Nuance Dragon Legal Individueel 15

23% GESPART
Nuance Dragon Legal Individueel 15
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Productinformatie "Nuance Dragon Legal Individueel 15"

Nuance Dragon Legal Individual 15 - De software voor hoge eisen

Gesproken teksten moeten vaak gedigitaliseerd worden om ze op lange termijn te kunnen bewaren. Daarom is spraakherkenningssoftware vandaag belangrijker dan ooit tevoren. De innovatieve software Nuance Dragon Legal Individual 15 is een geavanceerd hulpmiddel dat met deep learning technologie is uitgerust en speciaal geschikt is voor juridische gebieden. Met behulp van het programma kunnen o.a. pleitnota's, contracten of documenten gemakkelijk gemaakt, opgemaakt en gewijzigd worden - gewoon door spraakinvoer. Nuance Dragon Legal Individual 15 maakt het dagelijkse werk in de advocatuur sneller en soepeler, versnelt processen voor documentatie en kan ook de kosten van dure transcriptie op lange termijn verminderen.

Dit is waarom Nuance Dragon Legal Individual 15 zo efficiënt is

Vooral in juridische instellingen, zoals advocatenkantoren, is de tijd en moeite die nodig zijn voor zuivere documentatie enorm. De kosten voor transcripties zijn meestal hoog, en bovendien kost het opstellen van documenten vaak veel tijd - kost kostbare minuten die gebruikt kunnen worden om cliënten te dienen en aan zaken te werken. Met Nuance Dragon Legal Individual 15 kun je gemakkelijk documenten met je stem maken en bewerken - met de grootste nauwkeurigheid. Het bijzondere van Nuance Dragon Legal Individual 15 is de Deep Learning technologie, die in staat is zich aan te passen aan zowel de stem van de spreker als aan omgevingslawaai - zelfs tijdens de spraakinvoer zelf. Dit maakt documentatie veel sneller en bespaart kostbare tijd.

Of het nu gaat om het schrijven van pleitnota's, het opmaken van broninformatie of het maken van aantekeningen in dossiers, alles kan comfortabel met spraakinvoer met Nuance Dragon Legal Individual 15. Verder biedt de software diverse praktische functies, zoals het maken van woordenlijsten met afzonderlijke vaktermen en begrippen, die dan onmiddellijk herkend worden en de volgende keer correct genoteerd worden. Het is ook mogelijk om door de gebruiker gedefinieerde spraakcommando's in te voeren om routinetaken te maken. Over het geheel genomen kan de volledige bedienings- en bewerkingsfunctie met Nuance Dragon Legal Individual 15 met spraakinvoer bediend worden. In tegenstelling tot de twee versies Home en Professional, is Nuance Dragon Legal Individual 15 vooral gericht op mensen in de juridische sector. De software is speciaal aangepast aan de eisen van de juridische sector en is ontworpen met behulp van enkele miljoenen termen uit deze sector. Daarom is de herkenningsnauwkeurigheid meer dan 99%. Het programma kan zelfs ingewikkelde vaktermen correct noteren, wat handmatig omwerken tot een uitzondering maakt.

Vermijd dure transcripties dankzij Nuance Dragon Legal Individual 15

Het gebruik van een transcriptie-dienst is niet goedkoop en kan de zuivere documentatietijd aanzienlijk vertragen. Met behulp van een digitale recorder kunnen dictees gemakkelijk onderweg gemaakt worden. Als je weer aan je bureau zit, wordt de transcriptie automatisch gedaan. Het is ook mogelijk om het dictaat door een andere spreker te laten transcriberen. Er is geen voorafgaande taaltraining nodig om Nuance Dragon Legal Individual 15 te gebruiken. Met deze software bespaar je de diensten van dure transcriptiebureaus en kun je de taak gemakkelijk zelf afmaken.

Welke andere voordelen biedt Nuance Dragon Legal Individual 15?

