 4 GB RAM

Harde schijf

ten minste 4 GB beschikbare ruimte

Scherm

ten minste 1024 * 768 pixels

NET versie

.NET versie 3.5 of hoger

(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

Verdere links naar "Microsoft Outlook 2021 | voor Windows - Kleinhandel"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken