Microsoft Office 2019 Standaard | voor Mac 1 - 5 apparaten

50% GESPART
Microsoft Office 2019 Standaard | voor Mac 1 - 5 apparaten
Microsoft Office 2019 Standaard | voor Mac 1 - 5 apparaten
   
  • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 69,95 * € 139,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

Kies het aantal activeringen:

  • LS-101464
  • Microsoft
  • Afhankelijk van de keuze
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
Productinformatie "Microsoft Office 2019 Standaard | voor Mac 1 - 5 apparaten"

Koop Office 2019 Standard Mac online en werk productief

Office 2019 Standard Mac van Microsoft is een veelzijdig kantoorpakket dat de tekstverwerker Word 2019 Mac, de spreadsheet Excel 2019 Mac, de presentatiesoftware PowerPoint 2019 Mac en het e-mailbeheerprogramma Outlook 2019 Mac bevat. Als je het krachtige programmapakket goedkoop via onze winkel koopt, zul je in staat zijn het werk dat op kantoor en thuis gedaan moet worden in een paar stappen te beheren. De talrijke nieuwe functies, die nog niet in de vorige versie waren opgenomen, verhogen de productiviteit en betekenen een aanzienlijke tijdsbesparing. De afzonderlijke programma's voor Mac zijn de ideale oplossing voor allerlei taken voor bedrijven, privé-gebruikers, studenten, scholieren, freelancers en zelfstandigen.

Koop Sleutel voor Microsoft Office 2019 Standaard Mac online en verhoog je productiviteit

Met het professionele tekstverwerkingsprogramma Word voor Mac kun je moeiteloos documenten van allerlei inhoud maken. Of het nu gaat om uitnodigingen, ontslagbrieven, zakelijke correspondentie, een compleet boek of presentaties, met uitgebreide bewerkings- en vormgevingsmogelijkheden kun je de tekst een uniek en samenhangend ontwerp geven. Na het downloaden van de software staan je talloze alinea opmaakmogelijkheden, opsommingstekens en opmaaksjablonen ter beschikking voor een duidelijke structuur.
Met het spreadsheet programma Excel voor Mac kun je ook complexe gegevens in een overzichtelijke tabelvorm gieten en ze uitvoerig analyseren. Je kunt de informatie visualiseren met talrijke grafiektypes, zoals trechter-grafieken en 2D kaarten. Van eenvoudige getaltoevoeging tot uitgebreide functionele vergelijkingen, er zijn geen grenzen aan de mogelijke toepassingen.
Als je de sleutel voor het Office pakket goedkoop via onze winkel koopt, kun je de presentatiesoftware PowerPoint voor Mac gebruiken om professionele presentaties te maken die een positieve indruk maken in het bedrijf, op school en op de universiteit.
Het e-mail management programma Outlook voor Mac is de ideale software oplossing voor het verzenden, ontvangen, doorsturen, beheren en archiveren van e-mails. Je kunt ook agenda's bijhouden, vergaderingen organiseren en taken definiëren.

Koop Office 2019 Standard Mac online voor een lage prijs en gebruik een intelligente totaaloplossing

Elk programma in het softwarepakket heeft individuele sterke punten die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld, nadat met Word een opzet voor een bedrijfsrapport is gemaakt, kan het document moeiteloos met Outlook naar andere mensen gestuurd worden. Ze kunnen suggesties achterlaten met de praktische commentaarfuncties en het bestand weer terugsturen. Tenslotte kan, na een laatste revisie, het bedrijfsrapport op een aantrekkelijke manier met PowerPoint gepresenteerd worden. De met Excel gemaakte diagrammen kunnen in een paar stappen in de presentatiesoftware hergebruikt worden. De gebruikersinterface van het Office pakket is aangepast aan de interface van de Mac en vereenvoudigt het starten enorm.

Voor talrijke functies: koop Office 2019 Standard Mac voor een lage prijs

Als je de sleutel voor Office 2019 Standard Mac online koopt, is de oogvriendelijke donkere modus ook beschikbaar in de Office programma's, als je de donkere weergave in de systeeminstellingen hebt geactiveerd. De geoptimaliseerde verbinding met cloud diensten zoals OneDrive maakt efficiënt teamwork mogelijk. Dit tilt kantoorsamenwerking naar een nieuw niveau. Vergeleken met de voorganger kunnen nu 3D modellen ingevoegd worden, die volledig flexibel zijn en vrij gedraaid kunnen worden. Behalve kant-en-klare 3D afbeeldingen kun je ook modellen gebruiken die je van een server downloadt. Je kunt nu schaalbare vectorafbeeldingen (SVG's) invoegen die je zonder kwaliteitsverlies kunt vergroten of verkleinen. De geoptimaliseerde kleurfuncties zoals drukgevoeligheid, kanteleffecten en zwervend potlood openen nieuwe ontwerpmogelijkheden.

Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Standaard | voor Mac 1 - 5 apparaten"
SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

zo simpel is het:


KOPEN
Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

DOWNLOADEN
Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

INSTALLEREN
Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


Laatst bekeken