Zelfs voor gebruikers die geen voorafgaande ervaring met spraakherkenningssoftware hebben, is Nuance Dragon Legal Individual 15 een nuttig programma. De interface is compact, duidelijk, gemakkelijk te gebruiken - en er is geen lange training nodig. Alle opties kunnen uit een duidelijk menu gekozen en gekozen worden. Dragon geeft je contextuele aanwijzingen op basis van het individuele gebruik van het programma. Zo kun je de voordelen van de taalsoftware ten volle benutten en je dagelijkse werk veel efficiënter maken. Verder geeft Dragon Nuance Legal Individual 15 je precieze instructies voor meer productiviteit en toont het je andere praktische hulpmiddelen tijdens het gebruik. De software schept een geheel nieuwe verbinding tussen digitale technologie en mensen. Met innovatieve spraakoplossingen maakt de software de interactie met apps, systemen en apparaten gemakkelijker en soepeler. Of het nu voor advocatenkantoren, rechtbanken, overheidsinstellingen of andere instellingen is, Nuance Dragon Legal Individual 15 is een hulpmiddel dat in alle juridische omgevingen nuttig is.

Deze systeemeisen zijn nodig voor Nuance Dragon Legal Individual 15

Om zo soepel mogelijk met Nuance Dragon Legal Individual 15 te kunnen werken, beveelt de fabrikant de volgende systeemeisen aan:
- Processor: Intel Dual Core of gelijkwaardige AMD processor. Hoe sneller de processor, hoe beter de prestaties van de software
- Benodigde ruimte op de harde schijf voor de installatie: 8 GB
- Ondersteunde besturingssystemen: Alle Windows versies vanaf Windows 7
- Geluidskaart voor 16-bit opname
- Een werkende internetverbinding om het bestand te downloaden en de software te activeren
- Werkgeheugen ten minste 4 GB

Wat zijn de verschillen met de andere versies?

Nuance Dragon Legal Individual 15 is een speciale versie van de spraakherkenningssoftware die vooral geschikt is voor juridische gebieden en voor dit gebruik getraind is met miljoenen juridische termen. Als alternatief zijn er twee andere versies van dezelfde fabrikant die gericht zijn op overeenkomstige gebruikers. Nuance Dragon Professional Individual 15 is vooral bedoeld voor professioneel gebruik in bedrijven: Met een grote woordenschat aan zakelijke termen en speciale functies die zijn afgestemd op het dagelijkse werk op kantoor, is deze versie uitstekend geschikt voor alledaags professioneel gebruik. De fabrikant heeft ook een versie voor privé-gebruikers ontwikkeld: Nuance Dragon Home 15 is een vereenvoudigde Basic variant die helemaal geschikt is voor privégebruik. Met behulp van de software kunnen documenten bewerkt worden, e-mails geschreven en vele andere taken vrij eenvoudig door stemherkenning uitgevoerd worden. Deze versie is dus absoluut voldoende voor privé gebruikers.
 

Verdere links naar "Nuance Dragon Legal Individueel 15"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


32% GESPART
13% GESPART
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,95 * € 1.259,95 *
44% GESPART
70% GESPART
NIEUW
19% GESPART
32% GESPART
20% GESPART
26% GESPART
67% GESPART
F-Secure ID Protection F-Secure ID Protection
vanaf € 19,90 * € 59,95 *
30% GESPART
67% GESPART
Adobe Premiere Elements 2022 | Windows/Mac Adobe Premiere Elements 2022 | Windows/Mac
vanaf € 52,95 * € 159,95 *
40% GESPART
32% GESPART
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 33,95 * € 49,90 *
27% GESPART
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 21,95 * € 29,95 *
10% GESPART
Corel Painter Essentials 7 Corel Painter Essentials 7
€ 44,95 * € 49,95 *
69% GESPART
McAfee Total Protection 2022 McAfee Total Protection 2022
vanaf € 5,95 * € 18,95 *
69% GESPART
46% GESPART
35% GESPART
16% GESPART
24% GESPART
22% GESPART
23% GESPART
25% GESPART
CorelDRAW Graphics Suite 2021 Windows/Mac CorelDRAW Graphics Suite 2021 Windows/Mac
vanaf € 599,00 * € 798,90 *
30% GESPART
25% GESPART
31% GESPART
29% GESPART
26% GESPART
Audials One 2022 Audials One 2022
€ 110,95 * € 149,95 *
50% GESPART
Ashampoo Photo Commander 16 Ashampoo Photo Commander 16
€ 19,95 * € 39,95 *
20% GESPART
Ashampoo Foto Optimizer 8 Ashampoo Foto Optimizer 8
€ 39,95 * € 49,99 *
50% GESPART
Ashampoo Snap 12 Ashampoo Snap 12
€ 19,90 * € 39,90 *
34% GESPART
18% GESPART
Laatst bekeken