Microsoft Office 2016 Home and Business | für Mac | Retail

60% GESPART
Microsoft Office 2016 Home and Business | für Mac | Retail
Microsoft Office 2016 Home and Business | für Mac | Retail
   
 • trustedshops-zertifiziert-lizenzstar
€ 51,95 * € 129,95 *

incl. BTW Gratis verzending

ESD_Download Onmiddellijke download + productsleutel

  • LS-101437
  • Microsoft
  • 1 Mac
  • Permanent geldig
  • Alle talen
  • E-mail
  amazonpay Credit Card Klarna Invoice iDEAL Prepayment
  Productinformatie "Microsoft Office 2016 Home and Business | für Mac | Retail"

  Koop Office 2016 Home and Business MAC voor professioneel en privé kantoorwerk

  Teksten samenstellen, spreadsheets uitvoeren, complexe wiskundige opgaven oplossen, presentaties en digitale notities maken, dit alles kan snel en gemakkelijk als je Office 2016 Home and Business MAC koopt. Dit kantoorpakket is even geschikt voor kleine bedrijven als voor thuisgebruikers.

  Met duizenden sjablonen kun je gemakkelijk aan de slag met Microsoft Office Home and Business MAC 2016. Geoptimaliseerde tekst en afbeeldingen voor Retina beeldschermen bieden een hogere resolutie en een scherpere weergave. Multi-touch gebaren vereenvoudigen de navigatie binnen documenten, presentaties en spreadsheets. De functies op het lint zijn duidelijk gerangschikt en maken een intuïtieve en snelle uitvoering van alle commando's mogelijk.

  De Office Suite 2016 biedt multifunctionele voordelen in combinatie met de innovatieve mogelijkheden van een MAC. De software van Microsoft is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven, maar ook voor veeleisende privégebruikers. HB is speciaal aangepast aan het snelle en efficiënte MAC systeem. Als je Office 2016 Home and Business MAC koopt, kies je voor professioneel werk met de veelgebruikte en populaire programma's Word, Excel, Power Point en One Note. Of het nu beroepsmatig of privé is, bijna geen enkele computergebruiker kan zonder deze programma's voor het maken van teksten, presentaties en spreadsheets.

  Totaal nieuwe mogelijkheden in Word, Power Point en Excel met MAC Home en Business 2016

  Via het Klad-tabblad maakt Word snelle toegang tot kladversies mogelijk, en de creatie van documenten binnen de kortst mogelijke tijd. Verbeterde vraagmogelijkheden en de commentaarfunctie bieden de mogelijkheid om teksten nog professioneler te bewerken en ze met andere gebruikers te delen.

  Voor iedereen die spreadsheets en diagrammen maakt en ingewikkelde wiskundige opgaven oplost, is Excel de juiste Office oplossing. Met de formulegenerator kom je snel tot je oplossingen, want met dit hulpmiddel kun je gemakkelijk de nodige formules maken. Pivot Table gegevenssecties herkennen en verwerken grote patronen van gegevensverzamelingen, waardoor het gemakkelijker wordt de bijbehorende gegevens te evalueren en te verwerken.

  Met de sprekersweergave in PowerPoint houd je tijdens de presentatie steeds het overzicht. Met de timer functie weet je altijd hoeveel tijd je nog hebt voor je presentatie, die je ook van aantekeningen kunt voorzien. Je ziet de volgende dia in het voorbeeld, terwijl je publiek alleen de huidige presentatiedia ziet. Dankzij vernieuwende interfaces kun je Mac animaties gemakkelijk integreren. Je kunt het gewenste ontwerp op elk moment veranderen met de Design Variant functie.

  Voor het eerst in Home en Business is One Note ook beschikbaar als digitaal notitieblok waarmee je al je notities kunt bijhouden. Verwarrend papierwerk was gisteren, vandaag kun je orde brengen in je dagelijkse kantoorleven met deze innovatieve software.

  Outlook is niet langer alleen een functie voor het beheren van e-mails, want je beheert je contactgegevens en voert afspraken en taken in. Met Microsoft Office Home and Business zul je nooit meer belangrijke afspraken vergeten en alle taken op tijd afwerken.

  Koop HB 2016 goedkoop, snel en veilig

  Koop Home and Business MAC 2016 goedkoop om te downloaden bij Lizenzstar. Met de productsleutel en de bijbehorende link naar de download, activeer je deze software met een paar klikken en kun je je computer op je werk of thuis gaan gebruiken.

  Systeemeisen voor Microsoft Office 2016 Home and Business

  Processor: Mac computer met Intel processor
  Geheugen: 4 GB RAM
  Schijfruimte: 6 GB vrije ruimte op de harde schijf, de harde schijf moet geformatteerd zijn met het HFS+ bestandssysteem
  Scherm: Minstens 1.280 x 800 pixels
  Grafische kaart: DirectX 10 compatibele grafische adapter voor grafische hardwareversnelling
  Besturingssysteem: OS X 10.10, Gebruik van het nieuwste besturingssysteem wordt aanbevolen.

  Opmerking:

  Heb je het product al geïnstalleerd en wil je het alleen activeren? Let op: De activeringssleutel moet overeenkomen met het installatiebestand! Er zijn verschillende versies van de software, dus het kan nodig zijn het programma opnieuw te installeren en te activeren met onze versie. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op om complicaties te voorkomen.

  Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Home and Business | für Mac | Retail"
  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR zo simpel is het : KOPEN...meer

  SOFTWARE GOEDKOOP ONLINE KOPEN BIJ LIZENZSTAR

  zo simpel is het:


  KOPEN
  Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen.

  DOWNLOADEN
  Na aankoop is het product voor u beschikbaar via een download link.

  INSTALLEREN
  Na de installatie kunt u uw product direct activeren.


  Laatst bekeken